Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale macie ból tyłka o Weskera. Chłop się dobrze bawi z najlepsza konsolą na rynku. Tak to u nas jest, dobra konsola, dobre gry, dobre alkohole, dobra zabawa z głową. Wiem że chodząc w zielonych ciuchach jesteście przyzwyczajeni do tanich ale mocnych browarów z Lidla, chemi z Monsterków mieszanych z chrzczoną wódą, nie mówiąc już o jakiś proszkach dziwnych co Wam koledzy donoszą. Jakbym postawił wszystko na tą zjebaną konsole też bym się staczał powoli jak Wy. Przykra sprawa. Też w końcu jesteście ludźmi. 

A i pamiętajcie - lejąc nawet do połowy pokala taniego porterka w promocji z Lidla nie zrobicie z niego Imperial Baltic Porter. Tak samo jak grając na xśmieciu nie poczujecie się jak gracze konsolowi. Życia nie oszukacie. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale macie ból tyłka o Weskera. Chłop się dobrze bawi z najlepsza konsolą na rynku. Tak to u nas jest, dobra konsola, dobre gry, dobre alkohole, dobra zabawa z głową. Wiem że chodząc w zielonych ciuchach jesteście przyzwyczajeni do tanich ale mocnych browarów z Lidla, chemi z Monsterków mieszanych z chrzczoną wódą, nie mówiąc już o jakiś proszkach dziwnych co Wam koledzy donoszą. Jakbym postawił wszystko na tą zjebaną konsole też bym się staczał powoli jak Wy. Przykra sprawa. Też w końcu jesteście ludźmi. 

A i pamiętajcie - lejąc nawet do połowy pokala taniego porterka w promocji z Lidla nie zrobicie z niego Imperial Baltic Porter. Tak samo jak grając na xśmieciu nie poczujecie się jak gracze konsolowi. Życia nie oszukacie. 

A najlepsze że oni nadal „czekają” na gry i nowe wrażenia. Nakupili baterii z Orlena w ramach VITAY a tu chuj, leżą i czekajo

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

w ogóle picie alhoholu przy konsoli, to taka plebejska forma rozrywka xd książki też czytacie nayebani?

zapije się taki jakiś tanim whisky a potem 2 tygodnie po premierze prologu nie może skończyć, albo skończy grę i fabuły nie pamięta xd

Opublikowano

No trzeba być mocno naprutym żeby wydłużyć sobie 3h przygodę w spidermanie:mudźyn o jeszcze raz tyle.
Albo potem w astro grać na fazie i przez łzy cieszyć sie jaki to dobry platformer  :potter:

Opublikowano

Taka chujnia w tym pierdolstejszon, że trzeba litry szczynów w mordę chlać, żeby w cokolwiek tam grać? Albo po raz milion razy MM XD

No nie zazdraszczam staczając się na pizdę, chlejąc na umór i słuchając na przemian jakieś słabe rapy.

Opublikowano

Grać i pić. Niezła patola. W towarzystwie FIFA i piwko no jeszcze jestem w stanie zrozumieć bo kilka razy się zdarzyło. Ale samemu walić to już alkoholizm. Dobrze, że przestałem być klapem bo nie chce być utożsamiany z takim towarzystwem.

Opublikowano

Sorry Liściu, ale ja wypijami piwo ze 2-3 razy w roku, więc nie znam się tak jak osoba waląca czteropak żubra do anczartet. Mój biedacki zmysł smaku daje jednak znać, że Komes jest spoko. 

Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Tak samo jak grając na xśmieciu nie poczujecie się jak gracze konsolowi.

Na szczęście, bo konsolowcy to przypałowcy piszacy o duszy, pieprzu i byciu koneserem xddd

Opublikowano

Nie wiem inch jak jest naprawde. Ale bieganie do lidla bo promka jest na piwo jakby nie było wygląda słabo. Tak na poziomie ogólnym to da się Ciebie lubić, szkoda żebyś się stoczył. :lapka:

Zawsze można też kupić PS5 i poczuć się jak gracz. Bezz względu na PIEPRZenie. 

Opublikowano

Dobra, ale to ogrywanie Moralesa jakby to było jakieś objawienie growe to jest the new low. Kwadrat przynajmniej miał co w tym Horizonie robić, a Wesker gra w myśl jakiejś poronionej idei: albo nowe albo wcale.

