Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 hours ago, C1REX said:

Mnie to nie kreci. Ja chcę gier typu Elden Ring, Bloodborne, Nioh, czy mniej popularnych jak EDF6 do coop. Nawet taki GodFall w coop dał mi więcej dobrego grania, niż cały GamePass na PC. 

Mortal Shell już ograne? Bardzo dobry tytuł, dostępny w Gamepass i był też w Plusie. Tylko uwaga, bo wersja next gen jest na Xboxie a w Plusie dali wersję PS4 :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Szlachta gamingu, nowych technologii i gier next gen

80B55533-E907-4433-A188-D94EA111CCBF.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A były w tej bajce smoki?

Opublikowano

Lada moment wjeżdża Dying Light 2 najlepszy w wersji PS5, za kilka dni później Horizon 2 który zamiecie wszystko a na deser GT7 który już rozjebie wszystkie umysły swoim realistycznym prowadzeniem auta!!! SONY DOSTARCZASZ!

2 minuty temu, Bzduras napisał:

A były w tej bajce smoki?

Smoki i inne chuje muje tylko na PS5, ten rok nakurwia ostro dla niebieskich bo zieloni na grudniu zatrzymani i w mordę jeba** przez cały rok, niestety (bo liczyłem na Stalkera :/)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale copium z tym Dying Light 2 xD Nie dość, że pewnikiem z problemami na PadlinaStation to jeszcze DZIEŃ PÓŹNIEJ. Najpierw grają baroni gejmingu, niebieskie kocmołuchy muszą czekać i modlić się, żeby w ogóle to jakoś działało na tym antyku.

I tak pewnie jak włączysz to zaraz ten dualbezsens weźmie Cię na smycz zwaną KABEL USB. I tyle z granka.

Opublikowano

Battlefield? przecież to nawet nie stało koło Halo

20220122_172136.thumb.jpg.0dec16f54065f1202fe1a9513e4e52d1.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Whisker ma XSX, zamiast Halo wybrał Battlefield 2042. Wiecie już z CZYM mamy tu do czynienia. :)

Infinite już dawno skończyłem ;) premierowo i nie zamiast tylko obok, bo tu i tu ogrywam choć system progresji w Halo to jakieś średniowiecze 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

:fsg: takiego ubisofciaczka raz na ruski rok aż chętnie się uruchomi

Opublikowano

Sony mogłoby kupić ubisoft, to może by powstał fajny asasyn w końcu i inne ubisofciaki

Opublikowano

Prawie dwa lata dalej i te bomby prawdy nadal są aktualne jak nigdy :obama:

Opublikowano

qrva wczoraj widziałem tego ratcheta, to jest ten ostatni exy w jakiego klapy grały? współczuję :pawel: od czerwca taka posucha no ale teraz wychodzą kolejne średniaki i już uszami klaskają na szczęście to gry na wszystko pokażą pazur Elden ring, Dying 2 jak można przy tych śpilach jarać się tą bezpłciowym rudym pasztetem :pawel: i jeszcze to pasgenowe GT7, mam ziomala co już gra w nową Forzę i mówi, że to taka pozamiata, że tych śmiesznych wyścigów GT7 nic nie zostanie oj smutne jest życie klapa, ogrywać to samo co na PS4 tylko w wyższej rozdzielczości za jedyne 300 PLN xDDDDDD

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Co za zasrany lag w padzie od sraczboxa. Wszystko przez te bateryjki zamiast nexrgenowego zrobić jak dualsens. Przez tego laga nie mogę dobrze parować w sekiro. Co za ścierwo. I jak tu teraz kupić DL2 na sraczkexs jak trza będzie szybki parkour uprawiać. 

Opublikowano

Jesteś lamusem, a nie lag. Naucz się grać casualu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.