Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
37 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Widać mnóstwo duszy, zasłużony developer i jeszcze w GodPassie. Zbyt dobre aby sobie odpuścić. :banderas:

Dokładnie.

Sony postawiło na nudne do bólu samograje. Zagra człowiek w kilka takich gier z edytora za 100 baniek na jedno kopyto i robi mu się wkrętka, że już się wypalił i gry nie kręcą. A innych gier na Sony nie chce próbować, bo szkoda ryzykować tak grubych pieniędzy. 

GamePass ratuje graczy. Daje ludziom w najlepsze gry, których by nigdy nie spróbował. 100% gameplayu, a nie jak u Sony 40% to przejazd koniem przez open world, 40% cutscenki, 10% grania, 10% pierdolenia na forum.

Opublikowano

Niedługo okaze sie, ze "wynajmowanie" gier jest jednak w porzadku :)

Opublikowano
8 minut temu, C1REX napisał:

GamePass ratuje graczy

Słowo klucz: GRACZY 

GodPassa krytykują jedynie janusze i teoretycy gamingu, których wśród niebieskiego robactwa jest aż w nadmiarze :reggie:

Opublikowano

I tak to spierdolą xD swoich gier na premierę żydy i tak nie wrzucą wiex co tam bedzie dla klapów skoro te niebieskie ameby przecież nie gra ja w stare gry  :)

Opublikowano

Bedzie to samo co do tej pory, czyli gowno. Teraz tylko polacza razem.

Opublikowano

Też fakt. PSNow ma więcej tytułów niż Xbox GamePass, ale mięska tam jak w zupce z baru mlecznego. GodPass z drugiej strony to nieprzebrane pokłady naprawdę dobrych, wyśmienitych wręcz tytułów od indorów pod AAA, od staroci po nowości. Inna liga.

Liga Mistrzów.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Też fakt. PSNow ma więcej tytułów niż Xbox GamePass, ale mięska tam jak w zupce z baru mlecznego. GodPass z drugiej strony to nieprzebrane pokłady naprawdę dobrych, wyśmienitych wręcz tytułów od indorów pod AAA, od staroci po nowości. Inna liga.

Liga Mistrzów.

Wymień pls. Tylko uważaj żebym nie zabił cie śmiechem. 

Opublikowano

Co mam Ci wymieniać? Napiszę HaloForzaGearsy, DOOM, Prey, japońszczyzna czy co tam jeszcze nie, a Ty napiszesz gówno posta o tym, że to wszystko gówno i tylko PlayStation. Serio kolego, wyrzuć to z Ciebie. Powiedz dla Pawła, co Cię trapi, bo frustracja potężna bije z Twoich ostatnich postów. Zaskakujące o tyle, że faktycznie posiadasz dwie konsole.

Opublikowano

byli zmuszeni coś zrobić bo im Game Pass uciekał.  A usługa PS Now która  przecież zadebiutowała na rynku na wiele lat przed Game Passem, raczej wegetowała niż prężnie sę rozwijała (ostatnia podana publicznie liczba subskrybcji wynosiła 3,2 mln). 

Spoiler

Zdjęcie

Także pomysł by połączyć te dwie usługi (PS+ i PS Now) w jedno, pod szyldem popularniejszego Plusa, jest całkiem sensownym ruchem. Zagadkę stanowi to co najważniejsze czyli cena i katalog gier oraz ich jakość, te aspekty będą kluczowe w  kontekście konkurowania z game passem. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Co mam Ci wymieniać? Napiszę HaloForzaGearsy, DOOM, Prey, japońszczyzna czy co tam jeszcze nie, a Ty napiszesz gówno posta o tym, że to wszystko gówno i tylko PlayStation. Serio kolego, wyrzuć to z Ciebie. Powiedz dla Pawła, co Cię trapi, bo frustracja potężna bije z Twoich ostatnich postów. Zaskakujące o tyle, że faktycznie posiadasz dwie konsole.

No i to jest clue pawełq.... HaloForzaGearsy od 100 lat i nic. Doom? Na Sonce. Prey? Na Sonce. Wszystkie gry Bethesdy? Na Sonce. Exy Betheesdy? Na Sonce. Exy w które sam się zagrywasz? Na Sonce. 

