Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kupowanie używek coda będzie pyszne:banderas: Oj spermer nie zobaczy nawet tych 4 zl:banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z tego co widzę to głównie wszyscy grają w Warzone które jest za free więc i tak nie zobaczy. Tak słabego deala jak zakup Acti nie widziała branża od dekad. 

Opublikowano

Pozniej odsprzedajemy cod po niższej cenie aby przypadkiem komuś nie przyszło kupić nowki:banderas: 70 mld za kupno gowno wydawcy i później lizaniu dupy sony w panice :shieeet: xszmato nie zmieniaj się nigdy.

Opublikowano

Wpadłem napisać tylko jedno słowo. Magiczne słowo. Nintendo.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak słabego deala jak zakup Acti nie widziała branża od dekad.

Napisał typ którego interesem życia jest sprzedanie na skupie złomu znalezionego na śmietniku i zakup jabola xDDD

Niebieskie małpy gryzą kraty w klatce, co im zostało:shieeet:

Opublikowano

Jak patrzę na lineup Sony to kuhwa ciary, wchodzę na stół i krzyczę " oh captain my captain ". To jest kuhwa pogrom. Za tydzień w czwartek o 23:59 telepaczka rąk. Sluchaweczki mega 3d naładowane. Ciemno w pokoju. Dreszcze. Pierwsze posty w temacie z podniety. 

Karaluchy mogą pomarzyć. Krecha do nosa i czekać grzecznie.

Opublikowano
6 minutes ago, Donatello1991 said:

Jak patrzę na lineup Sony to kuhwa ciary, wchodzę na stół i krzyczę " oh captain my captain ". To jest kuhwa pogrom. Za tydzień w czwartek o 23:59 telepaczka rąk. Sluchaweczki mega 3d naładowane. Ciemno w pokoju. Dreszcze. Pierwsze posty w temacie z podniety. 

wychodzi Silent Hill nowy?

a nie, to DLC do ubigierki

Opublikowano

Jezu ale użytkownik Donatello to przedstawił! Identyczne mam doznania!

Wyobraźcie sobie teraz jak musisz być na Xboxie

Ciemno w pokoju dreszcze ,ktoś cię wyciąga ubiera się w kaftan bezpieczeństwa

A ty krzyczysz!

Ja pierdole to jest niemożliwe nie po to kupili coś za 70 baniek aby nie zrobić z tego exclusiva!

Ordynator tylko mówi na badania ? Na badania XD XD

images (6).jpeg

Opublikowano

"Kupilismy Acti/Blizz, będziecie mieli exy na Xboxa. A nie, czekaj"

comment_WuWLUTc40dfD58nAM18xdLjxIx1VV0VR

Spoiler

image.png.7942ab4d1ae609ea6c1d73fb2492e702.png

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

dontello ma parkinsona i do tego jakiś kapitan go posuwa na stole w ciemnościach? Klapy już nawet nie ukrywają jak mocno Ryan ich jebie po nocach  :) 

Opublikowano
20 minut temu, Donatello1991 napisał:

I jeszcze ta grafika, jakość i Dual Sense, przecież to pogrom w najczystszej postaci, wspomnę wam że minimum 9/10 się szykuje

U zielonych? Jakieś gówna w GP wleciały i #nikogo,  cisza w necie a Aloy już na TIME SQUARE reklamy!

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Tymczasem na szmatboxie

20220209_235545.jpg

W Polsce nikt nie gra, ja trochę w premierę pykałem i chwile po ale to już przeszłość 

Opublikowano

300 zł za codzika na PlayStation i 80% tej kwoty idzie do Microsoftu. Z góry dziękuje niebieskie karaluchy.

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

300 zł za codzika na PlayStation i 80% tej kwoty idzie do Microsoftu. Z góry dziękuje niebieskie karaluchy.

No i co z tego ty jako gracz masz? Wyruchany przez korporacje jak zawsze

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Wyruchany przez korporacje jak zawsze

Chyba Ty, klapie :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Chyba Ty, klapie :shieeet:

Ja rucham Sony, MS i Nintendo, liczą się gry

Ale dzisiaj jazda po botach, aż pouciekali z braku gier i argumentów 

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

No i co z tego ty jako gracz masz? Wyruchany przez korporacje jak zawsze

Microsoft zarabia pieniążki, wydaje i kupuje kolejne gierki, które dostaje w GP za które Ty płacisz. 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Ja rucham Sony

Przyjacielu, sony dyma ciebie i wszystkie niebieskie małpy aż lecą iskry.

Negacja to normalna psychologiczna reakcja  w przypadku silnej traumy, ale to nioe zmieni stanu rzeczy :reggie:

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Przyjacielu, sony dyma ciebie i wszystkie niebieskie małpy aż lecą iskry.

Negacja to normalna psychologiczna reakcja  w przypadku silnej traumy, ale to nioe zmieni stanu rzeczy :reggie:

Czy ty przypadkiem nie kupiłeś ostatnio SONY Playstation 5?

Opublikowano

dla klaperskich powinni przywrocic online passy

Opublikowano

Ilu z was, podobno szanujących się graczy, ukończyło najlepsze tytuły zeszłego roku - Psychonauts 2 i It Takes Two?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.