Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Fajnie mieć PS5

Ogarnij moczymordo, że wśród zielonych koneserów gamingu jest więcej plejśmieciar5 niż u klaperskich, którzy nakurviają w gry na YouTube lub PS4 :reggie:

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Na czym pograsz w Forbidden?

Na niczym, bo jedynka po sześciu godzinach tak mnie wymęczyła, że nie chce mi się do niej wracać, więc dwójkę mam w pompie. Może kiedyś kupi się kluczyk na pc za dychę, ale wątpię.

Opublikowano
2 godziny temu, Jakim napisał:

To tylko pokazuje jaka przepaść jest między obozami jeśli chodzi o finanse.

Nędzarze i kombinowanie z gamepassem i grami z Brazylii vs. Kolekcjonerki za 8 bomb.

No przepaść finansową pokazuje w szczególności fakt, że połowa wojowników PS tutaj nawet nie ma PS5, bo nie zamierzają przepłacać 300 zł.

Opublikowano

Kolejny tłusty hit na nadstation :banderas:

Tymczasem na xqrwie

image.png.2bb2504383f1b47c75b343e8b7d8ca45.png

TO NIEDOPUSZCZALNE ABY TA ZIELONA SZMATA BEZ GIER MIAŁA CZELNOŚĆ ISTNIEĆ W JEDNEJ RZECZYWISTOŚCI Z NADSTATION 5 I OBRZYDAŁA NAM ŻYCIE:whyyy:

Opublikowano
15 godzin temu, YETI napisał:

Trochę przekłamanie, bo w lutym wyszedł crossfire :dynia:

PS. Jaki trzeba być ulungiem umysłowym żeby posiadać x-śmiecia? 

X-parchy jak pięknie wyruchane, co roku to samo :xboxssie:

Opublikowano
29 minut temu, SnoD napisał:

No przepaść finansową pokazuje w szczególności fakt, że połowa wojowników PS tutaj nawet nie ma PS5, bo nie zamierzają przepłacać 300 zł.

Największy bot ma PS5, a nie ma Xboksa.

Trzech najaktywniejszych tutaj koneserów gejmingu ma obie konsole. 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Kolejny tłusty hit na nadstation :banderas:

Tymczasem na xqrwie

image.png.2bb2504383f1b47c75b343e8b7d8ca45.png

TO NIEDOPUSZCZALNE ABY TA ZIELONA SZMATA BEZ GIER MIAŁA CZELNOŚĆ ISTNIEĆ W JEDNEJ RZECZYWISTOŚCI Z NADSTATION 5 I OBRZYDAŁA NAM ŻYCIE:whyyy:

Bez litości dla tej zielonej corvy. 

Opublikowano

Przecież ta xqrwa to prosty dowód na to, że bóg nie istnieje. To niemożliwe aby jakiś byt umyślnie stworzył coś tak ohydnego jak xszmata aby odbierała smak życia.

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Ogarnij moczymordo, że wśród zielonych koneserów gamingu jest więcej plejśmieciar5 niż u klaperskich, którzy nakurviają w gry na YouTube lub PS4 :reggie:

Jest dokładnie odwrotnie. Niebiescy łaskawie wsparli śmiecia, kiedy zieloniaki albo na PS5 albo bez konsol, ewentualnie siedzą na pastgenach :reggie:

Opublikowano

lista smieci. po maju znowu nic nie bedzie az do lutego 2023

Opublikowano

Ja bym powiedział, że obowiązkiem niebieskiej wyższej rasy jest kupić xboxa. Pamiętajmy, że ms dopłaca do każdego śmiecia. Później śmieć pass za 4 zł na trzy lata aby jeszcze bardziej ich dojechać:banderas: Gry acti na plejke tylko z cexa i później tylko do cexa :banderas:

Opublikowano

Uwaga, wiadomość z ostatniej chwili! Szpital w Choroszczy nie jest w stanie pomieścić więcej botów po masowym załamaniu nerwowym związanym z premiera nowego Horizona. Uprasza się niebieskich o nie dobijanie xsmiecia, a o wsparcie i dobre słowo. Nasz informator donosi, ze xkurwa pozostanie bez gier do 2026 roku. Pojawia się pytanie, jak zareaguje Minister Zdrowia kiedy najbardziej znana placówka w Polsce nie jest w stanie pomieścić, więcej zielonej hołoty, a nie widać, żadnych perspektyw na zmianę? 

A19092FC-AF9C-4E44-8432-30E83241186A.jpeg

Opublikowano
25 minut temu, YETI napisał:

Bez LITOŚCI, serio tak to chyba jeszcze nie było, ciekawe bo ostatnio na Xboxa w nowość grałem w grudniu w Halo ciekawe czy coś EX wyjdzie w ogóle w 2022 roku oprócz Forzy i Halo

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Przykro mi się robi widząc jak standardy branży zostały obniżone kiedy jakaś ubigierka na raz dostaje 10/10...

Musieli obniżyć standardy dla gier z Xboksa. Zamiast 1.0 jest np. 2.6.

Opublikowano

jeszcze nie wyszla, a juz mi sie znudzila ta gra. dobrej zabawy z ubisoft originals klapersy. wy zakaly gamingowego swiata.

Opublikowano

Pięknie jest patrzec na szambo w jakim pływają właśnie zielone ulungi. Porównywanie przygodowki do racera, wmawianie sobie, ze gra jest nudna choc nie grali i cała plejada innych ciekawych cytatów. Macie na co zasłużyliście.

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Niezły nostradamus, jebany pedał

Opublikowano

klapy plakaly, ze w grze w której zapierdala sie ponad 200km/h kaktus w oddali zmienia model na ten wyzszej jakosci, ale tutaj jak przed ryjem wczytuja sie cale budynki to spoko :pawel:

Opublikowano

Boty nie panikujcie też macie premiere crossfire z gamepassa możecie sobie pograć w coś nowego :asax:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.