Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pad od Xboxa? Kompletna konstrukcja, można nawet włożyć baterie naładowane w 25% i mieć feeling jak przy tych zabaweczkach od sony

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klaperskie oderwane od samograjów na sonkę poznają PRAWDZIWE gry i od razu reality check.

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Raczej to gra nie dla mnie. Nie na moje nerwy. Przy premierze mało ręki nie połamałem jak uderzyłem piescia w ścianę. 

:obama: Nie tylko mendrek nie potrafi się kontrolować. Wyobrażacie sobie jebnąć padem w tv czy napierdalac w sciane piescia, bo gierka za trudna?

Opublikowano

Nowe pokemony:banderas:

Nintendo już w styczniu rozjebało cały 2022:reggie:

Opublikowano

Gra jest zajebista i dlatego się np wyprzedała. Ktoś zaraz napisze że siła marki. Oczywiście że tak ale to zwyczajnie świetna gra. Wiem że sam byś chętnie w nią zagrał (Pupcio też)

Opublikowano

Gry na Wii nie wyglądały tak źle kolego xD

Opublikowano

Ja wcale nie gram w gry komputerowe bo szanuje się jako istota ludzka 

Opublikowano

Jesteś jak liściu - obaj nie gracie w gry. Teoretycy gamingu. Przybijcie se piątkę.

Edit: nie no kurde to było za mocne. Przepraszam.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
34 minuty temu, devilbot napisał:

Nowe pokemony:banderas:

Nintendo już w styczniu rozjebało cały 2022:reggie:

To te słynne haluny z niedożywienia?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dżizas, Nintendowcy znów w Matrixie myślą, że ich gry z Wii kogokolwiek obchodzą. :dynia: 

Niektóre gry Nintendo sprzedały się lepiej, niż wszystkie sprzedane konsole series SX. To skoro ich gry #nikogo, to co z konsolami Windowsa?

Opublikowano

Nie no niektóre gry Microsoftu sprzedają się tak samo albo nawet lepiej niż gry Nintendo jak np Diablo albo Call of Duty.

Opublikowano

Prawda jest taka, że Nintendo płynie na fali sprzętu, który sprzedaje gry, a nie na odwrót, co pokazują ostatnie 3 generacje w wykonaniu Nintendo i porażka WiiU pomimo tego, że gniotło hitami Xone + PS4 (które teraz są masowo portowane na Switcha).

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
17 minut temu, C1REX napisał:

Niektóre gry Nintendo sprzedały się lepiej, niż wszystkie sprzedane konsole series SX. To skoro ich gry #nikogo, to co z konsolami Windowsa?

Argument sprzedaży. XDDDD Wii też sprzedało się najlepiej w trakcie 7. generacji konsol i każdy miał go w dupie, zwłaszcza corowi gracze. Po Gacku każda stacjonarka Nintendo jest do zaorania, a Switch, chociaż hybrydowy, to wyniósł więcej złego niż dobrego z tej fuzji.

Nintendo? Jebać kurwy maczetami. :) 

Opublikowano

Jakby gry były chujowe to by się nie sprzedawały. 

Przykład: Returnal

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Co za zasrany lag w padzie od sraczboxa. Wszystko przez te bateryjki zamiast nexrgenowego zrobić jak dualsens. Przez tego laga nie mogę dobrze parować w sekiro. Co za ścierwo. I jak tu teraz kupić DL2 na sraczkexs jak trza będzie szybki parkour uprawiać. 

A najlepsze że jak masz 1/3 baterii w tym gównie to wszystkie wibracje zostają wyłączone hahaha nie do pomyślenia w Dual Sense który do ostatniej kropli prądu daje satysfakcję z wibracji. To jakby ruchac i się nie spuścić na końcu 

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Returnal najmocniejsze 7.5 w historii.

Żeby tylko takie perły się na Xie pojawiały to by było pianie że 10/10 że dla hardcorowcow itd itd itd

4 godziny temu, Bzduras napisał:

Pad od Xboxa? Kompletna konstrukcja, można nawet włożyć baterie naładowane w 25% i mieć feeling jak przy tych zabaweczkach od sony

Tylko zapomniałeś wspomnieć ze wtedy wibracje są wyłączone hahahaha

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Żeby tylko takie perły się na Xie pojawiały to by było pianie że 10/10 że dla hardcorowcow itd itd itd

Jakby się pojawiły na Xboxie to byście może przestali w końcu udawać, że to AAA. :) 

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

Tylko zapomniałeś wspomnieć ze wtedy wibracje są wyłączone hahahaha

Czyli feeling jak na PadlinaStation 4.5, tam też trzeba to wyłączyć, bo grać się z tym nie da. Taka to rewolucja cofająca nas do czasów pada od nesa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.