Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Uj z tym sony bo tam nie ma exow, ale Liść was ładnie wyjaśnił biedaki co musza czekać na przepustkę do gierki. Jak krowy w zagrodzie :nosacz3:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

NIkt nikogo nie wyjaśnił. Premiera jest 9.11 i tego dnia spokojnie zagram, jak cała masa innych ludzi. Nie muszę kupować zbędnych dla mnie dodatków, żeby grę ograć wcześniej (swoja drogą, że to chyba pierwszy taki przypadek w historii, gdzie kupując coś premium zagram wcześniej). Jeżeli ktoś kupił standardową edycję na płycie i zagra w dniu premiery, to też go nazwiecie "biedakiem"? To, że klapy jak wytresowane małpy lecą z kasą w zębach i płacą po 3 bomby za byle gówniane dodatki nie oznacza, że inni też tak robią. 

Edytowane przez Shago

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W sumie w tym przypadku to kibicuję polityce ekskluzywności, aby jak najmniej graczy mogło naciąć się na tego szrota. :pawel: 

Niedługo do ogrania na PC żeby sfinansować kolejne gierki Marvela od Insomniac. :lapka: 

Opublikowano

Ja się im nie dziwie. Grali w forze horizon 3, dlc nr 1 do forzy horizon 3 więc nie spieszno im do dlc nr 2 do forzy horizon 3. Ile można grać w to samo. Co za dużo to i świnia nie zeżre:asax:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

No ale skoro po roku od premiery xsx wychodzi pierwsza gra "NIE NA ŻÓŁTO" to byście wyłożyli 5 pesos żeby "poczuć next gena". We wtorek to już świat o grze zapomni.xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ładnie jesteści w szoku z tą lista kozackich gier na X ze takie głupoty wypisujecie. Pierwsza gra nie na żółto xD no nie dociera do was co się dzieje w świecie gierkowym 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No ale skoro po roku od premiery xsx wychodzi pierwsza gra "NIE NA ŻÓŁTO" to byście wyłożyli 5 pesos żeby "poczuć next gena". We wtorek to już świat o grze zapomni.xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to nie exy sony, że wszyscy po weekendzie wjebali do paczkomatu grę 

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

O kurwa, naczelny alcoólico coś o Godrizonku pisał wcześniej. Oto, jak wnikliwie zapoznał się z tym tytułem:

image.thumb.png.823474bd9d7a8729ce8207b326a53851.png

takie są fakty i spróbuj je zmienić xd

Przecież on na trzeźwo nie będzie grał. Dziś jest piątek, dlatego spodziewam się minimum trzech stron zdjęć kaktusów i skał, które wyglądają jak z PS2. 

Możliwe, że dostaniemy również nagranie pop upu. Trzymam kciuki Whisker, że twój iPhone 32 GB pomieści, wszystki dowody wyższości konkurencyjego racera na PS5. 

Oh wait... 

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Rozi i schabek najwięcej w gierke napierdalają - boty czekają do wtorku xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No beka dekady kurwa. 

Grinch, zayeb coś z matki portfela na wersje premium żeby nie było siary xDDDDDDDDDDDDDDDD

U mnie na liście znajomych 27 osób leci po Mexico. W tym sporo osób z forumka, także morda tam i odkop sobie Drivecluba z grobu. 

Opublikowano
18 minut temu, Hubert249 napisał:

Przecież on na trzeźwo nie będzie grał. Dziś jest piątek, dlatego spodziewam się minimum trzech stron zdjęć kaktusów i skał, które wyglądają jak z PS2. 

Możliwe, że dostaniemy również nagranie pop upu. Trzymam kciuki Whisker, że twój iPhone 32 GB pomieści, wszystki dowody wyższości konkurencyjego racera na PS5. 

Oh wait... 

spokojnie, w tygodniu będą tańce w Meksyku dzisiaj i cały weekend pracuje (wiem ze dla ludzi mopsu ciężko to ogarnąć). Każdy szczegół wyciągnę z tej gry i każdy nie udany element spokojnie, listosci mieć nie będę jak zauważę braki i bugi, tylko fakty

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czy to jakiś głębszy sarkazm czy naprawdę #lisciegamingu wojują argumentem, że czołowe klaperstwo wysrało nie na plejśmieciarę i gra na Xboksie?

Bo jak dla mnie to ostateczny dowód na zwycięstwo i dominację Zielonej Besti :xboss:

Opublikowano

Bomby prawdy o NIE grających w dlc do FH3 botach, wyjebaly ich z kapci. Meltdown miodem na moje serce xDDD

FA3E4796-E195-4777-858F-FFE2E9D0589E.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Zostały tu dwa wyrzutki bez Xboksa.

