Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

kurwa, człowiek z Waszego własnego obozu Was wyjaśnił, jaranko gierkami z PSP czy PS2 za 80 zł? kto ma na to kurwa czas :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

PlayStation5 to opcja, XSX to konieczność :xboss:

OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ :banderas:

FPBj1noWUBMn8-g?format=jpg&name=large

Nawet na sonowskim PPE wszyscy jadą po tym co dziś odjebało $ony to wiedz że źle się dzieje :kekw:  miał być XGP a jest trzeci bieda abonament łączący śmieć+ i ps now którego dalej nie ma w Polsce :kekw:

Opublikowano

@MYSZa7

FPBy-aJWQAA05OX?format=jpg&name=4096x409

:kekw:

Podnieśli cenę 2x i tyle a kilka przegrywów na forum bierze z połykiem od Jima za brak tego w Polsce  xDDDD

Opublikowano
5 minut temu, Daddy napisał:

@MYSZa7

FPBy-aJWQAA05OX?format=jpg&name=4096x409

Podnieśli cenę 2x i tyle a kilka przegrywów na forum bierze z połykiem od Jima za brak tego w Polsce  xDDDD

Opublikowano

19 minut temu, Czoperrr napisał:

Digital Foundry przemówiło

Screenshot_20220329_213415_com.twitter.android.jpg

"Feels like an insult" to najlepsze podsumowanie losów klaperskich :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Podsumujmy.

-free Demos :obama:

-streaming wybranych gier z PS3 :yao:

-uboga kolekcja gier z ps2 sądząc po tym co jest w store :notbad:

-uboga kolekcja gier z PSX w 480p bez usprawnień :sapek:

-Returnal i morales a więc stare i tanie gry które każdy Fan sonki już ograł :gayos:

-brak gier na premierę i pewnie nie prędko trafią do usługi

-8 bomb rocznie

No i połowa z tych rzeczy nie będzie dostępne dla Polaków :kekw:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

PIEKŁO  KLAPÓW  ale w  2026 to was sonka zajebie :kekw:

Opublikowano

Najwiecej do powiedzenia widze mają boty na temat nowego plusa w tym temacie xd

Opublikowano

Fajnie się czyta jak w CW zielone robale wzajemnie się wspierają po upadku Xboxa 29 marca 2022 roku. :kekw:

@Daddy ojebałeś już pędzel @MYSZa7 swoimi wycinankami?:kekw:

Opublikowano

Myślałem, że ta usługa zachęci mnie do kupienia Sonki (mam wszystkie poprzednie, Fan od dziecka) ale dzisiaj upadł i ten argument. Te trzy exy na krzyż ogra się na kompie, a małża zostawiam fanom wibrujących doznań :sonkassie:

Opublikowano

I kogo to kurwa obchodzi czy sobie kupisz Sonke czy nie?

Opublikowano

Morda tam ojciec, może jakieś fajne gry dla dzieci będą w plusie to chociaż ktoś skorzysta z konsoli

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ale zieloną zaraze boli, że xbox nie ma już nic ciekawego do zaoferowania :kekw:

Sonka najlepsze exy, najlepszy pad i abonament :banderas:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Fajnie się czyta jak w CW zielone robale wzajemnie się wspierają po upadku Xboxa 29 marca 2022 roku. :kekw:

@Daddy ojebałeś już pędzel @MYSZa7 swoimi wycinankami?:kekw:

mlask mlask 

pięknie smakują klaperskie łzy

Opublikowano

Dokładnie, nie wiem jak można w półtora roku wystrzelać się z argumentów do zakupu konsoloi Xbox. Rekord czasowy samo zaorania. 

Wyjebali kasę na tonę studiów a Sonka weszła cała na biało, zaprezentowała nowego ps plusa i Spencer kopie grób. 

Co będzie następne?

Opublikowano

Ja tutaj nie siedzę na tym cw, ale to tak jakbym czytał wypowiedzi pisowcow (w tym wypadku sony) vs reszta świata. 
Wydaje mi się ze każdy będzie bronił to co ma i w co uwierzył. Ale patrząc obiektywnie - gdzie więcej jest gier? Gdzie są lepsze gry? Gdzie jest lepszy abonament? Gran turismo czy forza?

Opublikowano

image.thumb.png.d287d2c3b5714a8eb69b2338a91baeb5.png

ciekawe czy chociaż to będzie Day One w Playstation Plus P R E M I U M

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Już nie mogę się doczekać aż kupisz i przypomnisz sobie dlaczego ostatnimi czasy olewałeś Sonkę. :fsg: 

Bo za duzo dobroci na switchu :banderas: Ale Eldena i Horizon trzeba ograć w najlepszej wersji :obama:

Opublikowano
10 minut temu, grzybiarz napisał:

Ja tutaj nie siedzę na tym cw, ale to tak jakbym czytał wypowiedzi pisowcow (w tym wypadku sony) vs reszta świata. 
Wydaje mi się ze każdy będzie bronił to co ma i w co uwierzył. Ale patrząc obiektywnie - gdzie więcej jest gier? Gdzie są lepsze gry? Gdzie jest lepszy abonament? Gran turismo czy forza?

ILOŚC GIER!!! :kekw:

Chodzi o to że Sonka wprowadza swoją usługę i gamepass traci kompletnie na znaczeniu. Coś o co boty się srały od dłuższego czasu zostaje zmiecione w 10 minut. Taka "rewolucja" a wystarczy skopiować i KONIEC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.