Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Na xboxie? No jak mam nayebac więcej gs-a jak ta kurwa zielona nie ma gier? XD 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To pokaż nam ile wbiłeś na playstation to ci w końcu odpuszczę

Opublikowano

Jakby mnie twoje pierdolololo ruszało xd

Wysjlj zaproszenie to zobaczysz sam jak inni z forum.

Opublikowano

Gdyby ciebie nie ruszało to byś nie zmienił na prywatne :D To samo zrobiłeś na psn jak chyba Paolo z ciebie łacha darł

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

No z czym mamy do czynienia? Bo pomijając opcjonalny battlepass ludzie są zachwyceni. Czyli odzczucia skrajne do tego co dzieje się obecnie z PlayStation.

Także ciesz się, że konsol nie ma, bo szybko okazałoby się, że bańka PlayStation jest krok od pęknięcia.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Gdyby ciebie nie ruszało to byś nie zmienił na prywatne :D To samo zrobiłeś na psn jak chyba Paolo z ciebie łacha darł

Nie rusza mnie co ktoś taki jak ty o mnie myśli. A Paolo widzi moje konto na psn kiedy chce.

Opublikowano

To jest w ogóle niesamowity troll z tą nieudolną podróbką Gamepassa. Nazwa kodowa Spartacus. Przypominam niebieskim nieukom po 6 klasach podstawówki, że Spartakus jako postać historyczna skończył marnie. Tak samo skończy ten rozpaczliwy pomysł na ożywienie trupa plejśmieciary5, zayebany przez Imperatora Spencera :xboss:

Opublikowano

Sony śmiesznie to rozegrało. 

Nie da się, nie da się. 

Przedstawiamy 3 wersje GamePassa na Pleja. 

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Sony śmiesznie to rozegrało. 

Nie da się, nie da się. 

Przedstawiamy 3 wersje GamePassa na Pleja. 

Nie mieli wyjścia, niestety ale Netflix wśród gier to jedyna droga. Szkoda ale takie były przewidywania, Xbox zaczął wcześniej ale też skonczy szybciej bo jak Sony wjedzie na rynek to nie będzie przebacz. Włodarze to widzą i wprowadzą bliźniaczą usługę wygrywają wszystko bo tego nie da się zatrzymać. 

Opublikowano
21 minutes ago, Whisker said:

Nie mieli wyjścia, niestety ale Netflix wśród gier to jedyna droga. Szkoda ale takie były przewidywania, Xbox zaczął wcześniej ale też skonczy szybciej bo jak Sony wjedzie na rynek to nie będzie przebacz. Włodarze to widzą i wprowadzą bliźniaczą usługę wygrywają wszystko bo tego nie da się zatrzymać. 

No nie mieli wyjścia. 

Tak samo jak nie mają wyjścia z ignorowaniem PC i komórek. 

Przypomnę, że PC ma rynek podobnej wielkości, co wszystkie konsole razem.  

Gry na telefony to rynek większy, niż konsole i PC razem. 

Tzn Sony chciało ignorować, ale na szczęście się opamiętali. 

Opublikowano

Ciekawe jak rozegrają to PlaystationPC. Wcześniej myślałem, że to tylko do gier z pleja dodawanych do Steam. 

Jeśli jednak pójdą z grubej rury i zrobią swój własny sklep i launcher, to będzie moc. 

Chciałbym pograć w swoje gry z ps4 na swoim PC w lepszej grafie i dzieląc trofea z jednego konta. Xbox przetarł szlag i Sony powinno wiedzieć, co ma zrobić. 

Opublikowano
25 minutes ago, C1REX said:

Ciekawe jak rozegrają to PlaystationPC. Wcześniej myślałem, że to tylko do gier z pleja dodawanych do Steam. 

Jeśli jednak pójdą z grubej rury i zrobią swój własny sklep i launcher, to będzie moc. 

Chciałbym pograć w swoje gry z ps4 na swoim PC w lepszej grafie i dzieląc trofea z jednego konta. Xbox przetarł szlag i Sony powinno wiedzieć, co ma zrobić. 

Pewnie będziesz musiał kupić je drugi raz na PC :)

Opublikowano
42 minutes ago, Czoperrr said:

Pewnie będziesz musiał kupić je drugi raz na PC :)

Skoro często za gry z PS4 i PS5 trzeba oddzielnie płacić, to pewnie masz rację. 

Niech ich Spencer odpowiednio zaora, by im się odechciało ruchać klientów. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/blog/54005/17504/taco-i-fiesta-i-niewiele-wiecej-forza-horizon-5.html

Boty jak zwykle same się okłamują. 

Do tego zajrzałem w temat fh5 na forumku i znalazłem mocne potwierdzenie tego blogaska z ppe. Średnie oceny 7/10 po 20h grania. 

Fh5 to gierka na 7/10 względem poprzedniczki. Czyli sonka ma szansę rozyechac gierke kopiuj wklej, nawet za bardzo się nie starając. 

Opublikowano
8 minut temu, oFi napisał:

Fh5 to gierka na 7/10 względem poprzedniczki. Czyli sonka ma szansę rozyechac gierke kopiuj wklej, nawet za bardzo się nie starając. 

Morgan Freeman Good Luck GIF - Morgan Freeman Good Luck Batman - Discover &  Share GIFs

Opublikowano

No po pierwszych zachwytach, które trwają godzinę. Mamy do czynienia z gorszym kopiuj wklej. Serwery kiepskie problemy z grafiką. Fh5 wydana o 2 lata za szybko, żeby szczur nie był nagi.  Zresztą zaraz gt7 poważna gra dla fanów motoryzacji a nie arcade fufno dla botów z marnym skillem. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

idź obejrzyj filmy resident evil w wideło pasie, bo gry ciebie przerastają

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

https://www.ppe.pl/blog/54005/17504/taco-i-fiesta-i-niewiele-wiecej-forza-horizon-5.html

Boty jak zwykle same się okłamują. 

Do tego zajrzałem w temat fh5 na forumku i znalazłem mocne potwierdzenie tego blogaska z ppe. Średnie oceny 7/10 po 20h grania. 

Gościu jakby czytał w moich myślach. Zastanawiałem się czy tylko dla mnie ta Forza jest tak beznadziejna gra. Wszystko zrobione generycznie jak z jakiegoś generatora. AI oponentów to jakiś zart podobnie zreszta jak cały ten Meksyk. W sumie dobrze bo nie mam dylematu w co grać na Xie, tylko Halo ;) 

55 minut temu, Donatello1991 napisał:

No po pierwszych zachwytach, które trwają godzinę. Mamy do czynienia z gorszym kopiuj wklej. Serwery kiepskie problemy z grafiką. Fh5 wydana o 2 lata za szybko, żeby szczur nie był nagi.  Zresztą zaraz gt7 poważna gra dla fanów motoryzacji a nie arcade fufno dla botów z marnym skillem. 

Godzinę? U mnie zachwyt trwał pierwsze 15 minut jak była pokazówka w różnych sceneriach. Potem zaczęło się to całe fabularne gowno i odechciało mi się grać.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Xbox: najlepszy arcade na rynku, zaraz reboot najlepszego symulatora next gen only.

PlayStation: premiera crossgenowej upadłej marki racerów.

Na dzień dzisiejszy możemy spokojnie powiedzieć, że racery są kolejnym gatunkiem na wyłączność Xboxa.

Opublikowano

ps3 vs śmieciara 4.5 bez gier, niebieskie frajery znowu dostały gównem Ryana po mordach  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.