Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

@GearsUp bądź kreatywny i zmień retorykę. 

Zamiast screenów wrzuć np. wyniki sprzedaży gier na Switcha. Albo oceny gier. Albo ośmiej day one patch 50GB. 

Tematowi by się przydał zawodnik z drużyny czerwonych. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To wolę wrzucać gdzie indziej, w tym temacie by się zmarnowały :)

Opublikowano

Switch - gorszy sprzęt do gier od zwykłej komórki i bez funkcji dzwonienia. 

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym sęk kolego, że to był gameplay jak potwierdzono przez Geoffa. :obama:

Wiem, ale co z tego, skoro to nadal scenka na szynach z okazjonalnym "press A to dzida" - dla mnie to nadal żaden gameplay i to miałem na myśli.

Opublikowano

Tylko ze ta scenka miażdży graficznie wszystkie inne gry na potatostation 4,5

Poza tym co, reszta gry będzie odstawać graficznie o generacje od tej scenki? No nie. Bo to nie filmik CGI tylko real time. XSX pozamiatał. Taka prawda.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Na PPE piszą, że to gra typu "PlayStation Experience". I co boty, nagle jaranko? Bo graficzka? 

Opublikowano

Tu raczej nie ma jaranka samym w sobie cinematic experience. Tu jest jaranko grafiką wyprzedzającą o lata świetlne to co jest i będzie na potatostation 4,5 :asax:

XSX po raz kolejny robi graficzną orke konkurencji.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Jak dla mnie Horizon West to techniczne prehistoryczne gówno przy Hellblade 2. I założe się że podobnie jak w pierwszej częsci gdzie roślinność doczytywała sie dwa metry przed postacią , tu będzie to samo. 

A że estetycznie lubisz kolorowy plastic fantastic, twoja sprawa. Dla mnie możesz tez lubić teletubisie.

Wolę ładne, estetycznie kojące oczy gry, aniżeli brzydkie, brązowe filmy z okazjonalnym wychyleniem gałki i wciśnięciem A.
A z tą doczytującą się roślinnością to raczej nie ten adres, ale rozumiem, że mogło się pomylić bo piąty spin-off Forzy też ma ten podtytuł :reggie:

6 minut temu, triboy napisał:

Na PPE piszą, że to gra typu "PlayStation Experience". I co boty, nagle jaranko? Bo graficzka? 

Ch#j z tą hipokryzją botów, bo to już nawet śmieszne nie jest, ale koło "PlayStation Experience" to nawet nie stało, albo najwyraźniej ktoś ma błędne pojęcie, czym to "experience" być powinno i wbił sobie do głowy, że przez 90% czasu do napisów końcowych oglądamy cut-scenki.
Tak to jest, jak o grach z PlayStation wypowiada się uprzedzona, zielona fanbojka, która zna tylko fabularne kompilacje z YouTube.
W tym wszystkim szkoda tylko Ninja Theory, no ale sami postanowili być chujowym studiem po swoim szczytowym osiągnięciu w postaci DmC, więc kij im w oko.

Opublikowano

Czyli fikołek i nagle boty tylko w graficzkę.

Opublikowano

Klapy juz nie lubia cinematik. Jakie to przewidywalne. Na szczescie ms nie bedzie robił wiecej gier pod nich.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Klapy juz nie lubia cinematik. Jakie to przewidywalne. Na szczescie ms nie bedzie robił wiecej gier pod nich.

To, że boty nagle kochają "PlayStation Experience" nie znaczy, że klapy przestaną. :dunno:

Opublikowano

Przypominam, że zieloni luminarze gamingu mają z zasady ograne więcej eksów na sonkę niż teoretycy gamingu spod znaku niebieskiej ladacznicy bez gier :reggie:

Klaperskie o grach wiedzą tyle co na YT i PPE zobaczą, z praktyka już gorzej :kojima:

Opublikowano

Klapy tak się przyzwyczaiły do "press X to win", że dla nich na YouTube "ClickToPlay" to lepiej od samej gry.

Podobny poziom interakcji z produktem i nie wiem dlaczego nie oskarżają YT o piractwo.

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

Klapy juz nie lubia cinematik. Jakie to przewidywalne.

A boty nagle zaczęły je kochać - jakie to przewidywalne :reggie:
I to jeszcze takie, które koło "Sony-template" nawet nie stały.

Opublikowano

Kiedyś: tylko Sony robi takie gry 

Dziś: ... Ale.. ale.. nasze lepsze.. :whyyy:

Opublikowano

Jeśli h2 będzie tym samym co jednynka tylko w lepszej oprawie to ani to sony template ani nic czym warto zawracać sobie gitare.

Tak nudnej i męczącej gierki a zarazem tak dobrze ocenianej (wg "krytyków") to chyba nie było drugiej takiej na poprzedniej generacji.

:bad:

Opublikowano

Ci sami "krytycy" daja wysokie noty waszym ulubionym gierkom, wiec hamujcie sie trochę. I jak na indyka to było super osiagniecie audio wizualne, a fabularnie gra poruszała tematy raczej niespotykane w grach to nie dziwia mnie oceny. Jakos sie nie sraliscie o brak gameplayu w heavy rain czy until dałn.

Opublikowano

Ale grałeś w to czy tylko tak sobie pierdolisz bo ktoś coś obraża? Ladne? Pewnie, że ładne, super że porusza jakieś ważne tematy, tylko co z tego skoro to było tak kurwa nudne, że tylko błagałem aby to się już skończyło. 

HR czy until down pomimo swojej ułomności wciągało to dupą jeśli chodzi o przyjemność z grania i chęć skończenia tytułu.

Opublikowano

No ten gameplaybtam był na wyższym poziomie niż w hellblade. Hellblade ciekawa produkcja, ale nic ponad. Zabrakło epickości, która dają nam exy Sony. 

Opublikowano

Nope, hellblade staje się chujowe po zagraniu w nie.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD

Hellblade było nawet wychwalane za czasów PS4, więc mi tu już nie pierdol XD. Zostało ochujowaciałe, gdy MS przejął Ninja Theory, więc kurwa orientujcie się niebieskie pierdolce jak wyglądała historia Hellblade i Ninja Theory.

Opublikowano

Klapy jakie obesrane tym Hellbladem 2 i kolejne pocieszanko że to chujowa gra i w ogóle  :pawel: 

Ależ ta graficzna bomba was rozjebała, cudownie sie czyta te wasze pocieszki :dynia:  To co tam macie na potatostation 4,5 żeby przy Hellblade 2 nie wyglądało na graficzne obesrane guano zalatujące poprzednią generacją? :yao:

Opublikowano

Koło e3 kolejny pokaż hellsiur2 i pierwszy downgrade.  W sumie trzeba będzie pokazać rozgrywkę,  która będzie jeszcze bardziej liniowa  żeby na xkundluxs jakoś wyglądało. Co by nie odstawać od takiego Horizon fw które będzie wyznacznikiem i celem dla xkundla w kwestii grafiki żeby do końca generacji jakąś gra na xkundla się zbliżyła do tej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.