Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Forza to najwyżej może ssać pałe nawet takiemu spidermenowi a co dopiero jak wyjdą killery jak horizon forbidden west:obama: te wszystkie drzewa i kaktusy to :dynia: jeszcze spider oczywiście ma technologię nowej gen czyli RT a forza tradycyjnie jak na xszmacie ma w tym temacie do powiedzenia :pawel:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 godzin temu, Lord Protector napisał:

@Whisker polecam dać jasność na 45 u mnie zrobiło się bardziej kontrastowo i mleko zniknęło.

A Liściu? kto by się przejmował jego opinią od pół roku wychodzi coś godnego do ogrania na XBOXie :) 

Za to PS5 skończyło się dla niego w tym roku 30 kwietnia bo z tego co pamiętam Rathcet nie dla niego  :) 

Dzięki, sprawdzę to ustawienie wieczorem :)  w ogóle jaki początek, ciarki dla fanów i muzyka No klimat Halo wylewa się z ekranu

2 minuty temu, messer88 napisał:

Mamy 2018 że klapy dalej Spidermanem walczą xd? 

Ponadczasowość i RT to przyszłość 2023

Opublikowano
8 minutes ago, Whisker said:

Dzięki, sprawdzę to ustawienie wieczorem :)  w ogóle jaki początek, ciarki dla fanów i muzyka No klimat Halo wylewa się z ekranu

Jak sam trailer puściłem w aucie i mi sub burknął, to ciarki miałem pewnie jeszcze z minutę po trailerze. 

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

Jak sam trailer puściłem w aucie i mi sub burknął, to ciarki miałem pewnie jeszcze z minutę po trailerze. 

Launch trailer tylko na Bassie, zgadzam się, jak rozbijają statek to jest takie jebniecie że firanki w domu lecą do góry a szyby w aucie wpadają w wibracje. Świetny jest :) a ta muzyka

Opublikowano

5ZLPCEk.gif

Opublikowano

Fajnie ze wygrał ale nie przesadzajmy z królowaniem. 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

5ZLPCEk.gif

Na Xboxa nic lepszego nie ma zgadza się ale w świecie growym to raczej trzecia liga

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Halo jak Halo, ale czy przypadkiem Sony nie znalazło nowej pozycji do jebania klapów? :philosoraptor:

Screenshot_20211209-204437_Facebook.thumb.jpg.81f4cc34fe6ed7548cd55cca2b2a0867.jpg

Opublikowano

Nie no w to nie uwierzę, czasem się odpala ta poyebana kłódka kij wie dlaczego

Opublikowano

Zamkinętą kłódkę to klaperskie mają na drzwiach o nazwie "Gry" oraz "rozum i godność człowieka"

Opublikowano

A niektórzy to powinni zamknąć mordę na kłódkę:shieeet:

Opublikowano

Bez kitu, nie wiem czemu te klapy otwierają jeszcze mordę po takim roku dla ich martwej konsoli :(

Opublikowano

martwy rok martwej konsoli, choć to ona miała faktyczne, prawdziwe exy robione pod next gena :) i to kilka gier

Opublikowano

Kłódka na grach cyfrowych gdy odłączymy konsolę od neta to znak, że albo Sony nas rucha, albo ktoś inny nas wyruchał i ukradł konto. 

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

martwy rok martwej konsoli, choć to ona miała faktyczne, prawdziwe exy robione pod next gena :) i to kilka gier

Jakie? Wszystko poszło by na ps4 amator przecież 

Opublikowano

demons souls, returnal, ratchetcik, w końcu gry, które nie są hamowane przez 1,8 teraflopsa :)

Opublikowano

Jakbym był botem to też bym tak pierdolił po UWAGA!   2 grach, nie na żółto od dekady

Opublikowano

Ruchanko w wykonaniu Jimbo Ryana to jedyna miłość jakiej klaperskie zaznały w swoim życiu. Więc my, zieloni luminarze gamigu, jako najwyższa forma zycia w giereczkowym ekosystemie, powinniśmy na te niebieskie robaki patrzec jednak z odrobiną wyrozumiałości :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.