Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

U4 skok w nadprzestrzen w stosunku do U3. Gears 5, to samo co w Gears 4, jak nie gorzej.

U3 (PS3) -> U4 (PS4)

G4 (XONE) -> G5 (XONE)

Nie no super porównanie xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nintendo ma już hit w tym roku, zaraz to samo na sonce a co tam na Xboxie panie @ASX?

Opublikowano
5 minutes ago, devilbot said:

Nintendo ma już hit w tym roku, zaraz to samo na sonce a co tam na Xboxie panie @ASX?

Pokemon numer 4834832473247? Nie wiem co gorsze, Pokemony czy Call of Duty co roku.

Opublikowano

Ale żadna gra na Xboxie przez dwie generacje nie zbliży się średnią na meta do tych pokemonów 7464637 i to jest troszkę zabawne.

Opublikowano

Gry Nintendo z reguły dostają noty 9/10 albo 10/10 tylko dlatego, że są Nintendo więc nie ma to wielkiego znaczenia.

Poza tym nie wiem o czym mówisz:

image.png.5768d16881d4173b571e2000b958105d.png

image.png.6d7e78d9cd5a9c9ba6ac829863c93376.png

image.png.f6a93a5f0769c9ed22891ee262617b69.png

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

mem2.thumb.png.1b60bacf8aac2c08d92003d707bdd316.png

Opublikowano

Ale to gry w które zagram też na pc. Chodziło mi o exy bo wiadomo to CW a tutaj jednak wykłada się exy.

Opublikowano

a to jak chodziło o exy to przepraszam :lapka: myślałem że było już ustalone że xbox nie ma exów. Jeśli komuś przeszkadza w dobrej zabawie to że te gry można też ograć na innych sprzętach to widocznie xbox nie jest dla niego.

Opublikowano

Najwazniejsze, ze niedostepne na playstation

Opublikowano

Niestety aby dać szansę upośledzonemu zielonemu fajterowi trzeba było by uznać, że w cw nie wojujemy PC i traktujemy wszystkie eksy na konsole tylko wtedy, jeśłi nie wychodzą na sprzęt konkurencji. 

Opublikowano

Klapy jak zwykle maja pc do grania, a ci co nie mają wychodza z logiką - jest dostepne na pc to jest tez dostepne na moim jedynym sprzecie playstation.

Opublikowano
22 minutes ago, devilbot said:

Ale to gry w które zagram też na pc. Chodziło mi o exy bo wiadomo to CW a tutaj jednak wykłada się exy.

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

To fejk

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

press x to Jason

Zobaczymy jaki będziesz mądrala przy press A to dzida:) Pzdr

Opublikowano

Raz na jakiś czas można się odmóżdżyć przy takim gameplayu. Gorzej, gdyby wszystkie flagowe gierki na mojej platformie z wyboru opierały się na takim schemacie... Na szczęście nie jestem posiadaczem PadlinaStation i taka sytuacja mi nie grozi :obama:

Opublikowano

Ależ klapy w natarciu, myślą że szczekaniem coś wskórają, a tu kolejny rok dominacji Xbox. Tak im kukle pękły, że się cofnęli w rozwoju do 2015 majacząc coś o jakimś Uncharted 4. HENLO KLAPY, mamy 2022 - Lara dawno rozjebała Drake’a, PiS rozjebał P*lskę, a Xbox rozjebał bank. Przegraliście. :)

Opublikowano

Gry na odmozdzenie? Xbox to platforma z wyboru: niewymagające pifpaf, resoraki i filmowki typu Ryse czy Quantum Break. Nie przypominam sobie dobrego, dedykowanego rpg lub jrpga na xa od czasów X360. Multiplatformowy Psychonauts 2 ratuje 2021 rok jeżeli chodzi o SmiecBoxa.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma bardziej niepotrzebnego gatunku w giereczkowie

Cóż za kłamstwo, przecież MMORPG nadal istnieją.

Opublikowano

Nie wstyd Ci wezyr że grasz w mmo jako dorosły człowiek?

Opublikowano

Nie ma ratunku dla tej branży. Sony wydaje patcha do 5 letniej gry, każe płacić, podnosi jej cenę a redaktorki wystawiają 10/10 pisząc coś o asach w rękawie xD 

Każdy kto to kupuje powinien wstydzić spojrzeć się w lustro. 

Opublikowano

Masz rację w pierwszej części posta. "+"

W drugiej, to już zależy, bo jak ktoś nie grał? 

Opublikowano

Przecież te yebane niebieskie poczwary Ci napiszą hehe 20zł za upgrejd to nie dużo i ich stać więc o co wszystkim chodzi??? A potem taki się nazwie zagrajmerem bo mu stary 30 lat temu przywiózł z niemiec nesa z mario :rotfl: Jesteście dziwkami i casualami gejmingu które niszczą niedyś piękne hobby, nie pozdrawiam was gnoje, ha tfu! :asax:

Opublikowano
38 minut temu, triboy napisał:

W drugiej, to już zależy, bo jak ktoś nie grał? 

Jak ktoś nie grał to pewnie najlepiej od razu zacząć w lepszej wersji, ale jesteśmy w CW i tu każdy :klapek: podobno na bieżąco z eksikami, że aż nie wyrabia przy 24 godzinach w dobie i chyba już w 2016 powinien mieć splatynowane, ograne wzdłuż i wszerz i takie tam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.