Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony wydaje jedną grę w wielu iteracjach, ale i tak tak z częstotliwością dwóch na rok. A PODOBNO SĄ U SZCZYTU FORMY XDDDDDDDDDDDDD

Spit Camera Kid Boy - Znalezione GIFy | Gfycat

Tak właśnie plują na Was, fabuły i emocji nie zaznacir, jak niegdyś Guns of the Patriots czy Shadow of the C, jesteście straceni z jednym system i do tego amerykańskim hamburgerem

A my? Jak wikingowie! Czerpiemy z wszystkiego. Z każdej gry i systemu a nie wybiórczo bo fanboje, jesteście straceni! Wyjebalem to 1,5 litra i dzisiaj nie będzie pobłażania, będę Was rozgrzeszał albo niebieską moc poczujecie albo zawsze będziecie w tyle z grami!

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ten to ma zdrowie do picia xD

Opublikowano
44 minuty temu, Whisker napisał:

Kurwa 400 godzin, czujesz to? Przecież tyle gier można zrobić na 100% w tym czasie a ten dobił mniejszy wynik achiv niż ja przez 30h to się nazywa skill

Debil to cię karmił z procy jak byłeś mały  :) 400h to prawie sam multiplayer lebiego tam się zdobywa kille i liczy head a nie osiągnięcia zbiera. :)

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Świadomie odcinasz się od Sony czyli 3/4 gier badum tsssss

Że co? Przecież Paolo to tylko Sonka jeżeli chodzi o next geny, gościu ma wywalone na XSX jak większość Botów-teoretyków :)

Opublikowano
6 minut temu, Lord Protector napisał:

Debil to cię karmił z procy jak byłeś mały  :) 400h to prawie sam multiplayer lebiego tam się zdobywa kille i liczy head a nie osiągnięcia zbiera. :)

Jakbyś wiedział tam tez acziki wpadają a Tobie jakos nie wiec Cię biją jak psa na każdym meczu

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
12 minut temu, Lord Protector napisał:

Dobra analiza: po lewej moje po prawej twoje (ja 28h TY 400h!) Ty chyba zmień ksywę na cweluch XSX :D 

48E15965-97EE-4328-89BF-8CCA4E2CF102.jpeg

D6DBC68A-99A5-4EAE-AC91-4578C07EF5E7.jpeg

3DC4E9F0-FB30-42F4-8DB4-26B9BD04D6DA.jpeg

6DD8DE4E-49F3-446C-9EC4-FC889C704217.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker miał grac w gry, a nakurvia milion postów na godzinę w CW :reggie:

Magia plejstejszyn (i alkoholu) :shieeet:

Opublikowano

W Multi to Ty byś latał No damage :D 

Teraz, dee napisał:

Whisker miał grac w gry, a nakurvia milion postów na godzinę w CW :reggie:

Magia plejstejszyn (i alkoholu) :shieeet:

Dokańczam platyny, jeszcze teoche i już dobijam Dirta i wstawie fotkę ;) 

Opublikowano

Tak w ogóle typy, które zamiast po prostu grać skupiają się na aczikach/pucharkach to najgorszy rak każdego multi.

To są rzeczy oczywiste, wstyd, że to trzeba klaperskim uświadamiać.

Opublikowano

Czyli podsumowując 400 godzin VS 28 godzin hahahhahaha skillllllll

F947491B-A9D8-4929-9AC7-D6D6D42395C4.jpeg

AB7456E2-DDC6-4739-B86C-37B6DC64CF79.jpeg

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

jak niegdyś Guns of the Patriots czy Shadow of the C, jesteście straceni z jednym system i do tego amerykańskim hamburgerem

hahahahhaha jeszcze napisz, że siermiężne metafory Niera Automaty, rodem z trzeciej klasy podstawówki to sztuka wyższa, bo mniej więcej tam się mieści fabuła MGSa i SotC 

kuu,rwa wyjdź z lasu gościu

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Tak w ogóle typy, które zamiast po prostu grać skupiają się na aczikach/pucharkach to najgorszy rak każdego multi.

To są rzeczy oczywiste, wstyd, że to trzeba klaperskim uświadamiać.

