Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Największą agresje wyzwala PRAWDA:) niestety dla taśmociągów xsmiecia jest ona niesamowicie bolesna.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To jest zbyt śmieszne jak niebieskie robactwo hodowane całe zycie na samograjach od Sony odbija sie od PRAWDZIWYCH gier :shieeet:

Opublikowano
8 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Horizon FW 96gb

7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

89gb GT7

A pamietam jak niebieskie robale podniecały sie Krakenem, że niby takie cuda będzie działał, że nowe gierki to beda mniej zajmowały niż te stare. że 600GB magiczny dysk spoczko styknie. A tu kolejny raz sie okazało że Cerny wychujał was bez wazeliny wy tępe niebieskie jełopy :pawel:

Opublikowano

Do ps5 można sobie dokupić nvme za normalne pieniądze.

Dokupić dysk do Series S? Prawie drugie tyle, co za konsolę drogi kawalerze. :xboxssie:

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że Cerny znowu zrobił was w balona. Równie dobrze mógł od razu dorzucić wam do zestawu śrubokręt :pawel:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Series S ma przecież 500GB. Ciekawe, czy nowy COD się na tym zmieści. 

Opublikowano

Jak na PS5, wejdzie COD jeszcze ze dwie gry i po dysku. Tylko w przypadku XSS nikt nie robił ludzi w chuja tak jak Cerny z Krakenem. Kolejny dzień, kolejne upokorzenie klapów. Trzeba przyznać że niebiescy to w tej generacji etatowe klauny.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Tylko w przypadku XSS nikt nie robił ludzi w chuja 

Niektórzy do dziś wierzą, że to next gen.:reggie:

Opublikowano

Taka historia.

Odebrałem dzisiaj córkę od koleżanki ze szkoły. Wsiada do auta i opowiada że grały na Sonce u koleżanki w gre taneczną. No to ja od razu że jak wrócimy do chaty to odpale Kinecta i Dance Central bo to najlepsza gra taneczna. Cała drogę szczęśliwe dziecko czekało aż zagra. Wracamy, ide na poddasze, biore stare pudło z kinectem, chce podłączyć i....... xbox series X nie wspiera kinecta XDDD. Ja pierdole - ta kurwa zielona nawet dziecku potrafi wieczór zyebać. Prank delivery yebane!!!!

Na Sonce do VR-a mam move z ps3 a na xszrocie co? Wyjebać do kosza sprzęt który ponad tysiaka kosztował w zakupie? Żałość. 

Już kurwa wiem po co otwory wentylacyjne w xboxie u góry - żeby wlać przez nie kubusia truskawkowego, do tego yebanego, bezgrowego klocka. 

:)

Opublikowano

No kurwa nie przyszło by mi do głowy ze „spaniały Xbox co kocha graczy” tak leci w chuja. I jeszcze te zielone pokraki tego bronią. :daddy:

Xbox ty chuju!

Opublikowano

Ja sie nie dziwie, ze nie wiedzial, bo lisciu to casual

Opublikowano

W kościele na takich ananasów mówi się "wierzący, niepraktykujący" :xboss:

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czemu nie mogę podłączyć mojej maty do tańczenia z pierwszego Xboxa? Gdzie wejście? Xbox Ty smieciu pierdolony!!

Kup Sonke, tam na PS5 zagrasz na macie sprzed 2 dekad:kaz:

Opublikowano

KURWA NA PADLINASTEJSZON PIĘĆ NIE DZIAŁAJĄ GRY Z PS3 I MOVE A AKURAT DZISIAJ SIOSTRY SZWAGRA WUJKA STRYJKA BRATA CHRZEŚNIAK CHCIAŁ POGRAĆ! HATFU!

Opublikowano
5 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

A pamietam jak niebieskie robale podniecały sie Krakenem, że niby takie cuda będzie działał, że nowe gierki to beda mniej zajmowały niż te stare. że 600GB magiczny dysk spoczko styknie. A tu kolejny raz sie okazało że Cerny wychujał was bez wazeliny wy tępe niebieskie jełopy :pawel:

Miała być autostrada hendrixa, nextgenowe gry i grafika, nie ma nic z tego, niebieskich kretynów na szczęście zostało kilku, wymierają śmiercią naturalną   :kaz:

Opublikowano

Xbox ewidentnie kieruje się w stronę konkurowania z Google i Apple. Sam Spencer o tym mówił. 

To oznacza, że będą konkurować na rynku telefonów. Xcloud jest tylko na komórki. Kupiony niedawno w Bundle z Blizzardem King to firma komórkowa. 

Tym samym musieli zrezygnować z kinecta i pomysłów o VR. Ich główna konsola XSS ma moc komórki. To będzie ich główny sprzęt docelowy. Sony nie jest ich głównym konkurentem. Konsole są dla nich zbyt niszowym rynkiem. 

Opublikowano

Już przyzwyczajają ludzi tymi grami z komórek w gamepassie. 

Opublikowano

Fajnie, fajne. Jak myslicie kiedy sony stanie sie wydawca 3rd party?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Już przyzwyczajają ludzi tymi grami z komórek w gamepassie. 

Dokładnie tak. Przyzwyczajają ludzi do subskrypcji, free to play, dlc, game as a service (halo6).

Chcą zmonopolizować rynek subskrypcji i komórek poprzez x Cloud. Infrastruktura nie jest jeszcze gotowa, ale kiedyś będzie. Teraz postawili nogę w progu i się upewniają, że będą pierwsi i najlepiej jedyni.

Konkurenci to dla nich Amazon, Google, Apple, Meta/Facebook. 

Opublikowano

Kurła, wszystkie spiski szczepionkowe i bikfarmy rozgryzione to wziął się za konsole :/ Tireks stahp, get some help

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.