Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Gracze sonki stają się agresywni z braku gier  :(

Wręcz przeciwnie, bardzo zadowolony jestem ze najbardziej wymagające gry jednak przeważają na sprzęcie japońskiego producenta. Rozmach, prestiż a niestety na Xboxie jest teraz fala która już wygasza się powoli. Co raz więcej ludzi już odchodzi od Forzy i Halo multi. Zostanie kampania na 5 godzin a później zęby w ścianę :/ 

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja rozumiem, że tonący brzydko się chwyta, ale są jakieś granice desperacji. Chyba, że jesteś klaperskim skazanym na niebieską ladacznicę bez gier :shieeet: Wtedy pozostaje ci pałowanie się partaczami z From Software.

Gdyby klaperskie znały się na grach, to wiedziałyby że każdy wytwór tych nieudaczników był technicznym bublem. Masakra, teoretycy gamingu, a nie mają pojęcia o tak oczywistych faktach :obama:

Opublikowano

12 terachuji nie wyrabia ale to gry są złe. Jakoś na nadkonsoli wszystko działa jak należy. Yebany bubel bez gier. Middlegen w którym wszystko doczytuje się przed nosem. Tylko armia nieudaczników będzie bronić tego bekowego gowna jakim jest Xbox. Mądrzy i inteligentni gracze zasiada w lutym do elden ring w najlepszym wydaniu a zielone  przegrywy będą rozbijać piniaty (pod warunkiem ze sie wczytaja)

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ale na szczęście ratuje mnie One S

Mój Boże Paolo:(

5 minut temu, dee napisał:

Wtedy pozostaje ci pałowanie się partaczami z From Software.

Gdyby Elden Ring ukazał się w tym roku to bez wątpienia otrzymałby goty.

Opublikowano
2 minutes ago, aph said:

Gdyby Elden Ring ukazał się w tym roku to bez wątpienia otrzymałby goty.

Trudne gry nie dostają nagród od dziennikarzy. Tylko artykuły o tym, że trudne gry są dyskryminujące.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

No i plus tego, że wszystko będą widzieć, bo się drzewa nie doczytają.

Xboxowy feature do zwalczania kamperów w szczelankach i radarowców w dlc do resoraków :yao:

Opublikowano

Ma ktoś link do jakiejś rzetelnej analizy dlaczego gry na słabszym PS5 chodzą szybciej?

Czyżby gry były pisane pod PS5, a potem portowane na Xboksa?

Opublikowano
16 minut temu, C1REX napisał:

Trudne gry nie dostają nagród od dziennikarzy. Tylko artykuły o tym, że trudne gry są dyskryminujące.

Sekiro dostało GOTY na TGA 2019. 

Opublikowano
30 minut temu, aph napisał:

Mój Boże Paolo:(

siemasz aph, dawno cię tu nie było :lapka: jak leci?

31 minut temu, LiŚciu napisał:

12 terachuji nie wyrabia ale to gry są złe. Jakoś na nadkonsoli wszystko działa jak należy.

Jak działa jak należy? Poza astrobotem wszystkie gry śmigają w jakiś rozdziałkach dla zwierząt pokroju 1440p czy w ogóle FHD. FHD to mój One odpala jak się dobrze rozpędzi. xd

Opublikowano
48 minut temu, C1REX napisał:

Ma ktoś link do jakiejś rzetelnej analizy dlaczego gry na słabszym PS5 chodzą szybciej?

Czyżby gry były pisane pod PS5, a potem portowane na Xboksa?

Może dlatego, że na PS gry ludzie kupują, więc mają jakieś wymagania. Botom rzucisz ochłapy do miski (gp), bo i tak nie kupią za pełną cenę. 

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Przypomnę że x-śmieciara nie radzi sobie z 13 letnim tytułem od wewneyrzego dev. 

:pawel:

Opublikowano

Ciekawe jak nowy tes będzie chodził na ps5

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie wierzę w to co czytam, że ktoś powaznie broni wyczynów Sony w tej generacji. Piszę to jako od zawsze fan marki Playstation, ale ileż można. 

