Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Labtec napisał:

tylko Horizon

Sony "wierzymy w generacje" wydało w cross-genie Miles Morales i Sackboy Adventures, a z pewnych wyda jeszcze Horizona, pewnie GoWa 2, a kilka "exów" na Plejkę skończy na PC. :) Po co w ogóle trzymać tego niebieskiego śmiecia?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mam nadzieję, że czwartek pokaże jak bardzo w dupie jest ms za Sony jeśli idzie o giereczki na wyłączność. Pomijam tytuły roku i nagrody - chodzi tylko o zapowiedzi/pokazy tytułów next genowych.

Opublikowano

Z BADAŃ WYNIKA, ŻE GRACZE PLAYSTATION SĄ MĄDRZEJSI OD FANÓW XBOXA

https://gry.interia.pl/newsy/news-z-badan-wynika-ze-gracze-playstation-sa-madrzejsi-od-fanow-x,nId,4903104

Akurat do tego żadnych badań nie potrzeba, przecież nikt zdrowy na umysle nie kupi x-kurwy bez gier. 

6 godzin temu, bluber napisał:

EoqvSuGXYAEOl7J?format=jpg&name=large

HAHAHA KOX LEPSZY NIŻ TA KU,RWA JEBANA SONKA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mówiłem, debile :rotfl:

Opublikowano
28 minut temu, Jakim napisał:

Mam nadzieję, że czwartek pokaże jak bardzo w dupie jest ms za Sony jeśli idzie o giereczki na wyłączność. Pomijam tytuły roku i nagrody - chodzi tylko o zapowiedzi/pokazy tytułów next genowych.

Jak na razie to MS ma więcej zapowiedzianych gier first party niż Sony. Ale może oczywiście się to jeszcze zmienić. Zobaczymy czy w czwartek  Sony czymś zaskoczy

Opublikowano
12 minut temu, benito82pl napisał:

Jakim trzeba być klapem i miec nadzieje żeby komuś cos nie wyszło. Dramat

Gościu ale z takimi tekstami to do działu konsolowa miłość czy coś.

Opublikowano

Ja bym sie na miejscu sony nie pierdolil w tancu i zlapal zielonych krotko przy ryju. Niech nadludzie z ND przykurwia czyms nowym i bedzie mozna konczyc ta generacje zanim sie jeszcze na dobre rozpoczela :)

Opublikowano

Tak kończcie już te generację bo tych ubisrak od skłony to już nikt nie zdzierży. 

Opublikowano

Nie no trochę żenada tworzyć osobne tematy w dziale Xboxa dla jakiegoś dlc do gearsów 5...

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

Nie no trochę żenada tworzyć osobne tematy w dziale Xboxa dla jakiegoś dlc do gearsów 5...

Jakoś dla dlc do pajonka zrobiliście, hipokryci. 

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Z BADAŃ WYNIKA, ŻE GRACZE PLAYSTATION SĄ MĄDRZEJSI OD FANÓW XBOXA

No cóż, wystarczy sytuacja w której po przejebanej z kretesem generacji numer 3 dla XBOXA, wybrać co? XBOXA. Debile.  

Opublikowano

Liść sam siebie nazywa debilem. 

Opublikowano

Klapy jaka desperacja. Coś jak małpy w zoo rzucające własnymi odchodami

Opublikowano

Tyle gier, ze nie wiem w jakiej kolejnosci grać. Jebany xbox.

Opublikowano
51 minut temu, 20inchDT napisał:

Spoiler

01e18f5db9c0b6a2gen.jpg

Opublikowano

Właśnie skończyłem Super luckys tale, zaczynam call of the sea, za dwa dni Cyberpunk a 15.12 DLC fabularne do gearsow w gamepasie. Dawno nie było tak wspaniałego systemu nastawionego na graczy jak ten od MS.

Opublikowano
57 minut temu, 20inchDT napisał:

Mam podobne, najebałem 80h w Asasynie, dzisiaj zacząłem Call of the Sea, w kolejce na dysku czeka Doom Eternal i nowy dodatek do Destiny (nie grałem nigdy a jestem fanem gier Bungie),poza tym chciałbym sprawdzić jeszcze Residenta siódemkę, Spiritfarer, Yes Your Grace i Haven (wszystko juz zainstalowane ale jeszcze nie odpalone). A już  za rogiem Cyberpunk i dodatek do Gearsow na 3 godziny w gamepassie za 4zl.

Jesli tak wygląda żywot gracza na "konsoli bez gier" to boję się myśleć co będzie jak te gry w końcu się pojawią :Obama:

Opublikowano

To jest chore co robi Spencer. CHORE. Jak przejść te wszystkie dobre gry?

Czas pożegnać się z achievementami

Opublikowano

Jak sobie porównam dzisiejszy dobrobyt do czasów kiedy ludzie zmuszeni byli przechodzić Knacka 6 raz pod rząd, to jest niebo a ziemia, pod względem biblioteki gier.

Opublikowano

Przestańcie, przecież xbox nie ma gier, trawy i grafiki.

Opublikowano

80 godzin w asasynie ja pierdoleeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

80 godzin w asasynie ja pierdoleeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

wiesz co jest zabawniejsze?

800h w  horizon zero dałn XDDD

Wszystkie asasyny można przejśc w tym czasie i jeszcze konia walić pomiędzy nimi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.