Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Elegancko, najlepsze gry następnego roku day1 w GamePassie? Widzę, że zapowiada się powtórka dominacji jak za czasów X360. :banderas:

Z całej tej listy warte uwagi są Bugfield i Stalker 2, od którego typowa zielona ameba i tak się odbije. Po chuju dominacja :)

Opublikowano

Wogóle gier nextgenowych to mało na horyzoncie. Jestem zielony, ale na plejce nr 4,5 coś więcej tego nadciąga. Tak myślę.

Opublikowano

Jeśli na listę najbardziej wyczekiwanych gier trafia LEGO, to jest po chuju źle. :frog:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest tego na pęczki, ale co może Switchowiec wiedzieć o dobrych grach? :) 

Na pewno więcej niż ktoś kto się jara Xśmieciem :)

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Dobrze, że takie gry jak DL2 czy elden ring nie ładują w gp bo by boty niedocenily i po 15 minutach zakończyły przygodę. 

Ale wciąż boty mogą wyczekiwać i wpisywać sobie na listę. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Switchowcy na niczym się nie znają, a z pewnością nie na grach. :) 

Ok ale to nie ratuje dramatycznej sytuacji smiecboxiarzy ;)

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Elden Ring xddd Ludzie, mamy 2021 2022, branża już dawno wyniosła się ponad poziom jarania się symulatorem umierania. 

No to pokazałeś jak się znasz na grach:rofl: Elden Ring to perła w koronie tego roku, najbardziej wyczekiwany tytuł :wub:

Opublikowano

Switch was zajebie w tym roku jak w każdym innym. Jeden ex miesięcznie przez cały rok i każdy ze średnią powyżej 85 na meta.

Nie mieć Switcha i pisać na forum o grach wideo i kreować się na jakiegoś znawcę. Pluje na was.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie o to się rozbija, switchowcom może wydawać się beznadziejna, ale sytuacja jest z goła przeciwna. :banderas:

W dniu 14.01.2022 o 09:40, Paolo de Vesir napisał:

2022

• next genowy Xbox bez gier
  • PS5 bez next genowych gier do 2024
  • Switch z kolejną porcja zapychaczy, tym razem blast from the past z GBA

Dobrze, że jest wowik i konsole przenośne, bo by człowiek zdechł z growego głodu.

No u Ciebie sytuacja faktycznie nieciekawa :) Już mi się nie chciało szukać Twoich rozważań, czy nie kupić Switcha chyba, ze edit poszedł. Kolejny meltdown w zielonym bagnie:)

Opublikowano

Czy Paolo w ogóle gra w jakieś gry? Czy ma jakieś ulubione serie? Czy w ogóle jest graczem czy siedzi tu tylko jak jakiś Lisciu?

Opublikowano

nie no, gra w WoWa

xddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Ulubiona seria Paolo to najnowsza trylogia tomb raidera!

:dynia:

Opublikowano

On strasznie gardzi Nintendo. Aż się trzęsie jak czyta post o kolejnej grze od tej firmy. Ciekawe skąd to się wzięło u niego i jak można mu pomóc...

Opublikowano

Przykro mi panowie, ale tak sobie wyobrażam salon Nintendozboczka :szopenhauer:

toy-room_1196-528.jpg

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Przykro mi panowie, ale tak sobie wyobrażam salon Nintendozboczka :szopenhauer:

toy-room_1196-528.jpg

Myślę że jak zygmunt hajzer by chciał odwiedzić takiego ze swoim proszkiem do prania, to w ujęciu porównawczym znalazły by się męskie stringi i lalki dla dzieci.

Opublikowano
43 minuty temu, devilbot napisał:

Czy Paolo w ogóle gra w jakieś gry? Czy ma jakieś ulubione serie? Czy w ogóle jest graczem czy siedzi tu tylko jak jakiś Lisciu?

Gram regularnie, ale nie mam już ulubionych serii, bo np. Silent Hill nie żyje, Pokemony są obecnie gównem, WoW jest pod respiratorem. 

a Nintendo pierdolę od czasów Wii, 3DS to ich ostatnia konsola która coś znaczyła, a DS to opus magnum tej firmy.

Opublikowano

Przecież jest Silent Hill na retroboxie nawet planuje dzisiaj odpalić sobie trójeczke ale to tak blizej północy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.