Teraz uzywam i XSX i PS5 i niestety różnica na korzyść xboksa jest kolosalna. Jedno to techniczna jakość produktu, gdzie przy Xboksie plejka sprawia wrazenie zabawki z bazaru. Dwa, polityka prokonsumencka MS, podczas gdy Sony to raczej fanom takim jak ja pluje na geby. Trzy, gamepass jest przełomem czy tego chcemy czy nie i to Sony musi nadrabiać do MS, bo teraz zachowują sie jak Nokia czy Kodak, ktorzy przespali swego czasu technologiczne rewolucje.

Serio, żeby bronić w 2021 roku Sony i Playstation5 to trzeba byc fanatykiem, nie graczem. 

Opublikowano

Sam się zastanawiam kiedy Sony ogarnie dupe i stworzy swój Game Pass. Bo gierki dodawane do PS+ to znowu kibel. 

Opublikowano

Oby Sony tylko za długo nie zwlekało z tym ogarnianiem dupy, bo może być potem za późno.

PS5 miało dobry start dzięki skalperom, ale przez problemy z produkcją, to PS4 w tym samym czasie jednak lepiej sobie radziło.

Sony zmniejszy produkcję ps5 o kolejny milion.

https://www.republicworld.com/technology-news/gaming/playstation-5-sales-to-be-affected-as-sony-cuts-down-production-by-a-million-units-report.html

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Przypomnę że x-śmieciara nie radzi sobie z 13 letnim tytułem od wewneyrzego dev. 

Widzisz żuczku gdybyś miał 12TF bestie to wiedziałbyś , że ta bestia gniecie Potatostaion 4,5 kiedy chce i jak chce, nawet w pozornie gorszej wersji gry. Bo loading do gry dzięki QR będzie i tak szybszy na XSX niż te śmieszne czasy ładowania na Potatatostatin 4,5 i zanim ty sie zalogujesz to ja już beda dawno grał w Elden Ring. 

A dropy w takim np trybie wydajności to też będą miały tylko niebieskie robaki na Potatostation 4,5 bo na 12TF bestii ja mam taki ficzer który sie nazywa VRR i kiedy ja bede miał płynny fps jak masełko to na Potatostaion 4,5 bedzie pokaz stutteringu jak dla paralityków. 

Cudownie być posiadaczem najpotężniejszej konsoli świata :banderas:

Opublikowano

GodPass to jest jednak żyćko - ściągam sobie w ramach abonamentu jedną z najlepszych gier tego roku, Hadesa w wersji PC i chociaż jest to tytuł 3rd party, w dodatku multiplatforma to gra pomimo braku aktywnego golda zsynchronizowała mój zapis gry z konsoli nie tylko przenosząc dotychczasowy progres, ale też zmieniając od razu język z polskiego na angielski. :banderas:Za takie rzeczy szanuję Microsoft i płacę pieniądz za abonament.

Ta usługa to jest next-gen i rewolucja, powód dla którego warto posiadać Xboxa (w dowolnej formie), a nie pierdolone spusty adaptacyjne i głośniczek w padzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, knotek napisał:

Serio, żeby bronić w 2021 roku Sony i Playstation5 to trzeba byc fanatykiem, nie graczem. 

Tu nie ma co bronić, Nadkonsola 5 sama to robi.

Zdjęcie

Pierwszy rok :obama:

A zaraz GoW2, Horiozn 2, GT7 i ER w lepszej wersji :fsg:

Nie wiem po co komu ten xbox, no chyba tylko do kolejnej forzy i gejlo i tak przez 3 generacje.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

haha, jak to 62 na zielono pokolorowali xDDD

Opublikowano

6 minut temu, YETI napisał:

Nie wiem po co komu ten xbox

34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ściągam sobie Hadesa w wersji PC 

powód dla którego warto posiadać Xboxa (w dowolnej formie)

Spoko, boty też widzą, że

#xboxnikogo

Opublikowano
15 minut temu, YETI napisał:

Tu nie ma co bronić, Nadkonsola 5 sama to robi.

Zdjęcie

Pierwszy rok :obama:

A zaraz GoW2, Horiozn 2, GT7 i ER w lepszej wersji :fsg:

Nie wiem po co komu ten xbox, no chyba tylko do kolejnej forzy i gejlo i tak przez 3 generacje.

xDDD

Szkoda, że sama FH5 dostępna w Godpassie za friko miażdży te gównogierki od Sony :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.