Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, Jakim said:

Nie dość, że wciąż są, to jest ich na ten moment więcej na ps5 niż klocka xd.

Xszmata bez gier X. Nawet swoich.

Zostanie na pamiątkę po Bethesdzie. Jest czas na pożegnanie i złagodzenie bólu straty. 

Swoją drogą niesamowity zwrot akcji. 

Wcześniej się odradzało ludziom kupowania gier na xboksa do multi, bo online martwe. 

Dziś ta konsola oferuje często najlepszy i najaktywniejszy multi - zwłaszcza jak gra jest w GP. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

https://blog.playstation.com/2021/12/01/godfall-challenger-edition-launches-december-7/

Cytat

Easy upgrade to the Deluxe Edition

Want to experience the story and campaign of Godfall? Godfall: Challenger Edition players can purchase the Deluxe Edition at any time to gain access to both the Godfall and Fire & Darkness campaigns, as well as a slew of weapons, items, and unlockable cosmetics.

lolol-hahaha.gif

Opublikowano

Ależ dymanie niebieskich retardów. Nie dość że musza płacić za aktualizacje, to teraz jeszcze za kampanie single player buahahahahaha 

Co za frajerzy :yao: 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
17 minut temu, Donatello1991 napisał:

Propaganda sukcesu Xsmiecia trwa. Jedna forza plus prank sralo i świecenie tryumfu hah. Ładnie smarowane było po portalach. 

Jaka propaganda? Cesarz Spencer swoją ciężką pracą u podstaw zasłużył sobie na miłość i szacunek swoich zielonych poddanych, a hegemona rajana to nawet klapy nienawidzą:lapka:

Opublikowano

Dzień dobry

Xbox to najlepsza konsola dla graczy

Do widzenia

Opublikowano

Klapy to teraz przed zakupem gierki musza sprawdzać ile kosztuje kampania single player bo może sie okazać że w kieszeni starczy im kasy tylko na multika :yao:

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Dzień dobry

Xbox to najlepsza konsola dla graczy

Do widzenia

Oczywiście, jeszcze masz nową stronę więc prawda na 440%. Jak sobie myślę jaką ofensywę dostarczył MS od czerwca tego roku to jest mi prawie głupio, że nie mam XSX. Czemu prawie? Gdyż dzięki dobroci Króla Spencera i rewolucyjnemu GodPassowi w ramach jednego abonamentu mogę sprawdzić te gry natywnie na PC, Xboxie One czy nawet w chmurze na telefonie. Cudowne czasy żeby być graczem, a worek z dobrociami dopiero się otworzył. :banderas:

Opublikowano

Poza GoWem samo ścierwo. Najsmutniejsze jest to, że GoW to znowu przygodówka akcji zza pleców bohatera, DLC do GoWa 2018, a na Xboxie znów nieosiągalna dla konkurencji różnorodność gatunkowe i kultowe IP.

No dominacja jak za czasów X360.

Opublikowano

Sorry klapki, ale tym razem xbox nie polozyl sie na chodniku jak alternatywki ku czci św. Floyda i nie będziecie mogli fanbojować. Oczywiscie mozecie pierdolic swoje glupoty, ale to tylko pokazuje, ze chuja sie znacie na grach. Fani 30fps i fov jak srednica waginy... wiadomo czemu nie pasuje im Halo rozpierdalator Infinite.

Opublikowano

Tak zayebistej opinii i postrzegania przez graczy to Spancer i spółka chyba nie mieli. Jeszcze rok temu ziomki ze wsi się śmieli ze biorę Sexika. Niektórzy przestali mówić część. No chore typy. Jak im ostatnio powiedziałem że skończyłem w rok 61 pozycji a na gierki wydałem tyle co u was płaci się na premierę za jeden tytul to zwyzywali od nolifow. Cudownie smakował ich śmiech przez łzy :banderas:nie wiem co Xbox musiałby odyebac żebym wróci do Sony. Chyba tylko sławne TV TV TV. 

