Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież te yebane niebieskie poczwary Ci napiszą hehe 20zł za upgrejd to nie dużo i ich stać więc o co wszystkim chodzi??? A potem taki się nazwie zagrajmerem bo mu stary 30 lat temu przywiózł z niemiec nesa z mario :rotfl: Jesteście dziwkami i casualami gejmingu które niszczą niedyś piękne hobby, nie postawiam was gnoje, ha tfu! :asax:

W dniu 24.01.2022 o 15:47, 20inchDT napisał:

Internet to była pomyłka. Nawet debile mogą wyrazac swoje zdanie, a my to musimy czytać :smutas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No to po co to piszesz izon? Przerwij ten cykl :nosacz3:

Opublikowano
43 minuty temu, triboy napisał:

Masz rację w pierwszej części posta. "+"

W drugiej, to już zależy, bo jak ktoś nie grał? 

Dla mnie to jest jakaś abstrakcja. Kupiłem U4 w dopasionej wersji (LL dostałem za "free"). Kupilem ps5. Teraz spójrzmy np na telefony lub pc. Wszędzie oprogramowanie dostosowuje się do narzędzi jakie masz. No tylko nie w Sony yebanym. Tu mimo że masz zapłacone za oprogramowanie, oszukałeś sztuczna inteligencję żeby zakupić sprzet to jeszcze musisz zapłaci żeby odblokować jego moc. 

Co następne? Konsole sprzedawane bez padów? "a proszę bardzo...zawsze możecie podłączyć sobie dualshocka na smyczy a za nowa jakośc musicie dopłacić". 

Sony takie kochane, daje nam wybór, nie zmusza do niczego <3

Opublikowano

Nie no pupcio, strasznie cię poniosło i niestety już wiem z kim mamy do czynienia:/ bardzo przykre.

Jak nam stary przywoził z Niemiec nesa to ty nawet nie byłeś na tym świecie - chociaż jak piszesz takie bzdury to odnoszę wrażenie ze raczej nigdy w planach nie byłeś. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

chociaż jak piszesz takie bzdury to odnoszę wrażenie ze raczej nigdy w planach nie byłeś. 

XDDDDD o kurwa, ale FATALITY :rotfl:

No, ale wracając na odpowiednie tory - no ten upgrade do Uncharted, nawet za 40zl to jest jakaś kurwa abstrakcja. Za tyle to mogę skoczyć do kina, dobrego muzeum i może jeszcze na Perełkę starczy. Pojebalo chyba kogoś, to powinno być za darmo.

Opublikowano

I cyk prztyczek do wieku bo do czego innego się tu doyebać jak młody, dynamiczny zagrajmer pisze prawdę? Użytkownik liściu najmanem forum psxextreme.info :pechowiec:

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

A potem taki się nazwie zagrajmerem bo mu stary 30 lat temu przywiózł z niemiec nesa z mario :rotfl: Jesteście dziwkami i casualami gejmingu które niszczą niedyś piękne hobby,

Przywiózł. Z Mario i turtlesami. Właśnie sobie przejebałeś.

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No, ale wracając na odpowiednie tory - no ten upgrade do Uncharted, nawet za 40zl to jest jakaś kurwa abstrakcja. Za tyle to mogę skoczyć do kina, dobrego muzeum i może jeszcze na Perełkę starczy. Pojebalo chyba kogoś, to powinno być za darmo.

Do kina oczywiście bez laski jak to wowiarz, a muzeum co najwyżej retrogamingu, kup lepiej z 5 tych perełek bo na tyle starczy ten kosmiczny budżet i zastanow się nad życiem.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wezyr jaki jest Twój ulubiony film powiedz? Taki kurwa hit ze możesz oglądać wiele razy ?

Opublikowano

Poszedłbyś na np. Labirynt Fauna do kina IMAX  albo kupił wydanie 4k zeby odpalić na OLED? Teraz? Gdy już film widziałeś?

Opublikowano

@LiŚciu Raczej nie, nie teraz. Woałbym wydać te 40zl na coś czego nie widziałem. W końcu po tylu latach spędzonych w Trójmieście zobaczę Sąd Ostateczny Memlinga którego stałem się cichym fanem po zobaczeniu Pasji Turyńskiej w Galerii Sabauda w Turynie właśnie.

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@LiŚciu Raczej nie, nie teraz. Woałbym wydać te 40zl na coś czego nie widziałem. W końcu po tylu latach spędzonych w Trójmieście zobaczę Sąd Ostateczny Memlinga którego stałem się cichym fanem po zobaczeniu Pasji Turyńskiej w Galerii Sabauda w Turynie właśnie.

No to taki nie specjalnie ulubiony ten film. Np. jak przy okazji premiery Intestellar w kinach puszczali Odyseje kosmiczną Kubricka to dałem całem 39 PLN żeby to na wielkim ekranie obejrzeć. Obcego w wersji DC jak puszczali to pierwszy stałem w kolejce żeby wybulić (wszak premiera filmu była 3 lata przed moimi narodzinami). 

Po tym sie poznaje pasjonatów wezyr a nie po tym jak na wyścigi pseudo-gracze gówienka zaliczają z gamepassa i płatny remaster jest dla nich zły.  Zwłaszcza że U4 już wszyscy oyebali i nikt nie zmusza do kupowania.

Za 3 tygodnie premiera HFW więc remasterek nie jest dla tego żeby wypełnić lukę wydawczniczą jak to bywa w zwyczaju u zielonych pokrak. 

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

No to taki nie specjalnie ulubiony ten film. Np. jak przy okazji premiery Intestellar w kinach puszczali Odyseje kosmiczną Kubricka to dałem całem 39 PLN żeby to na wielkim ekranie obejrzeć. Obcego w wersji DC jak puszczali to pierwszy stałem w kolejce żeby wybulić (wszak premiera filmu była 3 lata przed moimi narodzinami). 

No nie jest to mój ulubiony film, jest nim Pianista, pisałem wyżej.:lapka: Całościowo też zdecydowanie preferuję obcowanie ze sztuką, niż kinematografię.

Opublikowano

Kurde czemu na Xa nie ma takich sztosow jak Returnal :/ przecież to czysta grywalność :/ 

Opublikowano
8 godzin temu, izon napisał:

Uncharted pokazuje zdecydowanie większy progres z każda, kolejną częścią

Kurwa ale odlot. Tam jest taki progres jak wasz umysłowy 

Opublikowano

Nie no puzon mówi jak jest. Przeskok z jedynki na dwójkę był ogromny, trójka zjazd w dół, część na vite przemilcze żeby niebieskie robale się nie powiesiły, 4ka? Jak ktoś lubi gry gdzie się chodzi i słucha gadania to całkiem spoko hehe no i zaginione dziedzictwo kosa i najlepsza część obok dwójeczki

Opublikowano

Pianista to ten film o typie co nie umiał se otworzyć słoika z ogórkami?

Jednak do filmów też nie ma gustu ale czego się spodziewać po gościu bez konsoli Nintendo

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Tutaj coś pierdoli o jakichś galeriach sztuki, a później poleca 13 powodów na Netflixie. Co ty knujesz smoluchu?

Opublikowano

No ja bardziej zaginione sztosiwo nextgen. Potem to już Sony tak leję xszrota  że xbotom pozostanie puknąć w jajko oglądając na YouTube Aloy. 

Opublikowano

Wyszło jakieś nowe Anczarted, czy klaperskie wciąż walą konia do RETRO?

Opublikowano

Niezły next-gen z past-gena

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.