Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś tu chyba za dużo Tomb Ridera miał i mu się gust growy zjebał. 

Jest w chuj dobrych gier. Tylko czasu mało. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Silent Hill Collection? No miejże choć odrobinę godności.

Akurat na Nadboxie można sobie odpalić SH1-4 w natywnych wersjach przez emulator :)

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Silent Hill Collection? No miejże choć odrobinę godności.

Trójka jest bardzo Ok, SH2 tylko z modami na PC:)

Opublikowano

Znacie te uczucie ja jecie coś co wam wspaniałe smakuje, ale nie możecie tego za dużo zjeść, bo was ząb boli? Tak mam z Mass Effect 2 ogrywanym na XSX. No zajebista gra, ale człowiek nie pogra dłużej jak 2h wieczorem, bo granie na XSX to katorga. Bolący ząb się leczy, albo wyrywa. Tylko, że problem jest taki, że nie ma czym w 2022 wyleczyć XSX. Więc pozostaje wyrwać. 

Opublikowano
29 minut temu, Donatello1991 napisał:

Znacie te uczucie ja jecie coś co wam wspaniałe smakuje, ale nie możecie tego za dużo zjeść, bo was ząb boli? Tak mam z Mass Effect 2 ogrywanym na XSX. No zajebista gra, ale człowiek nie pogra dłużej jak 2h wieczorem, bo granie na XSX to katorga. Bolący ząb się leczy, albo wyrywa. Tylko, że problem jest taki, że nie ma czym w 2022 wyleczyć XSX. Więc pozostaje wyrwać. 

Też tak mam że nie da rady za długo ale później jak łapie Dual Sense to już jestem w nowej generacji, dobrze mieć wybór i znać pozycje danej konsoli w szeregu

Opublikowano
52 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ja mam tak z Halo Infinity. Gunplayowo mistrzostwo ale gra jest tak montonna, że ciężko pograć dłużej niż godzinę :(

Opublikowano

Typowi gracze forum psikstrim. Moze poskaczcie pamperkiem?

Opublikowano

Ziew, oczywiscie ppe, czyli gamingowy pudelek.

Opublikowano

Nie wiem co jest gorszym przykładem upośledzenia. Jaranko Dual Bezsensem czy czerpanie wiedzy o grach z ppe xD

Na te chwilę jedynym pewniakiem w dziedzinie bycia opóźnionym są same klaperskie bez konsol, bez gier, bez godności :shieeet:

Opublikowano

Redfall, stalker i co jeszcze? Upokorzenie na 100%. Już powinni DLC do Halo wydawać bo tam w kilka godzin idzie zrobić 100%

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Redfall, Starfield, As dusk falls, Nobody saves the world, crossfire x

Bardzo prawdopodobne: Forza Motorsport, Grounded 1.0, Age of empires 4 na konsole

Spekulacje: Pentiment - rpg Obsidian w stylu disco elysium od Josh Sawyera

Czasowych to nawet nie chce mi się wymieniać, bo to działka dla klapów.

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

Redfall, Starfield, As dusk falls, Nobody saves the world, crossfire x

Bardzo prawdopodobne: Forza Motorsport, Grounded 1.0, Age of empires 4 na konsole

Spekulacje: Pentiment - rpg Obsidian w stylu disco elysium od Josh Sawyera

Czasowych to nawet nie chce mi się wymieniać, bo to działka dla klapów.

cwelstation bez gier jak co roku rozjebane jak gówno w polu  :)

Opublikowano

Największy ex gamepass i tak dostarcza najlepiej. W samym styczniu ile wysoko ocenianych gier i nowosci :obama:

Opublikowano

Xgowno bez gier jak od 8 ostatnich. Kolejny rok, kolejna porażka. To tylko pokazuje, że 2021 był wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Opublikowano

Kolejny klap ktory nie gra w gry narzeka na lineup xboxa. Nuuuda.

Opublikowano

Niebieskie frajery w CW od 2006  :)

FJLyaC3XEAY1Qk2?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

w sumie niesamowite, że 2021 zakończył się dla xboxa.... forzą i halo. Wieloletni mem sprawdza się do dzisiaj. A co czeka nas w 2022? Yuuuup, kolejna Forza w listopadzie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.