Opublikowano

W ogóle ogrywam sobie na Xboxie złoto z Golda, The Witness i sobie myślę, co za cudowny tytuł. Chciałbym mieć go na jak największej ilości platform żeby wspierać utalentowanych twórców, więc kupiłem grę na Xboxie, PS5 i iOS i pomyślałem, że pewnie będzie na Switchu i co? I GÓWNO, NIE MA XDDDDD Ku,rwa konsola która powinna się teoretycznie do tego nadawać, a tu taki chuj. Masakra, GearsUp bandyto, przeproś za skurwysyństwo Nintendo.

Opublikowano

Smieciojady mówią ze czas dobry dla Xboxa xddddddd

No dobry, jak masz wymagania w skali ameby. 

Opublikowano

@LiŚciu ma za to takie wymagania że aż wszystko z potatostation 4,5 opierdala na youtubie :yao:

Opublikowano

Fantastyczny rok ,tak dobry że 24/7 siedzą tutaj i piszą te pierdoły XD

Jeszcze szukają głupszych od siebie,aby ktoś mi uwierzył XD

Wymyślają jakieś historię,że ktoś im zazdrości,że mógł jakieś gry ograć za cenę jednej na PlayStation XDDD

Takiego scenariusza nawet by Choroszcz nie napisał XD

Opublikowano
1 minutę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Dlaczego obrażasz klapów?

Opublikowano
7 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Jeszcze szukają głupszych od siebie,aby ktoś mi uwierzył XD

Wymyślają jakieś historię,że ktoś im zazdrości,że mógł jakieś gry ograć za cenę jednej na PlayStation XDDD

Takiego scenariusza nawet by Choroszcz nie napisał XD

Wszystko to czysta prawda. A peunta jest taka że kupują konsole Xbox Series. Morał bajki jest prosty i wszystkim znany. Xbox król, Sonka chooy 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Sony pewnie dojebie Horizonem i God of War. Fajnie się będzie w to grało. 

Jednak to są zaledwie dwie gry. Takich mega exów Sony ma może dwa na rok. Może.

Można też je ograć na PS4 i PC. A co potem? Czekanie na kolejne sztosy? Wydawanie lekką ręką 379zł na nowości third party, czy może okłamywanie siebie, że te starocie z ps plus w sumie nie takie złe. Najpewniej kombinacja tych trzech i ratowanie się wymianą  jedynego pudełka i tym samym spuszczając w kibel argument, że na PS5 gry są na zawsze, a na GamePass się tylko wypożycza. 

Tymczasem ludzie z GP będą kombinować, skąd wziąć czas na ogranie tych wszystkich gier i czy człowiek faktycznie potrzebuje aż 3,5 godziny snu na dobę.

Posiadacze Xboksa będą mogli raz na rok wymienić się z klapami na konsole na ten tydzień lub dwa, ograć te eksy, a następnie pocieszać kolegę przy odbiorze swojej konsoli, że nie mają aż tak źle, że wszyscy jesteśmy rodziną graczy i za rok też się wymieni na konsolę, jeśli kupi te dwa zapowiedziane exy po 379zł.

Opublikowano

Nawet babcie wiedza, ze playstation kupuje sie pod koniec generacji dla 5 eksów, a potem do zyda

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Nawet babcie wiedza, ze playstation kupuje sie pod koniec generacji dla 5 eksów, a potem do zyda

Dokładnie tak i nie inaczej. Plejcwelnia 4,5 tylko do nowych kilku na krzyż pseudoeksów i ogrywania pseudoeksów staroci.

Opublikowano

PS4 miało niewyobrażalne szczęście, bo konkurowało z Wii U i Xbox one.

Teraz ma GamePassa, Switcha i problemy z produkcją.

Szanse na powtórkę z ostatniego sukcesu PS4 są słabiutkie.  

Opublikowano

Z tego co kojarzę z pamięci to na ps5 w przyszłym roku z tych bardziej znanych "konsolowych eksów" będzie:

GOW2

Horizon 2

Gt7

FFXVI

Forspoken

GhostWire Tokyo

Z tych mniejszych:

Stray

SiFu

...Abandoned? xd

Nie ma źle więc skończcie standardowo pierdolić o braku gier. W ogóle do czego to doszło aby fani zielonej pokraki wytykali jakiejś konsoli jakiekolwiek braki :/

Opublikowano

Pod butem siedzą od 2 dekad to teraz wyszli z nory bo ms miał pomysł żeby zrobić konsole z usługa dla biedaków. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.