Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dominacja jest już teraz. Później to już bedzie tylko szukanie zakladu pogrzebowego dla Sony.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Spencer musi czekać na zgodę Departamentu Sprawiedliwości, żeby sfinalizować transakcję, a jak mu się nie uda, to MS będzie musiało zapłacić karę 3 mld dolarów Activision XD

Ale są tak pewni swego, że te 70 mln bardzo chętnie przyjmą + pod stołem coś przejdzie dla departamentu XD

Opublikowano

No tak klapy pierdololo... ale gdyby tak jakimś cudem dziwka sony kupiła acti to by się zesrali pod siebie i pierdolili cały dzień że xbox skończony. Ahhh te małe niebieskie hipokrytki

Opublikowano

Klapy przecież i tak nie grają w gry acti tak samo jak gry bethesdy xd w ogóle w gry nie grają. 

Opublikowano

Zupełnie inna liga. Platstation moze teraz robic klocki lego jak nintendo.

Opublikowano

Ale przecież Sony zaraz odpali spartakusa i będzie można pograć w hity z psx1, psx2 za jakies 59,99 ziko na miesiąc...no jebne ze śmiechu:kaz:

2 minuty temu, messer88 napisał:

w ogóle w gry nie grają.

Bingo :shieeet:

Opublikowano

Szczekanie i pieśń przyszłości dla botów to trochę smutne. Sony prowadzi dominację i na razie nic tego nie zmienia. MS ma ciekawe plany ale na lata a dzisiaj jest dzisiaj i wygrywa Sony z mocarnymi tytułami. Proste

Opublikowano

W gry to nie grają boty.

Nawet GP się chujowo sprzedał, więc nie ma jak się wykręcić. Liczb nie oszukasz.

Opublikowano

A po co komu Halo i Call of Duty, przecież na Sonce jest Killzoooo... oooh wait :)

Opublikowano

Już deal z bethesdą pokazał że to nic ciekawego, co mi teraz przyszło z tego? Okrojony Skyrim którego skończyłem 10 lat temu? Tak jak Evil Within? No sorry dopóki nowy DOOM nie wyjdzie albo Wolf to ten deal o kant chuja rozbić. Powtarzam, laaaata to potrwa zanim studia zaczną cokolwiek robić ciekawego tylko na Xa

U mnie XSX na razie poszedł do szafy, Sony prowadzi teraz w miesiącach ofensywę konkretna wiec mi czasu nie starczy na Xa a i tak nic nie wychodzi, dopiero STALKER przesunięty na 7mc

Opublikowano

Czyli od nastepnego roku pod choinke CODzik w GPUltimate za 4zl kiedy klapy będą ruchane na 3 i pół bomby. Spencer ty wariacie :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Podleganie pod Pana Spencera? Jak można tak zajebiście wygrywać zycie? :obama:

I jak tu się dziwić, że mężczyźni, a przede wszystkim gracze gardzą tym zielonym, niewolniczym pomiotem :)

Opublikowano

Jak na razie to spowodował że karaluchy wyszły spod miotły i wpadły do CW:)

MS kupił Bete w 2020 roku. W 2021 Beta wydała 1 (jedną) grę i to na Sony Playstation.

W 2022 roku MS kupił Acti - reszta oczywista.

Zaorać kilkadziesiąt studiów żeby przez rok wydały tylko jedną grę? Tylko on to potrafi:

images?q=tbn:ANd9GcQ2KVfpypn5Sl8mYt19gl8

Opublikowano

Zakupy zrobił, a nie pokusił się nawet o wrzucenie do Zakupów growych dla plusików. K L A S A :)

Opublikowano

No fajne te zakupy, robią wrażenie.

A GDZIE GRY ?:reggie:

Opublikowano

Pięknie :) Oprócz dziesiątek gier rocznie, które ogrywam w gamepassie, przez ostatnie dwa lata kupiłem za pełna cenę Crasha i 2x CoD. Teraz jeśli wszystko się uda, będę w 100% mógł polegać na tej usłudze. Bosko!

Opublikowano

To uczucie gdy za 4zł masz najlepsze sztosy świata w GPUltimate, a niebieski robak musi zaciągać kolejną pożyczke w providencie...bezcenne :kaz:

Opublikowano

Klapom i tak nic nie pomoże, bo oni jak jaskiniowcy muszą POSIADAĆ, mieć na tej śmiesznej płytce. Nieważne co, ale żeby na płytce było.

Opublikowano
Teraz, krzysiek923 napisał:

Klapom i tak nic nie pomoże, bo oni jak jaskiniowcy muszą POSIADAĆ, mieć na tej śmiesznej płytce. Nieważne co, ale żeby na płytce było.

Wyniki sprzedaży gier na pleja sugerują, że pan pierdoli farmazony. 

Opublikowano

Szkoda trochę ludzi co postawili na Sony w tej generacji i kupili to gówno od skalperow za 4k. Tak się nie znać na branży xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.