Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ghostwire? To ta kolejna gra ze stajni MS która omija Xboxa na premiere?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
57 minut temu, 20inchDT napisał:

Ghostwire xddd wstydu nie masz ze wymieniasz gre ms. Jeszcze moze jakiegos czasowego exa nam podaj na dowod dominacji.

3.6 vs 76

:dynia:

Ależ oczywiście, że podaję ten tytuł z premedytacją pokazując tylko jak ms ma was w dupie, że woli wydać ten tytuł na Ps5 i PC niż na swój upośledzony twór xd

Po roku to nikt już o tym tytule nie będzie pamiętać szczególnie tutaj w cw. Tak samo jak z Deathloopem.

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Te niebieskie małpy same już nie wierzą w bzdury, które wypisują. Taki smutny los klaperskiego, bronić przegranej sprawy do końca, każdego posta oblewając łzami i marząc o Zielonej Bestii :shieeet:

Sony? Potrafią tylko zamykać studia albo ubijać takie dobre IP jak Days Gone czy Driveclub. ha tfu

Opublikowano

days gone dobre ip xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Koniec Lutego i początek Marca: premiera Elden Ring.

Miesiąc filozoficznych rozważań na temat jakości gier, dokąd gry zmierzają, czym jest dla nas w życiu ta pasja i zastanawianiu się na czym dokładnie polega to ruchanie w dupę opłatami za abo. 

Kwiecień będzie za to początkiem nowego trendu i rodzaju cebulowania: kupowanie GamePassa na jeden lub dwa miesiące w roku, jeśli akurat jest przerwa pomiędzy hiciorami. 

Urlopik, zaciągnięte żaluzje, wyłączony telefon i zaliczenie tego co trzeba w jeden miesiąc, zamiast płacić za cały rok te kilkaset złotych bez sensu. 

Opublikowano

Wciąż milion raY lepsze niż State Of Decay którym boty się jaraly...

Opublikowano

Days Gone gdyby nie ex to każdy by yebal. Po nocach mi się śnia te dretwe diologi i darcie japy przez Decona. Już lepiej w Mad Maxa sobie zagrać. 

Opublikowano

Days Gone miał super rozpisane postacie pierwszo i drugoplanowe. Takie Halo miało w całej kampanii MC (XD) AI które miało dwa zdania do powiedzenia co godzinę i pilota pisssssde. Krasnale miały więcej głębi w dialogach niż główne postacie wiec proszę przestać pierdolic i DG.

Opublikowano

Donutan na początku tygodnia:

W dniu 31.01.2022 o 11:26, Donatello1991 napisał:

I jak tu teraz kupić DL2 na sraczkexs jak trza będzie szybki parkour uprawiać. 

W dniu 31.01.2022 o 08:10, Donatello1991 napisał:

Zaraz bocisynu dl2 które będzie lepiej działać na ps5.

Donutan dzisiaj:

37 minut temu, Donatello1991 napisał:

No ja tylko czekam czy stan techniczny dobry i biorę na xsx.

Jak już klaperskie biorą multiplatformy na XSX czując podskórnie, że na antycznym bydlęciątku będzie niedomagać to wiedz, że masz do czynienia z dominacją Microsoftu :banderas:

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Donutan na początku tygodnia:

Donutan dzisiaj:

Jak już klaperskie biorą multiplatformy na XSX czując podskórnie, że na antycznym bydlęciątku będzie niedomagać to wiedz, że masz do czynienia z dominacją Microsoftu :banderas:

Glupi pomysł łączyć grę z parkour i pada od Xboxa - rozpierdoli się w kwadrans i wyleją baterie. Przestrzegam.

Opublikowano

Tak, tak, wiemy, ty tylko tak z dobrego serduszka. Nie ma to nic wspólnego z tym, że PadlinaStation 4.5 to yebany śmieć technologiczny.

Teraz, LiŚciu napisał:

wyleją baterie

W kontekście donutana to brzmi co najmniej niepokojąco.

Opublikowano

Ale tez myślałem o wersji na Xboxa. Mam już dość wycierania z niego kurzu a tak to by się trochę śmieć przedmuchał.

Opublikowano

Nie no jeszcze mam pudełko baterii to trzeba wykorzystać. 

Ale do eden ring już pierdziele grać na lagach na xszrocie i padzie. Wystarczająco mi w sekiro krwi napsuł. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Ale trzeszczy pad. Graczu wybierz mądrze.

Opublikowano

Po recenzji dying light 2 z potężnej strony dla true gejmerów można się obawiać o kondycje sonke 5 jeśli nie daję rady z crossgenowym tytułem :)

Opublikowano

Grali na piratach z sziwą więc sorry.

Opublikowano
49 minut temu, Pupcio napisał:

można się obawiać o kondycje sonke 5

Nikt się nie obawia o plejśmieciarę5, bo każdy ma tę martwą konsolę w głębokim poważaniu :shieeet:

Opublikowano

Ależ ten Returnal soczysty, na najebce wchodzi idealnie, czuje się jakby więcej biomów było, już jestem oficjalnie w czwartym po 3 bossie co za GAMEPLAY co za SZTOS, takich produkcji brakuje na Xboxie, hardcorowe i satysfakcjonujące, dzisiaj noc pęknie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.