Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Nie wiem C1rex, wydadzą Diablo 4 i zmiota konkurencję.

Może. A może nie. Diablo 3 nic nie zmiotło, a teraz mają chyba jeszcze mniej talentu w firmie, bo najlepsi przez te skandale odeszli. 
Tendencja wydaje się u nich spadkowa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No nie wiem, Diablo 3 przez ogromny czas nie miało żadnej konkurencji, do dzisiaj wolę D3 odpalić niż nowsze gierki, które niby miały z nią konkurować.

Opublikowano

Właśnie wyobraziłem sobie premierę gry Blizzarda w GP day 1.

Przecież serwerów po minucie będzie trzeba szukać teleskopem Webba w okolicach Alfa Centauri ;)

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No nie wiem, Diablo 3 przez ogromny czas nie miało żadnej konkurencji, do dzisiaj wolę D3 odpalić niż nowsze gierki, które niby miały z nią konkurować.

Właśnie sprawdziłem sprzedaż i zyski z tej gry i faktycznie. :notbad: 

Myślałem, że seria umarła z Diablo2.

Opublikowano

Marzyciele, zycze tego wam i sobie ale realnie to Diablo 4 musialo by byc wydane dopiero w 2024 o ile sie zakonczy przejecie w odpowiednim czasie

Opublikowano

No ale nikt chyba nie wierzy że d4 wyjdzie szybciej niż koniec 2023

Opublikowano

Blizzardowi nie ciąży teraz nad głową wizja upadku, więc czuję w kościach, że teraz Diablo Immortal, czwórka oraz najnowszy dodatek do World of Warcraft będą miały jakość jaka tę serie reprezentowały będąc u szczytu.

Opublikowano

WoW i Diablo w GP to byłby strzał w dziesiątkę. 

Uzależniasz ludzi od tej cyfrowej heroiny na kilka lat i ludzie grając tylko w tą jedną grę non stop wydadzą na GP 10x tyle, co by wydali na kupno pudełka. 

Opublikowano

No przecież macie doskonały remake diablo 2, to po co tracic czas na trójkę bez klimatu?

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Co będą miały? Jakosc? A jakim wyznacznikiem jakości jest MS?  

Robią najlepsze gry w swoich gatunkach, więc ewidentnie znają się na rzeczy.

4 minuty temu, C1REX napisał:

WoW i Diablo w GP to byłby strzał w dziesiątkę. 

Uzależniasz ludzi od tej cyfrowej heroiny na kilka lat i ludzie grając tylko w tą jedną grę non stop wydadzą na GP 10x tyle, co by wydali na kupno pudełka. 

No, z pewnością kupno pudełka w WoWie jest bardziej opłacalne niż abo.

:pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Robią najlepsze gry w swoich gatunkach, więc ewidentnie znają się na rzeczy.

Mogę przyznać, że robili, ale czy na pewno wciąż robią? W ogóle cokolwiek tam robią? Został ktoś tam ze starej ekipy Diablo i WoW?

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Mogę przyznać, że robili, ale czy na pewno wciąż robią? W ogóle cokolwiek tam robią? Został ktoś tam ze starej ekipy Diablo i WoW?

Pisaliśmy o MSie.

A diablo i wow? Nawet w najgorszych czasach wciąż lepsi niż konkurencja u szczytu możliwości. Niech to Ci wystarczy aby pojąć jak wyśmienitym studiem jest Blizzard.

Opublikowano
33 minuty temu, easye napisał:

xdd

path of exile, mowi ci to cos?

Opublikowano

Diablo 1,2 i 3 wszystkie zajebiste. Zresztą nie istotne to moje zdanie. IP jest jednym z najmocniejszych w gamingu. 

Ważne też, że od wczoraj już nie dla klapa.

Opublikowano

Diablo 4? Nie, dziekuje. Juz po trailerach bylo widac ze skonczy sie na tym samym co 3 czyli kasztan, wole D2R. Juz PoE bylo o wiele lepsze.

WoW jeszcze zyje tylko dlatego, ze zostal osadzony w najlepszym mozliwym uniwersum, takiego klasyczne fantasy z ogromnym polem manewru. W ogole skad sie wziely te pogloski ze zrezygnuja z abonamentu i beda to wypuszczac w GP? to jakies potwierdzone info?

Opublikowano

Kurwa teraz ogarnąłem że na sonce jedynie ubi otwarte światy i wyścigi tkwiące w ps2 zostały :/ ehh wiem co czujesz sony, też nie mam pieniążków :nosacz2:

Opublikowano

Diablo 4 :banderas: Po trailerach widać, że nie będzie skostniałym gównem jak pudernica d2

Opublikowano
11 minutes ago, Pupcio said:

Kurwa teraz ogarnąłem że na sonce jedynie ubi otwarte światy i wyścigi tkwiące w ps2 zostały :/ ehh wiem co czujesz sony, też nie mam pieniążków :nosacz2:

Zapominasz o świetnym multi w postaci Destruction All Stars. Zabawa jak za dzieciaka :fsg:

Opublikowano
13 minut temu, Il Brutto napisał:

Diablo 4? Nie, dziekuje. Juz po trailerach bylo widac ze skonczy sie na tym samym co 3 czyli kasztan, wole D2R. Juz PoE bylo o wiele lepsze.

WoW jeszcze zyje tylko dlatego, ze zostal osadzony w najlepszym mozliwym uniwersum, takiego klasyczne fantasy z ogromnym polem manewru. W ogole skad sie wziely te pogloski ze zrezygnuja z abonamentu i beda to wypuszczac w GP? to jakies potwierdzone info?

Gierki w GP moga mieć abo jak np F76. Pewnie będzie tak, że jakas podstawka WoWa na PC wleci do GP a reszte kup Pan w naszym sklepie i płać abo za granie.

Opublikowano

Kalpy już marzą o przejęciu nintendo przez $ony. Poczekajcie, bo silent hill i mgs są w kolejce :pawel:

Opublikowano

Jeżeli plotki się potwierdza i faktycznie ND robi TLOU przed wydarzeniami z jedynki. Czyli Joel i jego brat, to ms jest takim trupem, że głową mała. 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Jeżeli plotki się potwierdza i faktycznie ND robi TLOU przed wydarzeniami z jedynki. Czyli Joel i jego brat, to ms jest takim trupem, że głową mała. 

No nie po to wprowadzali strong female protagonist i

Spoiler

trans dziecko

zeby teraz zrobić gre o dwoch silnych, heteroseksualnych mezczyznach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.