Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jakbym miał działkę i potrzebował odstraszać krety piskiem cewek to moooże.

Nie mam działki, więc po co mi ten badziew?

Może sobie niebieski nos kupi, bo wszytsko wskazuje że ten przegryw do dziś nakurvia na Ps4, a jego wysrywy o PS5 to tradycyjne dla klaperskich bajkopisarstwo :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

"Ej shabek choć piszom cos o tobie" kurwa pajac, drugi raz juz taka akcje widze xddd

Opublikowano

Chłopaki siedzą w jednej izolatce w Choroszczy, więc jakaś tam komunikacja musi być

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

"Ej shabek choć piszom cos o tobie" kurwa pajac, drugi raz juz taka akcje widze xddd

Widzę ciapo że urojenia znowu wjeżdżają. Podobny poziom detektywistyczny jak ban dla @Emet na innym forum. XDDDD

Opublikowano

Nie bój się już tak schabka. Co prawda go tu nie wołałem ale mogę z nim porozmawiać żeby napierdalał cie tylko raz w tygodniu. Chcesz?:dynia:

Opublikowano

Ok, fajnie jakby wylapal kolejnego bana jeszcze przed nowym rokiem.

Opublikowano

Jedynie w czym ps5 jest lepsze od Sexika to wygląd menu. Nie mylić z funkcjonalnością i szybkością działania. Dualsensa i te całe jego funkcje to też dobra gadka marketingowa. Także jakby ktoś się zastanawiał nad ps5 to zdecydowanie lepiej wybrać markę Xbox. 

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ok, fajnie jakby wylapal kolejnego bana jeszcze przed nowym rokiem.

Musiałby pisać w temacie, a jako, że nie stać go na więcej niż wyzwiska to po drugim banie trzyma już mordę na kłódkę. :) 

Opublikowano
48 minut temu, dee napisał:

Wiecie, że na stronie Media Marktu od kilku dni walają zestawy z plejsmieciarą 5, także golasy poniżej 3k i brak chętnych na kupno tego śmiecia?

Niewolnicy marki kupili, reszta świata wywalone :shieeet:

W sumie nie dziwne, po co komu na zimę odstraszacz kretów.

Spróbujcie upolować Zieloną Bestię. Nie da się

Gier nie ma na śmiecia 4.5 multiplatformy gówno rozmazane, crapy po 360zl + darmowy hotel Transylwania to i chętnych nie ma :)

złapali kilku niebieskich frajerów na start, niewolników-pracownikow żółtych partaczy i koniec ^^

Opublikowano

Przyjmie cię znowu Spencer, nie dygaj. Ktoś musi te żółte gowna przechodzić. 

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Spróbujcie upolować Zieloną Bestię. Nie da się

W ME jest, odbiór do 3 dni. 

Opublikowano

Takie same bajki, jak opowieści Daddiegi, że ludzie rzucają się na Xboxy po 3k...

Opublikowano

Mit o braku dostępności xsx nadal w modzie? Beka. 

Grinch troche nakupował żeby ludziom zepsuć święta nie potrzebnym prezentem.

Opublikowano

na OLX milion nowych Xboxow od 2300-2500 wisza ogłoszenia tygodniami, ludzie myśleli ze interes zbija przed świętami na martwej w Polsce konsoli...

Opublikowano

ale sraka ten dualszrot5 taki ds4,5 z nowym silniczkiem od pierdzenia, nie ma podjazdu do padzika od Xboxa dla prawdziwych graczy 

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

ale sraka ten dualszrot5 taki ds4,5 z nowym silniczkiem od pierdzenia, nie ma podjazdu do padzika od Xboxa dla prawdziwych graczy 

Przecież pad od Xboksa jest ten sam od początku. Zaawansowanie technologiczne jak przy DualShocku1, tylko cena nowoczesna. :xboxssie:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Kurde a byłem niemal pewien, że user messer88 posiada w sobie choć odrobine wysublimowanego gustu w obcowaniu z technicznymi nowinkami świata growego. Myliłem się. 

Opublikowano

Demony rimejk No fajne są, ale to jest to samo. Jutro może wleci Kena do paczkomatu to poczuje nextgena. 

Opublikowano

Do grania w niewymagające, dziecinne, uproszczone, by nie rzec głupkowate Sony-the-game wystarczy pad zabawka. Właściwie Plejśmieciara5 może mieć pada w kształcie jelenia na rykowisku, żadnej różnicy to nie zrobi.

Co innego wymagające, techniczne, zaawansowane pozycje dla koneserów gamingu z jakich słynie Zielona Bestia. Uuuu, panie, tu już nie ma pola do kompromisów. Tu niezbędny jest pad idealny, wykuty w ogniu 20 lat ewolucji i miliardów godzin rozgrywek na najwyższym poziomie. Zainspirowany geniuszem mistrzów designu i pasją Graczy. Kamień milowy sztuki gamingu, jeden z cudów elektronicznego świata. Tak, panowie, oto on :obama:

pr_2020_9_21_16_30_5_773_00.jpg

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

może wleci Kena

Koniecznie proszę o profesjonalne porównanie do Gunk po zagraniu w obie (tylko bądź delikatny, żeby nie striggerować ludzi)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.