Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chyba będzie trzeba pożyczyć switcha od ziomka na kirbensa :obama: 

Opublikowano

Odpalam XSX a tam info że w halo jest nowa skórka na wizjer i tak od pół roku 

Opublikowano

kiedy konsolowe wojenki wejda za mocno

ehh pajeet + sony pony to mocne combo

Opublikowano

I jak tu się dogadać, na plejce chirurdzy, na xśmieciu szlabanowy..

Opublikowano

Wyciekło foto pana doktora bez maski.  Podobno izeronka w choroszczy  leczył :reggie:

aAg9xvd_460s.jpg

Opublikowano

Warto nadmienić że wg Metacritic jest to też najlepszy wynik w historii,  żaden inny wydawca w historii nie zdobył tyle punktów od kiedy prowadzony jest ten ranking. 

Opublikowano

no i zaorane, a co to bedzie jak "zaczna wydawac gry"

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Warto nadmienić że wg Metacritic jest to też najlepszy wynik w historii,  żaden wydawca w historii nie zdobył tyle punktów od kiedy prowadzony jest ten ranking. 

dlatego, że MS obiektywnie robi najlepsze gry w których jest mnóstwo duszy i faktycznie się czymś wyróżniają

PlayStation? sentyment i game design robiony po linii najmniejszego oporu (albo dla klapow "po najmniejszej linii oporu" :) )

Opublikowano

wczoraj grałem bo Miyazaki mnie oszukał z Elden ringiem, animacja zbierania kwiatków mnie zaczęła denerwować 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dlatego, że MS obiektywnie robi najlepsze gry w których jest mnóstwo duszy i faktycznie się czymś wyróżniają

PlayStation? sentyment i game design robiony po linii najmniejszego oporu (albo dla klapow "po najmniejszej linii oporu" :) )

Jak Ty znalazłeś jakąś duszę w tych generykach typu ostatnie Halo, czy DLC5 to ja nie wiem. Za to Gearsy 5..o Panie jakie to dobre, najlepszy (nie)nextgen na XSX w jaki miałem okazje grać jak dotąd :)

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Za to Gearsy 5..o Panie jakie to dobre, najlepszy (nie)nextgen na XSX w jaki miałem okazje grać jak dotąd :)

Norma na Xboxie, Sony równa dopiero do gier z poprzedniej generacji gdzie jest miejsce PlayStation "5". Nowa rozpocznie się kiedy tak zadecyduje Microsoft.

Opublikowano

Gears 6 w stylu Hivebusters poproszę.

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon Forgotten West? Ktoś w ogóle w to jeszcze gra? W temacie 3 osoby na krzyż wmawiają sobie, że wcale nie wpierolili 3.5 bomby na kolejnego assassina. :rotfl:

Sequel idealny, teraz jak odpaliłem oryginał z 2017 to czuć biedę mocno, a przecież to była gra z mojego top3 2017...

Oby Ragnarok okazał się równie dobrym następcą.

edit - a odnośnie wtop, to chyba polskie Dying Light 2 po chyba 8 latach produkcji, jest martwa po miesiącu;)

Edytowane przez aph

Opublikowano

Xboty piszące o martwych grach? Mają tupet. Sralo i Forza, z popsutymi multiplayerami, te niby killert, martwe po 3 miesiącach XDDDD

Ale ale Starfil bendzie dobry na pewno!! !.

Opublikowano

Te 3 miesiące wciąż lepsze niż dwa tygodnie jak u rudej szmaty i tydzień w jeździe kółko na trasach z PS3. Dodatkowo obydwie z lepszą średnią niż te pseudamasakratory od Sonki :)

Opublikowano

ehh znowu te kłótnie kochanków :nosacz2:

Opublikowano

jakbym nie zgubił pudełka z tonym to bym tu nie siedział

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.