Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć Paolo że sony nie zapewniło dla Ciebie żadnej ekskluzywnej perełki na święta? Tak się nie robi 

Opublikowano

PS5? To ta konsola na którą już nikt nie kupuje tych sławnych exów? :kaz:

Opublikowano

Człowiek ma gotowe te 379zł na exa Sony + 150zł na DLC do niej, ale nie ma na co wydać i dla wielu nawet konsoli, by było to na czym ograć. 

Sony dało za to za Free demo do GodFalla w ramach ps plus. Będzie granie na święta dla wybranych. :yao:

Tymczasem na Steam Halo jest w top 10.

Sukces m$ i ogromna baza graczy z korzyścią dla wszystkich fanów gry. Kolejny aspekt CW, który Sony celowo oddało walkowerem. 

Opublikowano

Trzeba mieć ostrą martwicę mózgową żeby kupić exa sony za 3 i pol bomby na premierę xD w czasach ps3 sie na to nabrałem bo miałem 14 lat i bawiłem się pieniądze rodziców ale jak widzę że 40 letnie chłopy na tym forum powtarzają błędy 14 letniego pawcia to tylko czekam na post w "mieliście tak kiedyś" O treści  "mieliście tak kiedyś że zostawia was żona z dziećmi bo uważają mnie za frajera który daje się yebać ryanowi w dupsko?" Masakra chłopaki  :)

dajcie plusa i subskrypcję bo zbieram 10k do końca roku i muszę wypisywać takie głupoty  :/

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Trzeba mieć ostrą martwicę mózgową żeby kupić exa sony za 3 i pol bomby na premierę xD w czasach ps3 sie na to nabrałem bo miałem 14 lat i bawiłem się pieniądze rodziców ale jak widzę że 40 letnie chłopy na tym forum powtarzają błędy 14 letniego pawcia

To tylko internet. W rzeczywistości najbardziej fanatyczne klaperskie nie tylko nie kupują eksów na sonkę, ale nawet na plejsmieciarze5 nie grają :dunno:

Opublikowano
51 minutes ago, Pupcio said:

dajcie plusa i subskrypcję bo zbieram 10k do końca roku i muszę wypisywać takie głupoty  :/

Dogadaj się dyskretnie z innym userem i codziennie nad ranem o 4:05 dajcie sobie nawzajem po 15 plusów na losowe, stare posty. Ale ostrożnie, by nikt nie zauważył. Jeszcze lepiej, jakby to była większa grupka, by można było się plusować na zmianę i by trudniej to było wykryć. 

Innym sposobem jest wrzucanie gier i elektroniki w tematach o zakupach. Nie musisz kupować - wystarczy sugestia, że właśnie kupujesz. Screenshot z Amazona, eBaya, allegro itp. styknie. Dla lepszego efektu możesz iść do empiku i zrobić fotki jak trzymasz w ręku pudełka z grami. Ludzie sporo plusów za takie fotki dają. Do tego humor w statusach, zachwyt nad grami i trochę gołych bab w temacie o kobietach i szybko dobijesz do 20.000 plusów. 

Znam się na tym i piszę z doświadczenia. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

To tylko internet. W rzeczywistości najbardziej fanatyczne klaperskie nie tylko nie kupują eksów na sonkę, ale nawet na plejsmieciarze5 nie grają :dunno:

Nawet Farming Simulator 22 (1,5mln) sprzedaje sie lepiej niż te niby exy na potatostation 4,5. Co za beka z tych niebieskich przegrywów teoretyków gamingu :pawel:

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Jakie zaginanie rzeczywistości? Myśl kurwa soul. 

Mieliśmy xboxa, x360 i xone - konsole. Teraz mamy pudełko do odtwarzania gier z gamepassa - takie samo jak xss, PC, komórka czy zaraz lodówka. R.I.P. - xbox.

No i ta "rewolucyjna" usługa XD. Pomysł identyczny jak Netflix, HBO max czy Amazon Prime. Nic kurwa odkrywczego a się jaracie jakby coś wymyślili. Ale boty biegają jak suka z cieczką bo moga w stare gry pograć. 

Wszystkim zielonym fanom marki MS wyjebał w ryj zamieniając konsole na yebaną usługę. XsX i Xss - sprzęt kompletnie NIE POTRZEBNY.

Sonka plus internet do GamePassa? W zupełności wystarczy. 

Niezła beka kompletnie NIE POTRZEBNY sprzęt, który każdy klap na tym forum ma w domu 

Opublikowano
3 hours ago, LiŚciu said:

No i ta "rewolucyjna" usługa XD. Pomysł identyczny jak Netflix, HBO max czy Amazon Prime. Nic kurwa odkrywczego a się jaracie jakby coś wymyślili. Ale boty biegają jak suka z cieczką bo moga w stare gry pograć. 