Skill u niebieskich jest lepszy po prostu, tego nie podważasz, wystarczy spojrzeć w statystyki, ja wiem ze dla Ciebie gry nie maja znaczenia, acziki, grafa, fabuła ale Twoje zdanie to się nie liczy to tak jakby tu by przyszedł fan rolnictwa

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Kurwa 400 godzin, czujesz to? Przecież tyle gier można zrobić na 100% w tym czasie i sprzedać ze stratą max 20-30 zeta zaraz po weekendzie a ten dobił mniejszy wynik achiv niż ja przez 30h to się nazywa skill

Naprawiłem bo ci kawałek posta urwało.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Rozjechane 

Ciesze sie że sie nie wypierasz tego co napisałem a nawet przyznales mi racje że cie rozjechałem jak niebieskiego robaka.. Pozdrawiam cieplutko.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
Godzinę temu, kudlaty88 napisał:

Ciesze sie że sie nie wypierasz tego co napisałem a nawet przyznales mi racje że cie rozjechałem jak niebieskiego robaka.. Pozdrawiam cieplutko.

Przyznałem Ci racje że zielone boty i Ty we własnej osobie możecie mi w skillu ssać pytona :D, chociaż jak pozdrawiasz cieplutko to pewnie komplement  (Czy ty w ogóle

grales w halo Infinite?) bo w

eksaxh na XSX ro widzę przodujesz! Hahha

80917ACB-74A6-4475-B39D-5035B3D8739B.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale dobra niech będzie, spójrzmy na Whiskera niebieskiego co Tam ogarnął w tym eksie

DBFA073B-036F-40DA-AC5A-38DF347CB41E.jpeg

Opublikowano

Myślę, że potrzebna jest akcja "piłeś - nie pisz", plus może postawi się jakiegoś świeżaka, żeby pilnował strony logowania z alkomatem.

Opublikowano

To co jutro z rana klasycznie będziemy oglądać screeny spidermena i jacka danielsa?

Opublikowano

Jakie z rana, lecimy nie śpimy, harnasie już się chłodzą najlepszy alkohol najlepsze gry najlepsze WRAŻENIA dualsens hahahaha i astrobot razem z morelasem cały świat w zachwycie, na playstation zawsze najlepsze wrazenia!!!!

Jezu, aż się sam siebie boję, jak dobrze wszedłem w umysł pijaka :/

Opublikowano

Whiskey seriio jesteś tak uposledzony? Porównujesz osiągnięcia z singla do kilkuset godzin w multi? Ty ale wiesz ze jak grasz singla to tylko opanowujesz schematy i dalej jesteś słabym graczem! Grając w multi nabierzesz doświadczenia w aimie i różnym zachowaniu oponentów.  Tego nie ma w singielku. Ale czego spodziewać się po klapie którego każdy przeciętny bot zje w multi

Opublikowano
2 minuty temu, benito82pl napisał:

Whiskey seriio jesteś tak uposledzony? Porównujesz osiągnięcia z singla do kilkuset godzin w multi? Ty ale wiesz ze jak grasz singla to tylko opanowujesz schematy i dalej jesteś słabym graczem! Grając w multi nabierzesz doświadczenia w aimie i różnym zachowaniu oponentów.  Tego nie ma w singielku. Ale czego spodziewać się po klapie którego każdy przeciętny bot zje w multi

W multi przegrałem tyle co Ty w życiu w singlach nie ograles 

A z tego co wiem lamusie to tak samo jak Soul w exach na XSX to osiągnięć w żadnej grze nie nabyłeś 

btw. Kolejna już nie zliczę która platynka wpadła na PS, tym razem DIRT5

4F34A78B-59F1-4C50-92FE-FFE4A34A9190.jpeg

Opublikowano
7 minut temu, benito82pl napisał:

Kurde nastepny na strzała od niebieskiego, ty widziałeś swój GT?

F4E320BE-CDF0-40F3-90FE-20FF16995B8D.jpeg

379630E6-A5B3-42AC-9FB9-ED4FABF4F5A6.jpeg

B78D5197-AC63-429C-A153-142F4F3B0DB1.jpeg

A teraz porównaj do mojego a pamiętaj że ja z Niebieskiego królestwa

CE4E7B1B-0C9F-4F29-9CB2-0F30CB50817A.jpeg

01266671-60C1-46E6-B65B-20CE59F7FA78.jpeg

Z czym Wy do ludzi, niebiescy wygrywają na każdym polu!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.