Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ok. Czyli jak już jest na dysku to to działa.

Opublikowano

No raczej. Nawet wasza ulubiona gra usługa Forza Horizon ma w menu przycisk gry offline czyli solo. Skąd w ogóle to pytanie? Przecież Microsoft to najbardziej pro konsumencki gracz na rynku...

Opublikowano

Szkoda ze zapomniał o fajnych grach. A jedna Halo - jaskółka wiosny nie czyni.

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kupując pudełko na xsmiecia to nie pograsz beż internetu. Na płycie masz 200mb.

Pograsz. Normalnie gry bez netu działają. Choć z ciekawości zapytam kto ma dzis problem z ciągłym brakiem jakiegokolwiek netu w domu? Są tu na forum tacy? Reka do góry.

Cytat

A u Sony dalej jak chcesz pożyczać, czy jak jedziesz nad morze czy w góry że swoją ukochana konsolą wkładasz płytę i grasz.

Nie żebym cokolwiek sugerował, ale jakim trzeba być życiowym przegrywem żeby na takie wycieczki zabierać stacjonarną konsole? Serio. No life do potęgi. Oczywiście to musi być jeszcze takie zadupie nad tym morzem albo w górach że nie mają tam netu w 2021r. I do takiego wywiejewa ktoś jeszcze chce brać stacjonarną konsole? Serio? Ja pierdole, co za przychlast to musi być. 

Opublikowano

Znak naszych czasów. Co z tego, że na PS4 czy PS5 włożysz płytę i zagrasz bez internetu skoro już w momencie premiery są patche do zainstalowania bo obecnie gry są bublami wymagającymi ciągłych poprawek. 

Nie mówcie, że to w ramach kolekcjonowania i zawsze będziecie mogli pograć. Bzdura, możecie na PS4 albo PS5 pograć w zbiory z PS2 lub PS3? Nie. 

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

tak,

rownież gry z game passa możesz grać offline

A jak? Bo do tej pory każdorazowo jak odłączało mnie z Xbox live to nie mogłem grać..

Opublikowano
2 minutes ago, izon said:

A jak? Bo do tej pory każdorazowo jak odłączało mnie z Xbox live to nie mogłem grać..

Da się grać normalnie, wysiadł mi net i grałem bez problemów. Jedynie co to nie wyskakiwały achievementy i pojawiły się dopiero po podłączeniu do sieci.

Opublikowano
17 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Pograsz. Normalnie gry bez netu działają. Choć z ciekawości zapytam kto ma dzis problem z ciągłym brakiem jakiegokolwiek netu w domu? Są tu na forum tacy? Reka do góry.

Nie żebym cokolwiek sugerował, ale jakim trzeba być życiowym przegrywem żeby na takie wycieczki zabierać stacjonarną konsole? Serio. No life do potęgi. Oczywiście to musi być jeszcze takie zadupie nad tym morzem albo w górach że nie mają tam netu w 2021r. I do takiego wywiejewa ktoś jeszcze chce brać stacjonarną konsole? Serio? Ja pierdole, co za przychlast to musi być. 

Nie wiem, ale na samym ppe czy gronline przy newsie o obowiązku ciągłego online w jakiejś grze był wielki placz i jest do tej pory. Bo nie zagra jak weźmie konsole ze sobą do babci na działkę, bo internetu nie ma xd i niech ktoś nie udaje głupa, bo na pewno po całym dniu wrażeń wakacyjnych myśli " przydałby się teraz switch albo moja ps4 to bum popykał wieczorem ". Faktycznie, a nie bociarskie mity.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Yebany Spencer, nie można grać na Xboksie bez dostępu do prądu elektrycznego. Nie polecam tej konsoli 0/10 :notbad:

O co klaperskie ujadacie, znowu wam neta na melinie odcięli za niepłacenie rachunków? :yao:

Opublikowano

Klaperskie i wakacje? Chyba w zakładzie karnym. No fakt, tam z netem słabo:shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Klapy na playkurvie 4,5 i tak nie mają w co grać, wiec na wczasy wolą zabierać takiego XSX na którym jest masa sztosów do ogrania w GP Ultimate. Jednak mają racje :kaz: 

Wiec uspokajam was klapki, na XSX możecie grać na wczasach bez dostępu do netu. Także nie żałujcie sobie. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Xbox chłopiec do bicia, przecież to normalka

Opublikowano

Wiadomka, nawet nie mam wątpliwości, że połowa tych gier z PS na Xboxie miałaby oczko w dół od oceny - bo powtarzalność (Horizon ZD), bo problemy techniczne (Kena), bo nic nowego (Uncharted). No, ale to Sony, faworyzowane przez recenzentów i tak to się kończy.

Opublikowano

Ja nawet pamiętam czasy jak Sony gry wydawało.

Opublikowano

Biedny Xbox - wszyscy się z niego śmieją, piętnują, uważają za debilny sprzęt. Ciężko być xboxem w czasach gdy Sonka wzniosla poziom gamingu na nieosiągalne przez nikogo poziomy. Ciężko xboxowi się przebić skoro jego target to np. dee. Ciężko xboxowi również dlatego ze zamiast się skupić na własnej tożsamości growej to kupuja studia które nic nie wydają. No kurwa ciężko być xboxem jak nic.

Tivi, tivi, tivi …

Smutne pędzle, Jprdl 

Opublikowano

liść na żywo nadaje z Choroszczy:reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

najbardziej pro konsumencki gracz na rynku...

Nie najbardziej a jedyny :)

Opublikowano
46 minut temu, devilbot napisał:

Ja nawet pamiętam czasy jak Sony gry wydawało.

W następnym roku przypomnisz sobie raz albo dwa i potem znów rok posuchy. Jak ktoś chce grać w najlepsze gry to bierze Xboxa, PS5 jest w tej generacji jedynie dodatkiem.

Opublikowano
17 hours ago, LiŚciu said:

Jeszcze kilka nurów i dobije do 1000 gier w gamepassie - prawdziwy łowca:

Fact Check:

Xbox nie dominuje oferując 420 gier rocznie vs 3 pudełka z paczkomatu na czas u Sony.

Średnio jest to zaledwie 380 gier vs aż 4 pudełka z paczkomatu przechodzone na czas tylko jednego roku. 

Boty zaorane. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Jeszcze coś karaluchy piszą, że PSNow ma lepszą ofertę. Jak ktoś chce zanurzyć się po szyję w gównie to polecam, tam tytułów wartych uwagi jest garść, a jest mnóstwo zapychaczy pokroju F1 2013-2017 :shieeet: Nie dziwię się, że XGP ma 10x więcej subskrybentów, przecież usługa MSu to Mercedes-Maybach, a PSN to rower górski zajebany od sąsiada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.