Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

ogląda na YT w 720p na smartfonie marki Manta i na tej podstawie próbuje zgrywac znawcę.

Bez wątpienia, najbardziej skompromitowany pokemon tej odsłony CW.

:shieeet::shieeet::shieeet:

7467814B-2E75-4FBA-94AB-AE95C35BD211.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minut temu, izon napisał:

7467814B-2E75-4FBA-94AB-AE95C35BD211.jpeg

Mów do ręki patolski

hqdefault.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Masakra jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie rozejrzeć się za *tfu* Switchem. ;//

Co tu się wyprawia :)

Opublikowano

Jak Spencer zmusi to nie obędzie się bez kupna switcha. Mając xsx Nie chce zostać wyszkolony przez spencera do wiecznego czekania na gry.

Opublikowano

Lepiej czekać na gry niż pedalić się z Mario i spółką w jakieś gry bez pomyślunku, gdzie easy jest domyślnym i jedynym poziomem trudności.

Strata czasu, bo nic z takich gier nie wyniesiesz, tylko stracisz czas na głupotę, a czekając na gry na Xa możesz pójść na basen, poczytać książkę czy zagrać w coś angażującego na PlayStation gdzie mentalność i rozwój nie zatrzymały się w erze PS2. 

Pamiętaj, że Switcha to jedynie modny gadżet bez tożsamości która u Nintendo umarła wraz z ostatnim ich handheldem. 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zagrać w coś angażującego na PlayStation gdzie mentalność i rozwój nie zatrzymały się w erze PS2. 

Lata ciężkiej pracy i pisania "raczet z ps2" czy "gra x z ps2" tylko po to, by teraz tak to wszystko zaprzepaścić. Straciliśmy go, to już potwierdzone :(

Opublikowano

W STALKERA chcieli pograć hahahahaha

Na PS5 kilka hiciorow a te zielone znowu CZEKANKO, najpierw rok od premiery konsoli a teraz kolejny :D

Opublikowano

Sony się z gier nigdy nie wystrzela. Po prostu dało odsapnąć. Teraz nas i was zaebe.

I dlaczego tak cicho o nowej forzy motorsport? Czyżby 2023?

Opublikowano

Ta nowa Forza Motorsport to będzie gra usługa z 5 samochodami. Dobrze że zdążyłem kupić poprzednią ze wszystkimi dlc to mam w co jeździć na kierze

Opublikowano

Miałem kupować series X, ale wyobraziłem sobie jak najarany ściągam sobie te wszystkie indyki z Xbox One na GP, sprawdzam sobie jedną po drugiej, gram w każdą max po godzinie i po miesiącu zdaję sprawę, że i tak mam backlog największych hitów, których ogranie zajmie mi kilka lat, a teraz dokupiłem sobie kolejne lata grania w średniaki. 

No i zamiast iść po Xboksa poszedłem po rozum do głowy. :dafuq:

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

poszedłem po rozum do głowy

DYSKUSYJNE :shieeet:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

DYSKUSYJNE :shieeet:

A jakbym poszedł po Xboksa, to już by wątpliwości nie było. Wybrać można tylko jedno z dwóch. :frog:

Opublikowano

Bez STALKERA co ta zielona abominacja konsoli ma do zaoferowania na najbliższe 6 miesięcy?

Tylko multiplatformy w gorszej jakości niż konkurencja?

To już nawet nie jest zabawne.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

GamePass jest do grania w gierki, których normalnie by się nie kupiło.

Sorki za taki ciężar prawdy już o poranku. :frog:

Opublikowano
42 minuty temu, Jakim napisał:

Bez STALKERA co ta zielona abominacja konsoli ma do zaoferowania na najbliższe 6 miesięcy?

Tylko multiplatformy w gorszej jakości niż konkurencja?

To już nawet nie jest zabawne.

Na razie tylko CrossFireX od mistrzów fabuł z Remedy.

Opublikowano

Brak Stalkera nie zmienia w niczym sytuacji, gdy zieloni koneserzy gamingu mają nadmiar sztosów do ogrania, a niebiskie robactwo wciąż masteruje Astrobota :reggie:

Może w 2026 bycie klapem przestanie być hańbą, na razie sytuacja stabilna. Klaperstwo wciąż pod butem pana Spencera :xboss:

Opublikowano

Przejebane ze twórcy stalkera musza mieć ponad pół roku więcej czasu na downgrade gry żeby ta poszła na xboxie. Mogliby wydać w terminie ale na jamniku x było by w 15 fps i jedynie patolski i rutkowski by się oblizali.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na razie tylko CrossFireX od mistrzów fabuł z Remedy.

A to przepraszam :)

Opublikowano

Ten CorssFireX to będzie kolejny średniak.

Lipa z tym Stalkerem...

Dobrze, że jest Halo :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.