Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak, tak, a teraz grzecznie marsz grać na XSX, jak na klapka w 2022 przystało.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Idźcie grać na series X w indyki z One S, które by poszły na Xbox OG.

Opublikowano

Japa tam foliarzu, nikt cię nie wołał

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

To teraz zaczynamy nabijać się z ludzi, którym się jeszcze nie udało zdobyć konsoli marzeń? 

Typowe dla botów. Słoma z butów wystaje 

No przykrość mi zrobiłeś :frog:

Ale przecież to nie jest żadna twoja konsola marzeń, bo inaczej lekką rączka dołożyłbyś skalperowi pare funciaków wiecej żeby ją mieć. Nie zakrzywiaj rzeczywistości.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Płacić skalpelom i wspierać ten chory trend? Dziękuję, postoję. 

Mam jeszcze kilka hitów z ps4pro do dokończenia. W przeciwieństwie do botów mam więc w co grać i na spokojnie poczekam na unormowanie sytuacji. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc na wsparcie Sony to te PS4PRO starczy do 2025, skoku jakoscoowego po przesiadce na PS5 i tak nie zauważysz.

Zdaję sobie z tego sprawę i nie mam już takiego parcia na wszelkie nowości. 

Poza tym przeskok z ps4pro na PS5 i tak jest lepszy, niż "apgrejd" z One X, na Series S. :obama:

Opublikowano

Wiecie dlaczego Sony nie ma takich problemów z online jak MS z Forzą albo Halo? Po prostu nie wydaje gier z trybem multi :kaz:

Opublikowano

Jak nie wydaje, jak wydaje

i-destruction-allstars-gra-ps5.jpg

xDDDDD

Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał:

Wiecie dlaczego Sony nie ma takich problemów z online jak MS z Forzą albo Halo? Po prostu nie wydaje gier z trybem multi 

Roll Safe | Know Your Meme

Opublikowano

Wiecie dlaczego Xbox nie ma problemów z dobrymi grami single player?

:xboxssie:

Opublikowano

Xboxowcy - wyścigowcy:

Zdjęcie

Grinch, jeżdżąc MPK nie dogonisz wszyskich gier z gamepasssa

Opublikowano

#pieklobotow

5 godzin temu, 20inchDT napisał:

No był i była gównoburza toczona nawet przez media, że jak to sonka nie bedzie miec tomb raidera xddd

#podwojnestandardy

Opublikowano

Trochę tu nie wchodziłem, ale widzę że dalej niektórzy bez pomocy specjalisty się nie obejdą. 

Days Gone, Horizon nieosiągalne poziomy open world. No takiej spierdoliny dawno nie czytałem. 

Jeszcze widzę że Cirex znów zmienił obóz, ale tak to jest jak wszędzie jesteś tak samo nijaki. 

Jedynym openworldem ze światem dającym iluzję prawdziwego, jest Red Dead Redemption 2. 

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

Trochę tu nie wchodziłem, ale widzę że dalej niektórzy bez pomocy specjalisty się nie obejdą. 

Days Gone, Horizon nieosiągalne poziomy open world. No takiej spierdoliny dawno nie czytałem. 

Jeszcze widzę że Cirex znów zmienił obóz, ale tak to jest jak wszędzie jesteś tak samo nijaki. 

Jedynym openworldem ze światem dającym iluzję prawdziwego, jest Red Dead Redemption 2. 

Pytanie, czy openworld, który daje iluzję prawdziwego świata = zajebista gra. Dla mnie nie bo nie gram po to, żeby naśladować prawdziwe życie przed ekranem telewizora. Dlatego cenię dużo wyżej bardziej skondensowane RDR 1 niż rozwleczoną do granic możliwości dwójkę.

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Prawoe same japońskie gowna. Elegancko, zrobią miejsce dla normalnych gier. :)

Akurat Yakuzy to świetne gry, ale to tytuły dla koneserów grania, a nie gimbusów od wowa :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Same japońskie gówna

Spoiler

images?q=tbn:ANd9GcQh5DEEnLUT7TT1Hg5vh6p

Opublikowano

O te „ japońskie gowna” to Microsoft zabiega od 20 lat ;)

Opublikowano

Niewygodny pad (te analogi xD) oraz wiecej trzeba klikac w tym menu żeby zobaczyć pucharki niż żeby skończyć te mityczne exy. Wgl punkciki >>> śmieszne dzbanki. 

W grach i tu i tu chooynia ale na Xboxie jest boski pass wie wiadomo że lepiej jak darmo. Miesiąc z ps5 a czuje ze było to najgorzej wydane 3 tys złotych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.