Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Forza to najwyżej może ssać pałe nawet takiemu spidermenowi a co dopiero jak wyjdą killery jak horizon forbidden west:obama: te wszystkie drzewa i kaktusy to :dynia: jeszcze spider oczywiście ma technologię nowej gen czyli RT a forza tradycyjnie jak na xszmacie ma w tym temacie do powiedzenia :pawel:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 godzin temu, Lord Protector napisał:

@Whisker polecam dać jasność na 45 u mnie zrobiło się bardziej kontrastowo i mleko zniknęło.

A Liściu? kto by się przejmował jego opinią od pół roku wychodzi coś godnego do ogrania na XBOXie :) 

Za to PS5 skończyło się dla niego w tym roku 30 kwietnia bo z tego co pamiętam Rathcet nie dla niego  :) 

Dzięki, sprawdzę to ustawienie wieczorem :)  w ogóle jaki początek, ciarki dla fanów i muzyka No klimat Halo wylewa się z ekranu

2 minuty temu, messer88 napisał:

Mamy 2018 że klapy dalej Spidermanem walczą xd? 

Ponadczasowość i RT to przyszłość 2023

Opublikowano
8 minutes ago, Whisker said:

Dzięki, sprawdzę to ustawienie wieczorem :)  w ogóle jaki początek, ciarki dla fanów i muzyka No klimat Halo wylewa się z ekranu

Jak sam trailer puściłem w aucie i mi sub burknął, to ciarki miałem pewnie jeszcze z minutę po trailerze. 

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

Jak sam trailer puściłem w aucie i mi sub burknął, to ciarki miałem pewnie jeszcze z minutę po trailerze. 

Launch trailer tylko na Bassie, zgadzam się, jak rozbijają statek to jest takie jebniecie że firanki w domu lecą do góry a szyby w aucie wpadają w wibracje. Świetny jest :) a ta muzyka

Opublikowano

5ZLPCEk.gif

Opublikowano

Fajnie ze wygrał ale nie przesadzajmy z królowaniem. 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

5ZLPCEk.gif

Na Xboxa nic lepszego nie ma zgadza się ale w świecie growym to raczej trzecia liga

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Halo jak Halo, ale czy przypadkiem Sony nie znalazło nowej pozycji do jebania klapów? :philosoraptor:

Screenshot_20211209-204437_Facebook.thumb.jpg.81f4cc34fe6ed7548cd55cca2b2a0867.jpg

Opublikowano

Nie no w to nie uwierzę, czasem się odpala ta poyebana kłódka kij wie dlaczego

Opublikowano

Zamkinętą kłódkę to klaperskie mają na drzwiach o nazwie "Gry" oraz "rozum i godność człowieka"

Opublikowano

A niektórzy to powinni zamknąć mordę na kłódkę:shieeet:

Opublikowano

Bez kitu, nie wiem czemu te klapy otwierają jeszcze mordę po takim roku dla ich martwej konsoli :(

Opublikowano

martwy rok martwej konsoli, choć to ona miała faktyczne, prawdziwe exy robione pod next gena :) i to kilka gier

Opublikowano

Kłódka na grach cyfrowych gdy odłączymy konsolę od neta to znak, że albo Sony nas rucha, albo ktoś inny nas wyruchał i ukradł konto. 

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

martwy rok martwej konsoli, choć to ona miała faktyczne, prawdziwe exy robione pod next gena :) i to kilka gier

Jakie? Wszystko poszło by na ps4 amator przecież 

Opublikowano

demons souls, returnal, ratchetcik, w końcu gry, które nie są hamowane przez 1,8 teraflopsa :)

Opublikowano

Jakbym był botem to też bym tak pierdolił po UWAGA!   2 grach, nie na żółto od dekady

Opublikowano

Ruchanko w wykonaniu Jimbo Ryana to jedyna miłość jakiej klaperskie zaznały w swoim życiu. Więc my, zieloni luminarze gamigu, jako najwyższa forma zycia w giereczkowym ekosystemie, powinniśmy na te niebieskie robaki patrzec jednak z odrobiną wyrozumiałości :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.