Pomysł nie jest odkrywczy, ale tylko m$ ma plan jak to zrealizować. Sony twierdzi, że GamePass jest niemożliwy. :yao: 

Tzn. Sony ma niby PS Now, ale to subskrypcja na smutek i rozczarowanie. 

Opublikowano

Pytanie dla posiadaczy PS5. W co gracie jeśli już skończyliście Ratcheta, Returnal, Spidermana i Demon's Souls (co do tego ostatniego to śmiem wątpić)? Pytam zupełnie serio.

Opublikowano

Ppe mówi że prey 2 już się pichci  :banderas: zaraz new vegas 2 i te yebane niebieskie larwy mogą się pakować z tymi swoimi szrotami od linijki   :banderas:

Opublikowano
10 minutes ago, Czoperrr said:

Pytanie dla posiadaczy PS5. W co gracie jeśli już skończyliście Ratcheta, Returnal, Spidermana i Demon's Souls (co do tego ostatniego to śmiem wątpić)? Pytam zupełnie serio.

Zapomniałeś o GodFall. :nosacz:

Wyobrażacie sobie sytuację, gdzie Sony mówi prawdę o "wierzymy w generację" i nie ma wstecznej na PS5. :obama:

Opublikowano

Jest jedna rzecz, którą Sony dobrze rezegrało: smycz PS Plus i trofeów. 

W PS Plus generalnie dostaje się mega chujowe gry, ale czasem coś fajnego wpadnie. Jak ktoś ma psplus od początku, to z kilkaset gier pewnie jest. Fajna kolekcja, do której całkowicie tracimy dostęp, jeśli przestaniemy płacić. A jak ktoś ma instynkt kolekcjonera, to nie może sobie pozwolić na pominięcie czegokolwiek. Nawet demka GodFalla.

Trofea też trzymają. Jak ktoś ma kilka platyn i mu zależy, to nie chce od zera zaczynać na Xboksie. No i punkty, to nie to samo co platyna. 

Łatwiej uwolnić się będzie ludziom, którzy nie opłacali ps plus i kupowali/wymieniali pudełka. Sprzedadzą co mają i nie tracą 500 zebranych cyfrowych szrotów. 

Opublikowano
3 godziny temu, C1REX napisał:

Innym sposobem jest wrzucanie gier i elektroniki w tematach o zakupach. Nie musisz kupować - wystarczy sugestia, że właśnie kupujesz. Screenshot z Amazona, eBaya, allegro itp. styknie. Dla lepszego efektu możesz iść do empiku i zrobić fotki jak trzymasz w ręku pudełka z grami. Ludzie sporo plusów za takie fotki dają. Do tego humor w statusach, zachwyt nad grami i trochę gołych bab w temacie o kobietach i szybko dobijesz do 20.000 plusów. 

Znam się na tym i piszę z doświadczenia. 

Usuń to na boga bo się prawda wyda :diablo:

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

A na chuj o to pytasz? Pewnie zaraz napiszesz ile to od listopada 2020 nayebałeś śmieciowych gier w gamepassie i ile to GS-a nie zdobyłeś. Ale twoje wypociny są gówno warte chłopcze, bo wystarczyło że niemiec ci xboxa zgwałcił to przez 2 tygodnie się wszędzie srałes jak to sonka nigdy ci się nie zepsuła a xbox jest chujowy. 

Mozna cie traktować tak samo poważnie jak żula ze zgrzybiałym od denaturatu przełykiem który mówi że drobne jak mu dasz to pójdą na bułki. :lapka:

Opublikowano

Śmieciowych gier z gamepass tak samo do siebie pasuje jak LiŚciu i granie w gry. 

Opublikowano
52 minutes ago, LiŚciu said:

A na chuj o to pytasz? Pewnie zaraz napiszesz ile to od listopada 2020 nayebałeś śmieciowych gier w gamepassie i ile to GS-a nie zdobyłeś. Ale twoje wypociny są gówno warte chłopcze, bo wystarczyło że niemiec ci xboxa zgwałcił to przez 2 tygodnie się wszędzie srałes jak to sonka nigdy ci się nie zepsuła a xbox jest chujowy. 

Mozna cie traktować tak samo poważnie jak żula ze zgrzybiałym od denaturatu przełykiem który mówi że drobne jak mu dasz to pójdą na bułki. :lapka:

To pytanie zadałem tym co grają w gry, niepotrzebnie się pocisz ojcze.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

To pytanie zadałem tym co grają w gry, niepotrzebnie się pocisz ojcze.

Zabawne ze typ co nie gra w gry pyta kto w co gra. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyli na Xboxie za 5 dni kampania Halo Infinite, za 13 The Gunk od twórców wybitnego SteamWorld, a to jedynie pierwsza połowa tego miesiąca.

A na Plejce co? A na Plejce gówno osrane.

Gunk? Pawełł to nawet nie jest śmieszne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.