Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 hours ago, C1REX said:

Mnie to nie kreci. Ja chcę gier typu Elden Ring, Bloodborne, Nioh, czy mniej popularnych jak EDF6 do coop. Nawet taki GodFall w coop dał mi więcej dobrego grania, niż cały GamePass na PC. 

Mortal Shell już ograne? Bardzo dobry tytuł, dostępny w Gamepass i był też w Plusie. Tylko uwaga, bo wersja next gen jest na Xboxie a w Plusie dali wersję PS4 :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Szlachta gamingu, nowych technologii i gier next gen

80B55533-E907-4433-A188-D94EA111CCBF.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A były w tej bajce smoki?

Opublikowano

Lada moment wjeżdża Dying Light 2 najlepszy w wersji PS5, za kilka dni później Horizon 2 który zamiecie wszystko a na deser GT7 który już rozjebie wszystkie umysły swoim realistycznym prowadzeniem auta!!! SONY DOSTARCZASZ!

2 minuty temu, Bzduras napisał:

A były w tej bajce smoki?

Smoki i inne chuje muje tylko na PS5, ten rok nakurwia ostro dla niebieskich bo zieloni na grudniu zatrzymani i w mordę jeba** przez cały rok, niestety (bo liczyłem na Stalkera :/)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale copium z tym Dying Light 2 xD Nie dość, że pewnikiem z problemami na PadlinaStation to jeszcze DZIEŃ PÓŹNIEJ. Najpierw grają baroni gejmingu, niebieskie kocmołuchy muszą czekać i modlić się, żeby w ogóle to jakoś działało na tym antyku.

I tak pewnie jak włączysz to zaraz ten dualbezsens weźmie Cię na smycz zwaną KABEL USB. I tyle z granka.

Opublikowano

Battlefield? przecież to nawet nie stało koło Halo

20220122_172136.thumb.jpg.0dec16f54065f1202fe1a9513e4e52d1.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Whisker ma XSX, zamiast Halo wybrał Battlefield 2042. Wiecie już z CZYM mamy tu do czynienia. :)

Infinite już dawno skończyłem ;) premierowo i nie zamiast tylko obok, bo tu i tu ogrywam choć system progresji w Halo to jakieś średniowiecze 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

:fsg: takiego ubisofciaczka raz na ruski rok aż chętnie się uruchomi

Opublikowano

Sony mogłoby kupić ubisoft, to może by powstał fajny asasyn w końcu i inne ubisofciaki

Opublikowano

Prawie dwa lata dalej i te bomby prawdy nadal są aktualne jak nigdy :obama:

Opublikowano

qrva wczoraj widziałem tego ratcheta, to jest ten ostatni exy w jakiego klapy grały? współczuję :pawel: od czerwca taka posucha no ale teraz wychodzą kolejne średniaki i już uszami klaskają na szczęście to gry na wszystko pokażą pazur Elden ring, Dying 2 jak można przy tych śpilach jarać się tą bezpłciowym rudym pasztetem :pawel: i jeszcze to pasgenowe GT7, mam ziomala co już gra w nową Forzę i mówi, że to taka pozamiata, że tych śmiesznych wyścigów GT7 nic nie zostanie oj smutne jest życie klapa, ogrywać to samo co na PS4 tylko w wyższej rozdzielczości za jedyne 300 PLN xDDDDDD

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Co za zasrany lag w padzie od sraczboxa. Wszystko przez te bateryjki zamiast nexrgenowego zrobić jak dualsens. Przez tego laga nie mogę dobrze parować w sekiro. Co za ścierwo. I jak tu teraz kupić DL2 na sraczkexs jak trza będzie szybki parkour uprawiać. 

Opublikowano

Jesteś lamusem, a nie lag. Naucz się grać casualu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.