Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zrobiłem specjalnie zbliżenia i…. Zobaczcie sami, zwłaszcza refleksy i odbicia w DC ;) ja nie wiem jak oni osiagnieli taki poziom 7 lat temu

11343021-6E17-450D-B584-D601DB7DDF03.jpeg

EF6DDAEF-CC2C-463F-B41C-91B4C5C53475.jpeg

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
54 minuty temu, Whisker napisał:

Zrobiłem specjalnie zbliżenia i…. Zobaczcie sami, zwłaszcza refleksy i odbicia w DC ;) ja nie wiem jak oni osiagnieli taki poziom 7 lat temu

11343021-6E17-450D-B584-D601DB7DDF03.jpeg

EF6DDAEF-CC2C-463F-B41C-91B4C5C53475.jpeg

Pewnie wersja Xbox One. Moja gra na pewno tak nie wygląda. Moja na trzeźwo wygląda jak Twój swiat po JD. Elo :lapka:

Opublikowano

7 lat a deska na froncie dalej robi wrazenie

Calkiem serio Forza wyglada świetnie ale przez pryzmat takiego pokazu jakości jaki zaserwował drive ciężko będzie przeskoczyć poprzeczkę. Wtedy DC wyglądał i wyprzedził erę o kilka lat

Opublikowano

DC na premierę wyglądał jak gówno. Po jakimś czasie dodali deszcz, który zamaskował upośledzoną grafikę. 

Opublikowano

Przecież to stara jak świat taktyka sony, stosowana od czasów PS3 co najmniej.

Wydajesz gówno, opakowujesz w bullshoty, nakręcasz hype, podrzucasz grę zaufanym recenzentom i klaperskie ZAWSZE dają sie nabierać.

I żrą kolejne gówno od sony mysląc, że podano im trufle :reggie:

Opublikowano

#DC przecież to było takie gówno nahajpowane przez pomyleńców z Forum, że się sam złapałam. 

Ot takie 7/10 momentami ładne, ale nudne i zero przyjemności z jazdy. 

Odpalcie sobie dziś tę grę na PS5 we wstecznej i sami zobaczycie. 

Oh wait... 

Opublikowano

Czyżby klapy były w takiej desperacji, że jako argument przeciwko najnowszym wyścigom, którymi jara się cały gejmingowy świat, wyciągały z szafy dwa rozkładające się trupy?

Smutne.

Ktoś ku ich pamięci dzisiaj whisky wypije. Ktoś inny dwie zgrzewki szczyn z biedry. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Giereczkowo też zrobiło się delikatnie przyjebane. 

Powstają całe materiały nt grafiki w grze wyścigowej. Liczenie kolców na kaktusie.

Doszukiwanie się czy aby przypadkiem nie ma hujowych tekstur. W samych recenzjach oprawa graficzna też zajmuje większość czasu. 

To że to racer i liczy się radość z jazdy przede wszystkim to huj. Ja wiem ze oceny i tak są wysokie, ale to już robi się mocno niezdrowe i dotyczy ogólnie branży 

Opublikowano

Godrizon 5 tak zaorał niebieskie robale, że w tym amoku zaczynają wyciągać jakieś trupy Drivecluby i sie nimi pocieszają. Piękna odklejka.  

Opublikowano

Jedni: ale na xboksie się fajnie gra.

drudzy: kiedyś na ps4 też się fajnie grało. 

:yao:

Opublikowano

Skoro ten Horizon to taki sztos to czemu zielone karakany nie grają tylko cały weekend udzielają się w Cw? :)

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

Skoro ten Horizon to taki sztos to czemu zielone karakany nie grają tylko cały weekend udzielają się w Cw?

Czekamy na premiere. A ty grasz w exy na playszmacie 4,5 bez gier przed premierą? :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Czekamy na premiere. A ty grasz w exy na playszmacie 4,5 bez gier przed premierą? :nosacz3:

Tylko śmieciarze/enebiarze z tego forum czekają.  Jak Wy zaczniecie grać to GRACZE będą kończyć ten tytuł.

Opublikowano
18 minutes ago, izon said:

Skoro ten Horizon to taki sztos to czemu zielone karakany nie grają tylko cały weekend udzielają się w Cw? :)

Niektórzy chcą zaoszczędzić $100 i zagrać normalnie w GP.

Opublikowano

Niby nintendowy czy niebiescy mieli się frajerzyc i dawać doić ale okazuje się, ze jak zawsze dupsko wypinają najbardziej zielone bezmózgi:asax:

Opublikowano

Za $100 nie dostajesz tylko wcześniejszej premiery, ale też kilka dodatków - w tym dwa przyszłe season passy. 

Możesz kupić lub ograć za free.

I tak - fani xboksa i PC dają się doić GamePassem. :dynia:

Jedni: KURWA. Doba jest za krótka, by ograć te wszystkie sztosy.

Drudzy: Ja pierdolę. Doba jest za krótka, by zarobić 379zł za grę. 

Dobrze, że fani sony nie są dojeni. :yao:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Pan Spencer zamordował Plejśmieciarę5, a teraz powoli wykańcza klaperskich. Latają po forum jebane pokemony jak kura z odciętym łbem i szukają ratunku, który nie nadejdzie. 

Phil Spencer. Wielki człowiek. Ten sam kaliber osobistości co Michał Anioł,  Winston Churchill czy Alfred Nobel. To dzięki niemu pozbyliśmy się problemu niebieskich robali na forum :banderas:

Opublikowano

Phil? Zdecydowanie blizej mu do zapalonego rysownika rodem z Austrii niż wymienionych powyżej osobistości. Stworzył chorą ideologie,

ktora ma RZESZĘ oddanych zombie, a teraz odpala bomby i przeprowadza HOLOCAUST graczy. Szykujecie się na gamepass VIP, gdzie będą nieokrojne wersje gier  ( czytaj- posiadające tzw. DLC) z wcześniejszymi premierami za dwa razy większy hajs. 
Microsoft chce zajebac branże gier jaka znamy i ukrasc nam ukochane hobby :(

Edytowane przez izon

Opublikowano

To po chuj ładowałeś gamepassa po korek, pokemonie? :xboss:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

To po chuj ładowałeś gamepassa po korek, pokemonie? :xboss:

Niepostrzeżenie wszedłem w szeregi wroga. To się nazywa sabotaż i walka z okupantem:asax:

Opublikowano

Kto  bardziej szkodzi gejmowaniu?

GamePass, dzięku któremu ludzie próbują nowe gry, grają więcej, a nowi developerzy mają szansę się wybić?

Czy może Sony, które promuje tylko swoje gry i jest bardzo nieprzyjazne indykom? Przez te  ceny ludzie się dodatkowo zniechęcają. 

Opublikowano
26 minut temu, izon napisał:

Szykujecie się na gamepass VIP, gdzie będą nieokrojne wersje gier  ( czytaj- posiadające tzw. DLC) z wcześniejszymi premierami za dwa razy większy hajs. 

Dziwne? Jak nawet klapy dają gruby hajs żeby zagrać wcześniej w sztosy od Phila. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.