Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Co byś nie napisał beka z Xboxa była, jest i będzie? Jak tam umarłe halo i forza 4,5? A może jakieś nowe premiery? :kekw:

xDDDDDDDDDD

ale, że co? Bo to co opisałeś to marzenie każdego posiadacza PS5 xD Jakby oni mieli jedną i pół gry to by skakali z radości jak małpy, a zaraz by tu wjechał YETI po codziennej porcji narkotyków i zaczął strzelać banderasami:banderas:

forza 4,5 xDDDD Jak ktoś wyśmiewa forze horizon 5, ktora jest najlepszą grą wyścigową dekady to nie wiem... nie wiem nawet jak obok tego sztosa ustawić remaster PSXowego symulatora trzymania gałki w prawo od chinczyków z Polyphony didżital

Opublikowano

Złą passe masz ostatnio na forum użytkowniku Paolo, chyba tylko zakup switcha z kirbym ocali Cię w naszych oczach :)

Opublikowano

Akurat mam ładnego switcha na sprzedaz, polecam :lapka:

Opublikowano
15 minut temu, gekon napisał:

forza 4,5 xDDDD Jak ktoś wyśmiewa forze horizon 5, ktora jest najlepszą grą wyścigową dekady to nie wiem... 

Jak ktoś lubi latające samochody i rozbijanie piniat to pewnie gra dekady:kekw:

Ale podpowiem - auta nie latają a piniaty rozbijają dzieci na imprezach urodzinowych xddddddd

Opublikowano

Wyśmiewa, niewyśmiewa. Gra w ktorej 90% samochodow to te z czworki podobno lezy juz i kwoczy i malo kto w to gra. A miala być gra na lata.

O Halo nie wspomnę. 

Klocek miał tą swoją chwilę chwały pod koniec roku i na tym się skończyło panowie. Wracać do brodzenia w szambie multiplatformowych indyków.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale podpowiem - auta nie latają a piniaty rozbijają dzieci na imprezach urodzinowych xddddddd

jak już dajemy dobre rady to ja też podpowiem, że samochody nie są przyklejone do jezdni klejem, a bandy nie są z kauczuku:potter:

No, ale może w GT10...

Opublikowano

Klaperskie biorące kredyty w firmach pożyczkowych żeby kupić wirtualne autka w Crap Turismo 7 to jest nowy wymiar dymania frajerów :shieeet:

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak? 

Opublikowano

Nowy wymiar realizmu w grach. Sony przybliża nas kolejnym krokiem do symulatora prawdziwego życia! Nie ma nic za darmo, autka kosztują prawdziwe pieniądze

Najpierw mikropłatności, później może HDR albo drzewa zamiast tektur udających drzewa...

Kto wie, może za 12 lat doczekamy zmiennych warunków pogodowych, albo zniszczeń? Albo chociaż fizyki jazdy nie ściągniętej ze Snake z Nokii xD

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Narzekanie na wiek samochodów w Horizon 5 kiedy w GT7 najnowszy jest z 2018 :kekw:

No w Sony lubią starsze produkty.

Wykres w którym abonamencie jest więcej "staroci".

dsafdfADF.jpg.c69cb32a46639261a179188d51de0492.jpg

:dynia:

Edytowane przez tedi007

Opublikowano

Od wczoraj w klaperskim wariatkowie retro jest najwyższą formą gamingu :sonkassie:

Opublikowano
11 minutes ago, dee said:

Od wczoraj w klaperskim wariatkowie retro jest najwyższą formą gamingu :sonkassie:

Bo jedyną :kekw:

Brak premier do 2023

Opublikowano

sonka tyle dobroci wydała w 2022, że starczy grania w exy do końca roku:problem:

Opublikowano

jak sie gra jak yeti czy inne mendrki to moze dwie gry na rok stykna

Opublikowano

A jak już się gra te dwie gry rocznie to chyba lepiej ograć coś dobrego a nie te yebane śmieci od sony na 7 :)

Opublikowano

Sonka i PC to platformy, które warto dziś wspierać.

A nintendo bez grafiki ograć na steamdecku :nosacz3:

Opublikowano

Lepiej sobie w łeb strzelić niż grać w gry wideo na kąkutrze :)

Opublikowano

lepiej mieć wybór niż grać cale życie na amatorze bez grafiki :mevek:

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

Lepiej sobie w łeb strzelić niż grać w gry wideo na kąkutrze :)

Zapytaj kolegę @Figuś jak mu się gra w Maxa Payna 3 w 4K/120 klatkach kiedy na cumsoli trzeba męczyć się w jakimś zwierzęcym 720p/15-25 klatkach xd

Opublikowano

Przestań Wezyr, w gry wideo gra się na konsoli, tak było od zawsze. Wiesz jak grają komputerowcy? Odpalą tego max pejna, wkleją screen na forum zagrajmerskim że chodzi im jak ta lala i grę wyłączają bo po zrobieniu screena uświadamiają sobie że im się c0rwa żyć nie chcę jak mają grać na sprzęcie typu pc ;) pierdole tych pecetowców i wszystkie gry z serii devil may cry tak przy okazji, elo :sonkassie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.