Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Każda z tych gier to różny gatunek, kanwą jest otwarty świat. Za to u Sony action adventure z elementami RPG i jebać różnorodność. Jedyną grą od Sony w następnym roku która nie będzie open-worldem będzie GT7, ale to tylko dlatego, że karaczany z Polyphony nie potrafią w gierki. :)

Nie martwie się, jakby Wam bylo mało to na 2023 wychodzi kolejny Sony template i rok później Wolverine, ciekawe na jakim silniku? :) Już dzisiaj mogę Ci powiedzieć, że to będzie reskin spidermana. Ah, ta różnorodność w grach Sony, wcale nie te same patenty od 2017. <3

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Każda z tych gier to różny gatunek, kanwą jest otwarty świat. Za to u Sony action adventure z elementami RPG i jebać różnorodność. Jedyną grą od Sony w następnym roku która nie będzie open-worldem będzie GT7, ale to tylko dlatego, że karaczany z Polyphony nie potrafią w gierki. :)

Nie martwie się, jakby Wam bylo mało to na 2023 wychodzi kolejny Sony template i rok później Wolverine, ciekawe na jakim silniku? :) Już dzisiaj mogę Ci powiedzieć, że to będzie reskin spidermana. Ah, ta różnorodność w grach Sony, wcale nie te same patenty od 2017. <3

O czym Ty mówisz? 

Jak można oskarżać o to Sony, samemu chwaląc gierki konkurencji z liczbą 5 (PIĘĆ KURWA - PIĄTY RAZ TO SAMO) ??

No nie rozumiem :( 

Opublikowano

Co innego sequel danej gry (no bo czym miałby być piąty Horizon rtsem? Xd), a co innego reskin nowego ip ze starymi, znanymi do usrania mechanikami. Chyba o to chodziło vesirowi.

Opublikowano

Mogli pomyśleć o tym przed wydaniem Spidermana, GoTa, DG albo Horizona. No, ale nie. To wymaga jakiegoś szacunku do klienta i pomyślunku, a tak kopiujesz z tabelki w excelu - crafting? yes, otwarty świat? yes, elementy RPG (ale nie za dużo)? yes, tryb detektywistyczny? yes.

Wydajemy tego skurwysyna.

Opublikowano

Gdyby wszystkie gry wydawane przez MS były racerami w otwartym świecie, to sytuacja byłaby analogiczna z produktami gierkopodobnymi wydawanymi przez Sony wg jednego schematu/

Ale nie, studia MS zapewniają w swoim portfolio róznorodność, jakiej niebiescy niewolnicy marki nawet nie potrafią ogarnąć swoimi prostymi umysłami :kaz:

Opublikowano

Ku,rwa nawet w tak niszowym gatunku jak gry taktyczne MS wydaje Gears Tactics, a smażą się już horrory, racery, RPGi, strategie i czego tam jeszcze nie. 

NO ALE SPOKO KURWY Z SONY JUŻ SZYKUJĄ SEQUEL DO KOLEJNEGO OPEN WORLDA

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

crafting? yes, otwarty świat? yes, elementy RPG (ale nie za dużo)? yes, tryb detektywistyczny? yes.

Brzmi jak ostatnia trylogia panny Croft:)

Opublikowano

Widzę, że "najbardziej chodliwy towar na święta" po świętach nie tylko nie został wyprzedany, a jest dostępny od dobrych kilku dni w każdym internetowym elektromarkecie. Te kłamstwa o niedostępności PS5. xddd Śmieszy jak zawsze, ale bawi jak nigdy.

Opublikowano

No fakt, smiecbox XSX dostępny od ręki w dużych marketach, a o smiecboxa S to wręcz można się potknąć :)

Opublikowano

Elegancko MS zadbał aby gracze mieli dostęp do jedynego next-gena na rynku. W samym tylko Białymstoku, w ciągu 3 dni widziałem kilkanaście osób z Xboxem Series X, a z PlaySzmaciurą nikogo, bo na co komu konsola na którą od maja producent nie wydał żadnej gry?:fsg: 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

w ciągu 3 dni widziałem kilkanaście osób z Xboxem Series X, a z PlaySzmaciurą nikogo

Wystarczy zajrzeć na PSZOK.

Masy wkurvionych typów pozbywających się elektrośmiecia o nazwie plejstejszyn 5

Opublikowano

Ceny Xboksa w UK wciąż niższe, niż PS5.

Nie wiem, może Halo5, Forza5 i Gears5 są za mało innowacyjne? 

Opublikowano

Ja dzięki temu, ze tylu graczy było wkurwionych po zakupie XSX wyrwałem go za naprawdę smieszne pieniądze :) U mnie zero zawodu bo wiedziałem co biorę, ale dla tych, którzy oczekiwali nextgena to musiały być strasznie smutne chwile jak odpalili xśmiecia i zobaczyli to co zobaczyli..:(

Opublikowano

FIIHk8iXwAAUnqm?format=jpg&name=large

cwelstation 4.5 to największe wyruchanie graczy od czasów ps4 i ps3 czyli jak zawsze u partaczy z $ony  :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

cwelstation 4.5 to największe wyruchanie graczy od czasów ps4 i ps3 czyli jak zawsze u partaczy z $ony  :kaz:

Rozumiem, że gry "current-gen only" na XSX nie będą hamowane przez series S?

Opublikowano
Cytat

Indiana Jones, 2028? 

Pewnie szybciej niż koniec portów na emulator ps4 :)

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

Pięknie ośle, Xbox Series S oficjalnie current genem w zielonym kurwidole. Alfons daddy mówi że najlepsze gry to te w 1080p. 

Dobrze że jest next gen - PS5 z prawdziwym skokiem jakościowym. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pięknie ośle, Xbox Series S oficjalnie current genem w zielonym kurwidole. Alfons daddy mówi że najlepsze gry to te w 1080p. 

Dobrze że jest next gen - PS5 z prawdziwym skokiem jakościowym. 

Jedyny skok jaki tam jest, to pobór prądu, te turbiny zasysają jak Sasha u szczytu kariery. 

Szrot bez gier, bez usług, bez duszy za to z banda pomyleńców podobnym tobie. PlayStation 4.5 takie są fakty. 

Opublikowano

Słowo upcoming w przypadku tej listy to ogromne nadużycie. W ogóle boty napierdalajace się grami, które wyjdą za 4 lata tak jakby już w nie grali to jest mega beka :)

Opublikowano

1080p? no bazowa rozdzielczość cwelstation 4.5 bez gier :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.