Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Każda z tych gier to różny gatunek, kanwą jest otwarty świat. Za to u Sony action adventure z elementami RPG i jebać różnorodność. Jedyną grą od Sony w następnym roku która nie będzie open-worldem będzie GT7, ale to tylko dlatego, że karaczany z Polyphony nie potrafią w gierki. :)

Nie martwie się, jakby Wam bylo mało to na 2023 wychodzi kolejny Sony template i rok później Wolverine, ciekawe na jakim silniku? :) Już dzisiaj mogę Ci powiedzieć, że to będzie reskin spidermana. Ah, ta różnorodność w grach Sony, wcale nie te same patenty od 2017. <3

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Każda z tych gier to różny gatunek, kanwą jest otwarty świat. Za to u Sony action adventure z elementami RPG i jebać różnorodność. Jedyną grą od Sony w następnym roku która nie będzie open-worldem będzie GT7, ale to tylko dlatego, że karaczany z Polyphony nie potrafią w gierki. :)

Nie martwie się, jakby Wam bylo mało to na 2023 wychodzi kolejny Sony template i rok później Wolverine, ciekawe na jakim silniku? :) Już dzisiaj mogę Ci powiedzieć, że to będzie reskin spidermana. Ah, ta różnorodność w grach Sony, wcale nie te same patenty od 2017. <3

O czym Ty mówisz? 

Jak można oskarżać o to Sony, samemu chwaląc gierki konkurencji z liczbą 5 (PIĘĆ KURWA - PIĄTY RAZ TO SAMO) ??

No nie rozumiem :( 

Opublikowano

Co innego sequel danej gry (no bo czym miałby być piąty Horizon rtsem? Xd), a co innego reskin nowego ip ze starymi, znanymi do usrania mechanikami. Chyba o to chodziło vesirowi.

Opublikowano

Mogli pomyśleć o tym przed wydaniem Spidermana, GoTa, DG albo Horizona. No, ale nie. To wymaga jakiegoś szacunku do klienta i pomyślunku, a tak kopiujesz z tabelki w excelu - crafting? yes, otwarty świat? yes, elementy RPG (ale nie za dużo)? yes, tryb detektywistyczny? yes.

Wydajemy tego skurwysyna.

Opublikowano

Gdyby wszystkie gry wydawane przez MS były racerami w otwartym świecie, to sytuacja byłaby analogiczna z produktami gierkopodobnymi wydawanymi przez Sony wg jednego schematu/

Ale nie, studia MS zapewniają w swoim portfolio róznorodność, jakiej niebiescy niewolnicy marki nawet nie potrafią ogarnąć swoimi prostymi umysłami :kaz:

Opublikowano

Ku,rwa nawet w tak niszowym gatunku jak gry taktyczne MS wydaje Gears Tactics, a smażą się już horrory, racery, RPGi, strategie i czego tam jeszcze nie. 

NO ALE SPOKO KURWY Z SONY JUŻ SZYKUJĄ SEQUEL DO KOLEJNEGO OPEN WORLDA

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

crafting? yes, otwarty świat? yes, elementy RPG (ale nie za dużo)? yes, tryb detektywistyczny? yes.

Brzmi jak ostatnia trylogia panny Croft:)

Opublikowano

Widzę, że "najbardziej chodliwy towar na święta" po świętach nie tylko nie został wyprzedany, a jest dostępny od dobrych kilku dni w każdym internetowym elektromarkecie. Te kłamstwa o niedostępności PS5. xddd Śmieszy jak zawsze, ale bawi jak nigdy.

Opublikowano

No fakt, smiecbox XSX dostępny od ręki w dużych marketach, a o smiecboxa S to wręcz można się potknąć :)

Opublikowano

Elegancko MS zadbał aby gracze mieli dostęp do jedynego next-gena na rynku. W samym tylko Białymstoku, w ciągu 3 dni widziałem kilkanaście osób z Xboxem Series X, a z PlaySzmaciurą nikogo, bo na co komu konsola na którą od maja producent nie wydał żadnej gry?:fsg: 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

w ciągu 3 dni widziałem kilkanaście osób z Xboxem Series X, a z PlaySzmaciurą nikogo

Wystarczy zajrzeć na PSZOK.

Masy wkurvionych typów pozbywających się elektrośmiecia o nazwie plejstejszyn 5

Opublikowano

Ceny Xboksa w UK wciąż niższe, niż PS5.

Nie wiem, może Halo5, Forza5 i Gears5 są za mało innowacyjne? 

Opublikowano

Ja dzięki temu, ze tylu graczy było wkurwionych po zakupie XSX wyrwałem go za naprawdę smieszne pieniądze :) U mnie zero zawodu bo wiedziałem co biorę, ale dla tych, którzy oczekiwali nextgena to musiały być strasznie smutne chwile jak odpalili xśmiecia i zobaczyli to co zobaczyli..:(

Opublikowano

FIIHk8iXwAAUnqm?format=jpg&name=large

cwelstation 4.5 to największe wyruchanie graczy od czasów ps4 i ps3 czyli jak zawsze u partaczy z $ony  :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

cwelstation 4.5 to największe wyruchanie graczy od czasów ps4 i ps3 czyli jak zawsze u partaczy z $ony  :kaz:

Rozumiem, że gry "current-gen only" na XSX nie będą hamowane przez series S?

Opublikowano
Cytat

Indiana Jones, 2028? 

Pewnie szybciej niż koniec portów na emulator ps4 :)

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

Pięknie ośle, Xbox Series S oficjalnie current genem w zielonym kurwidole. Alfons daddy mówi że najlepsze gry to te w 1080p. 

Dobrze że jest next gen - PS5 z prawdziwym skokiem jakościowym. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pięknie ośle, Xbox Series S oficjalnie current genem w zielonym kurwidole. Alfons daddy mówi że najlepsze gry to te w 1080p. 

Dobrze że jest next gen - PS5 z prawdziwym skokiem jakościowym. 

Jedyny skok jaki tam jest, to pobór prądu, te turbiny zasysają jak Sasha u szczytu kariery. 

Szrot bez gier, bez usług, bez duszy za to z banda pomyleńców podobnym tobie. PlayStation 4.5 takie są fakty. 

Opublikowano

Słowo upcoming w przypadku tej listy to ogromne nadużycie. W ogóle boty napierdalajace się grami, które wyjdą za 4 lata tak jakby już w nie grali to jest mega beka :)

Opublikowano

1080p? no bazowa rozdzielczość cwelstation 4.5 bez gier :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.