Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

@Mendrek jak taka dominacja PS5 to czemu jeszcze nie kupiłeś tej konsoli?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dominacja playstation nad kurwbocem jeszcze nigdy nie była tak wielka jak obecnie. 12 mln nadkonsol vs dwa szroty :obama: Pomyśleć, że hejtowany mattrick dał trzy gry na start konsoli i o wiele lepsze wsparcie przez pierwszy rok niz spermer. Forza motorsport 5, sunset, ryse son of the rome. Teraz? Spermer zrobil recykling dlc do kurwizona 3 i kopiuj wklej Cwalo :dynia: Pięknie nadstation gniecie tego zielonego szrota :banderas: W sumie playstation dyma dwa xboxy bo series mała szmata i series duża szmata:kaz:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
12 minut temu, Mendrek napisał:

PS3 - 87 milionów

Xbox 360 - 84 miliony

Standard sieciowy? Xbox. Najlepsze gry? Xbox. Najlepszy pad? Xbox. Najlepsze usługi? Xbox. 3 miliony konsol więcej? PlayStation.

XDDD tyle warte są te Twoje liczby. iOS też ma 20% rynku, a dominuje nad Androidem sprzętowo, software'owo i nad jego sprzedażą. Cóż, krótkowzroczność godna laika aka janusza aka fana playstation. :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie wiem dlaczego wy jeszcze się w tym temacie produkujecie skoro wojna już zakończona, a topór zakopany. Na rynku jest tylko jedna kompletna konsola.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Nie wiem dlaczego wy jeszcze się w tym temacie produkujecie skoro wojna już zakończona, a topór zakopany. Na rynku jest tylko jedna kompletna konsola.

D O K Ł A D N I E

:banderas:

Opublikowano

Do tej pory z premedytacją unikałem kurwboxa w tej gen bo ich lineup nie był dla mnie ani niczym niezwykłym ani niczym czego bym nie znał(frajerzacwalogirlsy). Pad i błędnie zaprojektowana konsola wykastrowana z RT i mająca kule u nogi tego małego białego kloca też były tematem który unikałem. Dzięki xcloud(tutaj propsy bo działa) przekonałem się na własnej skórze jaki xbox to kapeć:smutas: flagowe serie to juz rzygać się chce i zero progresu klepanie to samo. Animacja biegania w girlsach stoi nawet w miejscu od 2005 :dynia: multiplatformy w passie to gry drugiego lub trzeciego wyboru albo takie starocie które pamiętają początek ps4. Najbardziej przehajpowane miejsce do grania ktore obroslo wieloma mitami to wlasnie Xbox. 

Opublikowano

To w co tam teraz grasz Kamilku na tym Potatostation 4,5 bez gier?

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

A Ty ile płaciłeś za op bronie i zestaw czapeczek w tlou klapie?  :)

aż mi się przypomniały te festyniarskie ubranka i gesty w Uncharted 4 multi xD

Opublikowano

Straszne, co brak Xboksa robi z tymi niebieskimi robakami :obama: 

Nie wyobrażam sobie większego upodlenia nic być posiadaczem niebieskiej ladacznicy bez gier w 2021 roku i bronić tego skompromitowanego trupa. UPADEK CZŁOWIECZEŃSTWA.

Opublikowano
57 minut temu, YETI napisał:

D O K Ł A D N I E

:banderas:

Z czym do ludzi pytam się? XD 

Zero innowacji. Chyba, że Sony dostalo nagrodę za ruchanie swoich wyznawców, wtedy się zgadzam. 

Opublikowano

Myślę, że każdy klaperski chętnie zapłaci 349 PLN za zaszczyt chapania dzidy Jimbo Ryana :sapek:

Opublikowano

Zielone poyeby nadal nie wierzą? Mówiłem parkingowy - postaw w budzie sonke to nie będą ci na szyby pluć. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Sackboy :yao:

Raczej SUCK IT BOY wykrzykiwane przez pijanego Jima Ryana do klęczącego przed nim klapa.

MellowHairyClumber-size_restricted.gif

Opublikowano
16 minut temu, Hubert249 napisał:

Z czym do ludzi pytam się? XD 

Zero innowacji. Chyba, że Sony dostalo nagrodę za ruchanie swoich wyznawców, wtedy się zgadzam. 

Zero innowacji? Chyba mowisz o XSX, Sony w PS5 dodało tyle opcji że nie zliczę 

Opublikowano
To w co tam teraz grasz Kamilku na tym Potatostation 4,5 bez gier?
Silent Hills
Opublikowano

Playstation zgarnia nagrodę dla najlepszej konsoli a pacjenci Choroszczy wzniecają bunt i ogarnia ich wyparcie:xboss:jeden błaga o screeny z nadstation, drugi podpala swoją budkę ciecia parkingowego:reggie: takie życie bota w wiecznej hańbie :reggie:

Opublikowano

Najlepsze eksy, najlepsze multiplatformy, jedyna konsola z RT, nowarotskie wibracje w padzie, brak loadingow.

VS

Pad z przed 10 lat i 13 letni skyrim w 2k, cofanie czasu na zakrętach żeby jakoś wyglądało w 30fps. Z czym do ludzi zielone glizdy :yao:

Opublikowano

Potem klaperskie budzą się i wracają do Xboksa lub PS4 ( yeti i mendrek) :shieeet: 

Na pewno nie do plejśmieciary5 bez gier, bo to już nekrofilia :reggie:

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

Najlepsze eksy, najlepsze multiplatformy, jedyna konsola z RT, nowarotskie wibracje w padzie, brak loadingow.

VS

Pad z przed 10 lat i 13 letni skyrim w 2k, cofanie czasu na zakrętach żeby jakoś wyglądało w 30fps. Z czym do ludzi zielone glizdy :yao:

:rotfl:

gość naprawdę w to wierzy, ja pierdolę co za oszołom :dynia:

Opublikowano

Co by nie mówić jako maszynka do mulfiplatform xgówno daje ciała. Nie dość, że przed premierą obu sprzętów spustom zielonych upodleńców nie było końca jaka to nie będzie przewaga w KAŻDYM tytule multi bo przecież aż 2 terafanki więcej, to wyszlo zupełnie odwrotnie i większość tytułów chodzi lepiej na ps5 xd 

Kisne za każdym razem jak sobie przypomnę te pierdolenie o 12 vs 10 terafanków mocy.

O reszcie nawet nie będę się rozwodził bo szkoda kciuków na pisanie rzeczy oczywistych jak bardzo ta konsola jest niepotrzebna światu.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

:rotfl:

gość naprawdę w to wierzy, ja pierdolę co za oszołom :dynia:

Nie wierzy, nieprzypadkowo za każdym razem znika na piwko z kolegami jak pada pytanie o zakup plejśmieciary5 :shieeet:

Opublikowano

WIĘKSZOŚĆ XDDD chyba w twoim urojonym świecie

Opublikowano

Xbox? Usługa która konkuruje z GoG-iem + najbardziej niepotrzebna konsola świata. Tylko w mikrosyfie dla mikrodebili. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.