Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

20220218_144534.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wiedźmin 3 2015

igrashka.org_14272306796.jpeg

DSfWDUbWkAAmNNT?format=jpg&name=4096x409

Witcher-3-Wild-Hunt-Open-World-800x400.j

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Szybciutko się klapy ocknęły jak okazało się, że w 60 gra nie wygląda jak bullshoty z promocji, a pop up z Forzy to pikuś przy Aloyce. 

No cóż, takie to życie konsolorzy, wieczna sztuka kompromisów. Trzeba szukać sprzętu który pozwoli przesuwać te suwaczki maksymalnie w prawo!

Opublikowano

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Szybciutko się klapy ocknęły jak okazało się, że w 60 gra nie wygląda jak bullshoty z promocji, a pop up z Forzy to pikuś przy Aloyce. 

No cóż, takie to życie konsolorzy, wieczna sztuka kompromisów. Trzeba szukać sprzętu który pozwoli przesuwać te suwaczki maksymalnie w prawo!

A Ty na jakich ustawieniach ciśniesz nowego Horizona? Bo, że na XSX nie grasz to wiemy:)

11 minut temu, Daddy napisał:

20220218_144534.jpg

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wiedźmin 3 2015

igrashka.org_14272306796.jpeg

DSfWDUbWkAAmNNT?format=jpg&name=4096x409

Witcher-3-Wild-Hunt-Open-World-800x400.j

Ewidentnie screen na samym dole to musi być Xbox - rozmazane gunwo :)

Opublikowano
12 minut temu, C1REX napisał:

Tylko, że konsole nie stosują natywnego 4K i półśrodkiem jest skalowanie.

No szkoda dla konsol, że poszli w Amd, a nie w Nvidię (chociaż nie wiem, czy w ogóle była taka opcja), DLSS by mega pomógł tej generacji. Pozostając w temacie Horizona tu fajnie widać jakie DLSS potrafi odczyniać cuda - nie dość, że więcej klatek, to jeszcze to co zrobił z aliasingiem w HZD na PC to przesada, czyściutki obraz (swoją drogą widać, że Guerilla ma problem z AA na tej Decimie, najpierw HZD, teraz to samo w HFW). Ten filmik też dobrze pokazuje jakim badziewiem póki co jest ten FSR od AMD.

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

A Ty na jakich ustawieniach ciśniesz nowego Horizona? Bo, że na XSX nie grasz to wiemy:)

Na żadnych, pierwszy jest Cyberpunk który od pierwszych godzin wyjaśnia jak nędznych scenarzystów ma GG.

Na Aloy przyjdzie pora jak już skończę GODRIZONA 5, Cyberpunka i Death Stranding. Zapal opadł mi na Horizona całkowicie po tym jak próbowałem przejść Frozen Wilds przed premierą dwójki.

Opublikowano

Po co ty to kupiłeś wizir? Przecież to za miesiąc będzie za 100 ziko

Opublikowano

Graficzna petarda! Kandydat na grę roku

30327A0E-75DC-4460-B2AB-603A57FCFB0C.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Róbcie screeny. Motyw, gdy wybitni teoretycy gamingu bez konsol, w składziewhisker, jutubello, iZEROnek i cirex z pianą na pyskach walczą o tezę że 30fps jest lepsze niż 60fps przejdzie do historii forumka :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Po co ty to kupiłeś wizir? Przecież to za miesiąc będzie za 100 ziko

Nie kupiłem, to koleżka kupił z którym wymieniłem się kontami. Nie zapłaciłbym sam z siebie więcej niż 4zl tym patałachom z GG. :)

Opublikowano

Już myślałem że Cię P O J E B A Ł O :obama:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Róbcie screeny. Motyw, gdy wybitni teoretycy gamingu bez konsol, w składziewhisker, jutubello, iZEROnek i cirex z pianą na pyskach walczą o tezę że 30fps jest lepsze niż 60fps przejdzie do historii forumka :shieeet:

Beka, bo Godrizon 5 piękny tylko w 30 fpsach, a karma ich dojebala i teraz mają Horizona co w 60 fpsach wygląda jak gra z PS4 i ma.jeszcze gorszy pop up niż Godrizon.

Karma, wy zawszone niebieskie kundle, KARMA :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dawn to po angielsku "świt" dałnie. :dynia:

Serio? 

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

FL6ItGoWYAMMmo6?format=jpg&name=large

:banderas:

88 na Sonce to jak 100 na Xboxie:obama:

Opublikowano
55 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Jezu znowu mamy jakość Sony

A to tylko pół godziny gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
50 minut temu, Ins napisał:

Fajnie że grasz i się dobrze bawisz :)

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Wyglada lepiej niż wszystko co wyszło na „next gena” od Microsoftu :)

Opublikowano
42 minuty temu, Whisker napisał:

Fajnie że grasz i się dobrze bawisz :)

No nie gram właśnie bo już się po 2 godzinach okrutnie się wynudziłem. Dawno nie miałem tak, że kupiłem gierkę i w czasie wolnym robię wszystko by jej nie odpalać.

22 minuty temu, izon napisał:

Wyglada lepiej niż wszystko co wyszło na „next gena” od Microsoftu :)

Buahaha jakie kłamstwo xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

*pod warunkiem, że nie widziało się Godrizona 5, RDR2 i MFS

Faktycznie, wymienione gry nadają się do oglądania, a nie grania, zwlaszcza kartonowe samolociki:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.