Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

O to dogada się z forumowymi klapami :kaz:

Opublikowano

A no jo, przecież spermatello to jedna z dwóch osób która jeszcze pamięta o tym szrocie xD

Opublikowano

Goty jak ta lala

Quaz Borys i rock pograli Główny wątek i znawcy kuhwa. Główny wątek to 20% zawartości gry. Także nie mają prawa głosu. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

A co główny wątek nie pokazuje każdej mechaniki dostępnej w tym szorcie??? A może ominęli jakąś ckliwą poboczną misje gdzie rude kurwiszcze ratuje jakiegoś bombelka przed dino botem???

Opublikowano

... i jeszcze grają w to 30 fps jak zwięrzęta xDDDDDDDDDD

Czy można upaść niżej? Nie można :shieeet:

Opublikowano

Można i upadną w czasie premiery gt7 :dynia: nie dość że brum brum na zamkniętych nudnych torach dla 24 zajwakowiczów na tej plejkurewce dla każuli to jeszcze gra jest brzydka jak noc xD niesamowita sprawa

Opublikowano
Cytat

Conversely, packaged games spending is in continued decline, with this segment's share of total software spending dropping below 30% for the first time.

Tyle dobrego, że jaskiniowcy wymierają.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

To pokazuje jaką jesteśmy potęgą do przewidzenia a zaraz GT7 :banderas: a na XSX ? Jakieś szroty hahaha

Opublikowano

Trzydziestoklatkowcy rozyebani jak guvno po polu, wysuwaja sie na prowadzenie w konfrontacji z XSS. Historyczny sukces plejsmieciary :reggie:

Opublikowano

No ja Rudą ogrywam w 60 klatkach, bo nic nie tracę - wersja 30 to wciąż żaden next-gen. Szkoda, że po Ratchecie (który nie oszukujmy się, jest klasę niżej niż MFS) do 2024 nie zobaczę na PS5 żadnej faktycznie next-genowej gry. Ku,rwa trzeba było brać tego Xboxa, a ja durny kupiłem konsolę PS5, bo chciałem nadrobić zaległości z PS4. :(

Opublikowano

No, no. Tam byś widział te graficzne sztosy jak świnia niebo.

Opublikowano
13 minut temu, Jakim napisał:

No, no. Tam byś widział te graficzne sztosy jak świnia niebo.

Jest MFS, jest Godrizon 5, a w tym roku wszystko co wyjdzie będzie tylko na current-geny. Szybciej zobaczę te killery tam niż na PS5.

Opublikowano

Ludziom chyba Digital Foundry za mocno na psychę siadło i jak gra nie ma 4K60fps to nie da się grać :frog: 

Sama gra już widać jest mało istotna. 

Opublikowano

O czym ty dokładnie bredzisz najpierw powiedz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.