Typ goscia co kupuje każdego crapa byle na nową generację, wzorowa tresura niewolnika marki. 

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

Strasznie smutny widok wyłania się z postów Weskera - samotny wieczór, tani alkohol, Popek, Sonka i pijackie posty na forumku, do tego wciąż męczy bułe z tym DLC i astrobot playroom oraz ogrywa gorszą konsolową wersję Cyberpunka, mam nadzieję że niedługo wyjdą jakieś nowe gry na plejke bo inaczej Wesker zachleje się chyba na śmierć

No żenada przebiła sufit, szpanowanie butelką chujowego bourbona za 80zł i tanią plastikowa konsolka za 2299, ale cóż umysł biedaka zawsze będzie biedny

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale bieganie do lidla bo promka jest na piwo jakby nie było wygląda słabo.

Człowieku - jestem cebularzem. 3 dychy to i tak normalna cena, ale nigdzie nie ma ich osobno, to wziąłem na leżakowanko w piwnicy :frog:

Opublikowano

Komesów nigdzie nie ma? Przecież one leżą w każdym markecie na półkach z piwem 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Wesker wrzuca zdjęcia z prologu i "Na razie ani jednego błędu, PS5 dostarcza"

zresztą to i tak bez znaczenia, bo po obaleniu butelki za 3h i tak zaraz wjedzie Popek i to będzie na tyle z grania na plejce xd

Ten popek utwierdza mnie w przekonaniu, że mamy do czynienia z jakimś nastolatkiem, co w połączeniu z alkoholizmem powinno zaalarmować odpowiednie służby np. opiekę rodzinną. 

Opublikowano

Coś innego niż klony ubi nie sprzedaje się na klapsoli, no niemożliwe. Wierna baza ponad 100 mln januszy wie co dobre i nie może się mylić. 

Opublikowano

Driveklapa też zabili

bo szkoda było na ps plus

Opublikowano

Wiedziałem że tak będzie.

Opublikowano

Bociki - jak macie ból dupy o wydawanie 350 pln za nową grę to poniżej wrzucam fotke z 1999 roku gdzie ceny gier na 1-szą plejstacje wynosiły 199 pln. Jeśli po 21 latach!!! gry podrożały o 150 pln i jest to jakiś problem to najwyższa pora:

- zmienić pracę na lepiej płatną bo skoro po 21 latach nie stać Cie na to żeby wydać 150 pln więcej to coś robisz źle

- pomyśleć nad tym czy nadal warto mieć takie hobby

Spoiler

Neo-Plus-nr-011-199943q4.jpg

Link do całego artykułu. Wiecie że PSX nowy kosztował 1599 PLN? 21 lat później kosztuje tylko 750 PLN więcej. Xboxa nie ma co porównywać bo wtedy go NIE było. Przypałętał się później i nawet nie potrafi skopiować jak należy pomysłów na GAMING KONSOLOWY.

https://strefapsx.pl/ceny-konsol-w-polsce-w-latach-1996-2006/?fbclid=IwAR1o4Y02Q-L9fo7T-RPj8N295NrpD8C349jUHDRE_0SVDUE8BL8umJNTR5E

Opublikowano

Liściu, ale my kończymy więcej niż 1 grę rocznie, to takie ceny bolą. Zresztą dzięki gamepassowi nie trzeba sie martwic o portfel :xboss:

Opublikowano

Z grami jest teraz taka sama sytuacja jak z filmami vhs/dvd/blu-ray, kiedyś się masowo kupowało/wypożyczało, to nadszedł czas na gry, a cyfryzacja do tego dąży, że będzie od cholery obsranych serwisów z grami, no chodzi mi o te granie w chmurze, góra 5-10 lat i się na wszystkim będzie grało, a gierki pudełkowe zostanie tylko już dla kolekcjonerów. Przeca już nieraz o tym było wałkowane milion razy.

Opublikowano

Klapy na forum brzmią jak obrońcy dorożek konnych na początku XX wieku. "Te automobile nie maja duszy i pieprzu, ja jeżdżę furmanką od 30 lat i nie narzekam!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.