Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ledwo to napisałem a tutaj sony zrzuca bomby 

To tylko dowód na to, że xszrot może co najwyżej wąchać dupe playstation:banderas:

tymczasem w zielonym kurwidołku:shieeet:

20211206_145528.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Halo, jeszcze tego nie grali:dynia::dynia::dynia::dynia:

Bot gorzej od świni bo co za dużo to i świnia nie zeżre a bot się jeszcze oblizuje :pawel:

Opublikowano
18 minut temu, PanKamil napisał:

Horizon Forbidden West w 2022 roku - Sony zaskoczy nas czymś w ostatnim  kwartale 2021 roku? - PPE.pl

Te rozpaćkane guvno na screenie to chyba jakieś dzieło z terapii zajęciowej pacjentów szpitala w Choroszczy :shieeet:

Źle się dzieje w niebieskim burdelu jak klaperskie takim czymś wojują

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Halo, jeszcze tego nie grali:dynia::dynia::dynia::dynia:

MS - platformówki, symulatory, shootery, wyścigi, online i single player.

Sony - template, template, template

Niezła różnorodność, jeszcze gra nie wyszła, a ja już na 100% wiem, że już grałem w to miliard razy. MS nie ukrywa chociaż, że to Halo, a Sony kłamie swoim zwierzętom w oczy, że te "nowe" IP to nie jest reskin gier ubisoftu. 3 miesiące czekania na to co graliście ostatnie 7 lat. :pawel: 

Więc pozwól, że zredaguję Twoją projekcję z tego tematu:

4 minuty temu, PanKamil napisał:

Klap gorzej od świni bo co za dużo to i świnia nie zeżre a klap się jeszcze oblizuje :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

MS - platformówki, symulatory, shootery, wyścigi, online i single player.

Sony - template, template, template

Niezła różnorodność, jeszcze gra nie wyszła, a ja już na 100% wiem, że już grałem w to miliard razy. MS nie ukrywa chociaż, że to Halo, a Sony kłamie swoim zwierzętom w oczy, że te "nowe" IP to nie jest reskin gier ubisoftu. 3 miesiące czekania na to co graliście ostatnie 7 lat. :pawel: 

Więc pozwól, że zredaguję Twoją projekcję z tego tematu:

xsciera to tradycyjnie cwalofrajerzagirlsy co tylko udawadnia ten rok. tak jak przez ostatnie 20 lat boty ogłaszają triumf bo wyszły... forza i halo:pawel: tymczasem od premiery ps5 soulslike, platformowki, rougelike, open worldy a przed nami wyścigi, jrpg, gry akcji i wiele wiele wiecej:banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

tymczasem od premiery ps5 soulslike, platformowki, rougelike, open worldy a przed nami wyścigi, jrpg, gry akcji i wiele wiele wiecej:banderas:

Przecież wszystko co nie idzie z Sony template w tym roku to Returnal i Deathloop od MSu. Reszta to DLC i remastery z PS4, ja pierdolę. Dwie nowe gry na generację. :dynia: Patrzę na plan wydawniczy Sony i już wszystko widziałem. Zero zaskoczenia, najbardziej bezpółciowe 1st party na rynku.

Opublikowano

Kamilek to jak to jest z tym open worldem w Halo?! jest nie ma go? 

Opublikowano
9 minut temu, Lord Protector napisał:

Kamilek to jak to jest z tym open worldem w Halo?! jest nie ma go? 

kontynując https://www.windowscentral.com/halo-infinite-campaign

Halo Infinite isn't 'fully open world,' but rather a series of expansive levels tied together by the narrative.

lub nowsze

https://www.thegamer.com/halo-infinite-devs-dont-like-calling-it-an-open-world-game/

Ale lord erektor wie lepiej od twórców czym jest halo:pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Jak dla mnie to ten stalker może wyjsc od razu na ps5. Liczy się tylko, że gamepass day one :D

Stalkera nie będzie w gamepasie przecież. Coś się zmieniło? 

Opublikowano

Nie wiem czy Halo:I jest open worldem czy nie. Na pewno jest zabójcą plejśmieciary5 i umysłów niewolników marki :banderas:

Opublikowano

Konstrukcja jest taka sama jak w Arkham City, z tego co kojarzę to tej konkretnej grze przyklejało się łatkę takiej powiedzmy poniekąd otwartej gry, oczywiście nie są to typowe open worldy ale nie wiele im do tego brakuje. 

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Konstrukcja jest taka sama jak w Arkham City, z tego co kojarzę to tej konkretnej grze przyklejało się łatkę takiej powiedzmy poniekąd otwartej gry, oczywiście nie są to typowe open worldy ale nie wiele im do tego brakuje. 

tłumaczyłem ci to już pół roku temu ale chyba w tym radomiu zamiast w kolejce po słuchanie/czytanie ze zrozumieniem to staliście w kolejce po trzy cytryny.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

W sumie nie ważne...liczy się fakt, że król wrócił  ;)

Opublikowano

Xszczur ma kolejny cel. Osiągnąć taka grafikę jak w horyzont fw. Do xszmaty sx2 może się uda xd

4 minuty temu, Lord Protector napisał:

W sumie nie ważne...liczy się fakt, że król wrócił  ;)

Krul blokowiska chyba

Opublikowano

dobrze widze na DF że Halo Infinity dostało downgrade? hahahaha co za lamusy i frajery

Opublikowano
5 minutes ago, Figaro said:

dobrze widze na DF że Halo Infinity dostało downgrade? hahahaha co za lamusy i frajery

Ten temat właśnie dostał downgrade. :frog:

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał:

Niektóre elementy w cutscenkach wyglądają gorzej niż na materiałach w 2019 i 2020

Gameplay wygląda za to lepiej niż wcześniejsze materiały. 

Pytanie teraz co jest dla ciebie ważniejsze, gameplay czy cutscenki?

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Pytanie teraz co jest dla ciebie ważniejsze, gameplay czy cutscenki?

mordo wydaje 3,5k na superkonsole, chyba jasne, że chcę graficzkę, pozdrawiam konsolowy centrysto

Opublikowano
37 minut temu, wojtas011 napisał:

Na plejce cutscenki

Na X sztywniutki gameplay

Te konczace animacje u Alochy...nawet w gameplayu musi być nayebane filmików xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.