Jednemu Xboksa nie chcą kupić rodzice, drugiemu Xboksa zlicytował komornik xD 

Czy istnieje większe uosobienie przegrywa nic te dwa niebieskie karaluchy? :shieeet:

#lisciegamingu 

Opublikowano
30 minutes ago, dee said:

Zostały tu dwa wyrzutki bez Xboksa.

Jednemu Xboksa nie chcą kupić rodzice, drugiemu Xboksa zlicytował komornik xD 

Czy istnieje większe uosobienie przegrywa nic te dwa niebieskie karaluchy? :shieeet:

#lisciegamingu 

Plusik za tekst o komorniku, całkiem zabawne.

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

A czy ja pisałem że grałem u siebie? Mam bota pojeba który dał za to 400zl w wersji ultimate. U siebie odpale 9 listopada za free. Spokojnie ;) 

No i wyszło że whisker tak jak ten koleś z xbox one co pisał przez dwa lata jak gra na xboxie nie posiadając go :) 

FDcZD7vXsA4j8U2?format=jpg&name=medium

:banderas:  I TAK DO KOŃCA GENERACJI  :banderas:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Liściu nieźle w tej bani ma najebane, pisze takie bzdury, że minusy to i tak lekki wymiar kary po czym wyparcie zaprzeczenie i majaczenie o jakimś "meltdownie" Qrva co za świr :pawel:

To jeden z tych, który właśnie się zesrał w gacie ale wmawia sobie, że tylko bąka pościł i nie trzeba gaci zmieniać bo jest dobrze :pawel:

Opublikowano
18 minut temu, Lord Protector napisał:

Liściu nieźle w tej bani ma najebane, pisze takie bzdury, że minusy to i tak lekki wymiar kary po czym wyparcie zaprzeczenie i majaczenie o jakimś "meltdownie" Qrva co za świr :pawel:

To jeden z tych, który właśnie się zesrał w gacie ale wmawia sobie, że tylko bąka pościł i nie trzeba gaci zmieniać bo jest dobrze :pawel:

L. Erector - kolejny który czeka do wtorku. Wy nie dość ze jesteście drudzy w gamingu konsolowym za niebieskimi to już kurwa drudzy nawet za zielonymi. Nawet mi juz was nie żal xddddddddd

Opublikowano

Nie ma żadnego kolegi. Gra pokazuje się w jego historii, bo @Whiskerwłączył preload, gra poinformowała go, żeby spierdalał i przyszedłem we wtorek czy kiedy tam biedaki będą mogły odpalić Forzunie.

Tl;dr

-Whisker nie ma kolegów, dlatego chleje sam z CW. 

- Whisker widział grę na Youtube 

-Whisker kłamie jak każdy alkoholik. 

Żeby nie było, że jestem zimnym chujem bez serca, pragnę pomoc. 

@Whisker

Telefon zaufania 801 889 880

Opublikowano

Whisker to chociaz gra, ale lisciu1982... o kurwa.

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

No ale największa beka z tego że niebiescy napierdalają w dlc do FH3 już od wczoraj a czołowe boty czekają do wtorku bo by musiały gówno z pod siebie zjeść żeby wydać na gre pieniądze skoro wydali na śmiec passa. 

Nie wiem czy to beka. Bo widzisz, dla botów czas inaczej płynie. Rok czekają na jakąś grę. Jak już grają, to lecą sobie 2000km w czasie rzeczywistym i oglądają chmurki. Zresztą to ich sztandarowe "Kiedyś będzie" jest tuż tuż. Dla bota to już ;)

Opublikowano

Ty ale naprawdę te klapy czasem piszą jak jakieś niedorozwoje mózgowe. 

Gra ma premierę we wtorek kurwa, więc o huj chodzi? Część kupi sobie płytkę, część ogra w gamepassie W DNIU PREMIERY. WY KURWA ŁBY. 

a że jest opcjonalna możliwość zagrania wcześniej to kurwa spoko jak ktoś chce. 

Ja zagram sobie we wtorek NA PREMIERĘ i tak samo sie będę bosko bawił. Piękne to musi być uczucie ze takie "dlc do forzy3 hehe" rozjebało wasze sekciarskie dupska

Odpaliłem się ale nie mogę czytać kurwa takich guwien

Opublikowano

Wiem że w obozie niebieskich karaluchów to nie do pomyślenia, ale jak jesteś GRACZEM korzystającym z Godpassa, to właściwie nigdy nie masz czasu na nowe gry, tak jesteś zawalony SZTOSAMI :xboss:

Więc FH5, mimo swego geniuszu i miana gry rozkurviającej na atomy wszystkie guvna na Sonkę, to wciąż dla koryfeuszy gamingu kolejny zwykły dzień w biurze :reggie:

Opublikowano

Ja pierdole, takiej żenady jaką odprawiają klapy w ostatnich dniach, to jeszcze nie było. A jeszcze jedna premiera MS w tym roku, kiedy u $ony jedno wielkie NIC. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.