To nie frustracja chłopie tylko ja już kurwa nie wierzę że stado zielonych naprawde broni tego czym sie xbox stał. Katalogiem starych i ogranych gier z abonamentem - nic więcej. Buziaki:);)

Opublikowano

Wynajmowanie retrogówno gierek ? Zawsze szanowałem :xboxssie:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No i to jest clue pawełq.... HaloForzaGearsy od 100 lat i nic. Doom? Na Sonce. Prey? Na Sonce. Wszystkie gry Bethesdy? Na Sonce. Exy Betheesdy? Na Sonce. Exy w które sam się zagrywasz? Na Sonce. 

To nie frustracja chłopie tylko ja już kurwa nie wierzę że stado zielonych naprawde broni tego czym sie xbox stał. Katalogiem starych i ogranych gier z abonamentem - nic więcej. Buziaki:);)

Co mi z tego, że są na Sonce (nie mówiąc już o tym, że to ostatnie części tych gier)? Są dostępne w ramach abonamentu, a o tym rozmawiamy czyli jakie gry dostępne są w ramach abonamentu, no ku,rwa gościuuu. 

Opublikowano

Za 7 bomb rocznie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Za 700 PLN stworzysz kolekcje retro grania na 3 lata do przodu. Dla tatusków nawet na 5 lat do przodu.

Gamepass? Ekonomicznie nie uzasadnione. 

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

"Lisciu" i "dawno ograne"

Dobreee

Trzeci w przeciągu godziny ten sam tekst - nieźle wam dupy łoje xddddd

Ten śmieszny gamepass? Spartacus go zajebie 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

7 bomb rocznie za najlepszy abonament growy na rynku? Dający day1 mnóstwo najlepszej jakości gier, na wszystkich urządzeniach Xbox i jeszcze oferujący streaming? Najlepiej wydane pieniądze, żadna gra na Plejaka nie jest tego warta.

Ani tym bardziej nie dorasta XGP do pięt. :master:

Opublikowano

Jeśli Sony zacznie kopiować  Xbox GamePass i XBox PC, to ma szansę.

W sumie to nie ma wyjścia. 

Kto mógł taki ruch przewidzieć? :rayos:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Betonowy elektorat:lapka:

Najsmutniejsze kolego jest to, że jednak gdzieś tam wychodzę po tematach i w ten czy inny sposób jednak podchodzę krytycznie w to i na czym gram, a Ty kisisz się w CW od dłuższego czasu.

Jesli taki miałem image przez te ostatnie lata to przepraszam wszystkich forumówiczów, że musieliście mnie znosić. Naprawdę nie wiedziałem. :( 

Opublikowano

TOP 10 gier z tego roku ograna z GP.

Ninja Gaiden II

Ori

Horizon 

Doom Eternal 

Sanset Overdrive 

Gearsy 

Psychonutas 

Hades 

Halo Reach 

Children of Morta 

za czteropaka na miesiac:xboss:

vs

exy $ony :kaz:

A ile gier pominiętych, ile dobra jeszcze nie ruszone :asax:piękny to był rok :banderas:

Opublikowano

Boty juz obesrane na myśl jak nadjeżdża niebieski walec:steamroller: playstation zayebac smiecpassa czyli ostatnia względnie wartościowa rzecz na szrocie:obama: jim ty wariacie miej choć trochę litosci:frog:

Opublikowano

walcem to was Jimbo rozjechał. Fajnie czytać jak sobie wmawiacie, że te gry dla dzieci z tego roku to dla was super exy 

Opublikowano

Kurwa GPU na PS5 czyli smierć xboxa tej wiosny, przecież Sony ich pozamiata

Opublikowano
36 minutes ago, Whisker said:

Kurwa GPU na PS5 czyli smierć xboxa tej wiosny, przecież Sony ich pozamiata

Jeśli do tego dodadzą dobrze zrobione PlayStationPC i cross-play, to będzie grubo. 

Walka gigantów o to, kto da więcej sztosów za mniej. :rayos:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.