Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chyba będzie trzeba pożyczyć switcha od ziomka na kirbensa :obama: 

Opublikowano

Odpalam XSX a tam info że w halo jest nowa skórka na wizjer i tak od pół roku 

Opublikowano

kiedy konsolowe wojenki wejda za mocno

ehh pajeet + sony pony to mocne combo

Opublikowano

I jak tu się dogadać, na plejce chirurdzy, na xśmieciu szlabanowy..

Opublikowano

Wyciekło foto pana doktora bez maski.  Podobno izeronka w choroszczy  leczył :reggie:

aAg9xvd_460s.jpg

Opublikowano

Warto nadmienić że wg Metacritic jest to też najlepszy wynik w historii,  żaden inny wydawca w historii nie zdobył tyle punktów od kiedy prowadzony jest ten ranking. 

Opublikowano

no i zaorane, a co to bedzie jak "zaczna wydawac gry"

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Warto nadmienić że wg Metacritic jest to też najlepszy wynik w historii,  żaden wydawca w historii nie zdobył tyle punktów od kiedy prowadzony jest ten ranking. 

dlatego, że MS obiektywnie robi najlepsze gry w których jest mnóstwo duszy i faktycznie się czymś wyróżniają

PlayStation? sentyment i game design robiony po linii najmniejszego oporu (albo dla klapow "po najmniejszej linii oporu" :) )

Opublikowano

wczoraj grałem bo Miyazaki mnie oszukał z Elden ringiem, animacja zbierania kwiatków mnie zaczęła denerwować 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dlatego, że MS obiektywnie robi najlepsze gry w których jest mnóstwo duszy i faktycznie się czymś wyróżniają

PlayStation? sentyment i game design robiony po linii najmniejszego oporu (albo dla klapow "po najmniejszej linii oporu" :) )

Jak Ty znalazłeś jakąś duszę w tych generykach typu ostatnie Halo, czy DLC5 to ja nie wiem. Za to Gearsy 5..o Panie jakie to dobre, najlepszy (nie)nextgen na XSX w jaki miałem okazje grać jak dotąd :)

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Za to Gearsy 5..o Panie jakie to dobre, najlepszy (nie)nextgen na XSX w jaki miałem okazje grać jak dotąd :)

Norma na Xboxie, Sony równa dopiero do gier z poprzedniej generacji gdzie jest miejsce PlayStation "5". Nowa rozpocznie się kiedy tak zadecyduje Microsoft.

Opublikowano

Gears 6 w stylu Hivebusters poproszę.

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon Forgotten West? Ktoś w ogóle w to jeszcze gra? W temacie 3 osoby na krzyż wmawiają sobie, że wcale nie wpierolili 3.5 bomby na kolejnego assassina. :rotfl:

Sequel idealny, teraz jak odpaliłem oryginał z 2017 to czuć biedę mocno, a przecież to była gra z mojego top3 2017...

Oby Ragnarok okazał się równie dobrym następcą.

edit - a odnośnie wtop, to chyba polskie Dying Light 2 po chyba 8 latach produkcji, jest martwa po miesiącu;)

Edytowane przez aph

Opublikowano

Xboty piszące o martwych grach? Mają tupet. Sralo i Forza, z popsutymi multiplayerami, te niby killert, martwe po 3 miesiącach XDDDD

Ale ale Starfil bendzie dobry na pewno!! !.

Opublikowano

Te 3 miesiące wciąż lepsze niż dwa tygodnie jak u rudej szmaty i tydzień w jeździe kółko na trasach z PS3. Dodatkowo obydwie z lepszą średnią niż te pseudamasakratory od Sonki :)

Opublikowano

ehh znowu te kłótnie kochanków :nosacz2:

Opublikowano

jakbym nie zgubił pudełka z tonym to bym tu nie siedział

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.