Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

ogląda na YT w 720p na smartfonie marki Manta i na tej podstawie próbuje zgrywac znawcę.

Bez wątpienia, najbardziej skompromitowany pokemon tej odsłony CW.

:shieeet::shieeet::shieeet:

7467814B-2E75-4FBA-94AB-AE95C35BD211.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minut temu, izon napisał:

7467814B-2E75-4FBA-94AB-AE95C35BD211.jpeg

Mów do ręki patolski

hqdefault.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Masakra jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie rozejrzeć się za *tfu* Switchem. ;//

Co tu się wyprawia :)

Opublikowano

Lepiej czekać na gry niż pedalić się z Mario i spółką w jakieś gry bez pomyślunku, gdzie easy jest domyślnym i jedynym poziomem trudności.

Strata czasu, bo nic z takich gier nie wyniesiesz, tylko stracisz czas na głupotę, a czekając na gry na Xa możesz pójść na basen, poczytać książkę czy zagrać w coś angażującego na PlayStation gdzie mentalność i rozwój nie zatrzymały się w erze PS2. 

Pamiętaj, że Switcha to jedynie modny gadżet bez tożsamości która u Nintendo umarła wraz z ostatnim ich handheldem. 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zagrać w coś angażującego na PlayStation gdzie mentalność i rozwój nie zatrzymały się w erze PS2. 

Lata ciężkiej pracy i pisania "raczet z ps2" czy "gra x z ps2" tylko po to, by teraz tak to wszystko zaprzepaścić. Straciliśmy go, to już potwierdzone :(

Opublikowano

W STALKERA chcieli pograć hahahahaha

Na PS5 kilka hiciorow a te zielone znowu CZEKANKO, najpierw rok od premiery konsoli a teraz kolejny :D

Opublikowano

Sony się z gier nigdy nie wystrzela. Po prostu dało odsapnąć. Teraz nas i was zaebe.

I dlaczego tak cicho o nowej forzy motorsport? Czyżby 2023?

Opublikowano

Ta nowa Forza Motorsport to będzie gra usługa z 5 samochodami. Dobrze że zdążyłem kupić poprzednią ze wszystkimi dlc to mam w co jeździć na kierze

Opublikowano

Miałem kupować series X, ale wyobraziłem sobie jak najarany ściągam sobie te wszystkie indyki z Xbox One na GP, sprawdzam sobie jedną po drugiej, gram w każdą max po godzinie i po miesiącu zdaję sprawę, że i tak mam backlog największych hitów, których ogranie zajmie mi kilka lat, a teraz dokupiłem sobie kolejne lata grania w średniaki. 

No i zamiast iść po Xboksa poszedłem po rozum do głowy. :dafuq:

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

poszedłem po rozum do głowy

DYSKUSYJNE :shieeet:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

DYSKUSYJNE :shieeet:

A jakbym poszedł po Xboksa, to już by wątpliwości nie było. Wybrać można tylko jedno z dwóch. :frog:

Opublikowano

Bez STALKERA co ta zielona abominacja konsoli ma do zaoferowania na najbliższe 6 miesięcy?

Tylko multiplatformy w gorszej jakości niż konkurencja?

To już nawet nie jest zabawne.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

GamePass jest do grania w gierki, których normalnie by się nie kupiło.

Sorki za taki ciężar prawdy już o poranku. :frog:

Opublikowano
42 minuty temu, Jakim napisał:

Bez STALKERA co ta zielona abominacja konsoli ma do zaoferowania na najbliższe 6 miesięcy?

Tylko multiplatformy w gorszej jakości niż konkurencja?

To już nawet nie jest zabawne.

Na razie tylko CrossFireX od mistrzów fabuł z Remedy.

Opublikowano

Brak Stalkera nie zmienia w niczym sytuacji, gdy zieloni koneserzy gamingu mają nadmiar sztosów do ogrania, a niebiskie robactwo wciąż masteruje Astrobota :reggie:

Może w 2026 bycie klapem przestanie być hańbą, na razie sytuacja stabilna. Klaperstwo wciąż pod butem pana Spencera :xboss:

Opublikowano

Przejebane ze twórcy stalkera musza mieć ponad pół roku więcej czasu na downgrade gry żeby ta poszła na xboxie. Mogliby wydać w terminie ale na jamniku x było by w 15 fps i jedynie patolski i rutkowski by się oblizali.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na razie tylko CrossFireX od mistrzów fabuł z Remedy.

A to przepraszam :)

Opublikowano

Ten CorssFireX to będzie kolejny średniak.

Lipa z tym Stalkerem...

Dobrze, że jest Halo :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.