Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na switchu jest kirby, ten różowy gość ma styl

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

Przestań Wezyr, w gry wideo gra się na konsoli, tak było od zawsze. Wiesz jak grają komputerowcy? Odpalą tego max pejna, wkleją screen na forum zagrajmerskim że chodzi im jak ta lala i grę wyłączają bo po zrobieniu screena uświadamiają sobie że im się c0rwa żyć nie chcę jak mają grać na sprzęcie typu pc ;) pierdole tych pecetowców i wszystkie gry z serii devil may cry tak przy okazji, elo :sonkassie:

pierdolisz młody jak potłuczony :lapka:

22 minuty temu, Czoperrr napisał:

Na pc nie ma pucharków nie ma sensu grać

ty też

Opublikowano
50 minut temu, Pupcio napisał:

Przestań Wezyr, w gry wideo gra się na konsoli, tak było od zawsze. Wiesz jak grają komputerowcy? Odpalą tego max pejna, wkleją screen na forum zagrajmerskim że chodzi im jak ta lala i grę wyłączają bo po zrobieniu screena uświadamiają sobie że im się c0rwa żyć nie chcę jak mają grać na sprzęcie typu pc ;) pierdole tych pecetowców i wszystkie gry z serii devil may cry tak przy okazji, elo :sonkassie:

No coś w tym jest

mam tyle gier do ogrania na pc w najlepszej jakości, za poł darmo i z bezpłatnym online, że w sumie kupuję takie Horzion, Gow i przekonuję się, że to nie mejsasze a co najwyżej średniaki 7/10. Albo days gone 4/10 xD A potem wychodzi ci jeszcze forza, halo, gearsy, w epicu dają 80 gierek tygodniowo za darmo

a tu jeszcze elden ring gra roku

i człowiek nie wie co robić z tej dobroci. A na konsolach łatwo, 3 tytułu, z czego 2 to remastery xD

PC = platforma dla ludzi kochających gry, po prostu. Ale nie zawsze tak było. 

Opublikowano

Ale zdanie wowiarza nie liczy się na forum o grach, sory to nie forum dla życiowych nieudaczników tylko dla konsolomaniaków :)

Opublikowano

Kurva, pamietacie jeszcze jak klaperskie waliły sobie na krzyżaka podniecając się  CHYTRYM PLANEM mistrza Kojimbo? :shieeet:

No to znowu coś nie pyknęło :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano
11 minutes ago, dee said:

Kurva, pamietacie jeszcze jak klaperskie waliły sobie na krzyżaka podniecając się  CHYTRYM PLANEM mistrza Kojimbo? :shieeet:

No to znowu coś nie pyknęło :reggie:

Schowek01.jpg

Dzisiaj Kojima opuścił swoje biuro = abandoned Office. Rozumiesz analogię, to się dzieje!!!

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Hasłem marketingowym PS5 powinno być "karma's a bitch, bitch". Naprawdę, nie ma rzeczy z której nabijanoby się z Xboxa której Sony nie robiłoby teraz gorzej:

• Beka z GamePassa zaowocowała droższym abonamentem Spartacus, który dodatkowo ma znacznie uboższą ofertę niż odpowiednik MSu.
  • Była beka z gier sieciowych na Xboxie, a Sony oficjalnie zapowiada nacisk na GAASy i wciska always online do swoich tytułów.
  • Nabijano się ze słabej pozycji XGS, a skończyło się tym, że PlayStation zamknęło kilka niezłych studiów i zastąpiło je firmą krzak (Haven, Firesprite czy co tam kurwa). Xbox w tym czasie dokonał rekordowych deali z najbardziej utalentowanymi studiami w branży.
  • Chociaż śmiano się z wielkości One'a to PlayStation 5 jest nieforemną krową.
  • Śmiechu było, że Xbox wspierać będzie multiplatformy do 2022, bo SONY WIERZY W GENERACJĘ, a potem okazuje się, że to PlayStation 4 będzie bujało się z PS4 do 2024. Na Xboxie od teraz wychodzą już tylko tytuły next-gen.
  • "BEKA Z XBOXA, NIE MA EXÓW, GRY NA PC", a Sony kupuje studio do portów, wydając najlepsze wersje swoich hitów na blachę.

Serio klapki, karma to kurwa, ale to wy zapłacicie za to, że was wydyma w czoko. 

2 godziny temu, tedi007 napisał:

No w Sony lubią starsze produkty.

Wykres w którym abonamencie jest więcej "staroci".

dsafdfADF.jpg.c69cb32a46639261a179188d51de0492.jpg

:dynia:

Pięknie ZAORANE niebieskie ścierwo 

200.gif

Opublikowano

Konsole? No nawet fajny sprzęt dla beneficjentów programu 500+ których nie stać na kartę graficzną dla prawdziwego gracza.

Tzn tylko Xbox spoko bo żeby kupić PS5 albo tfu Switcha to trzeba nie mieć wstydu

Opublikowano

State of decay kolejny scam na kurwboxa :kekw:

Jakie orane sa zielone betony to ja nie mam pytań. Te karakany zobaczą gry jak swinia niebo:kekw:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

PC tylko do CS-a. No może jeszcze do kowbojów żeby nie grać w pokazie slajdów.

Opublikowano

Sonka wyjebała z e3 już jakiś czas temu. A że MS nie ma nic do zaoferowania to.....

Opublikowano

sonka to wyjebała się ze świata gier jakiś czas temu   :kaz:

Opublikowano

Sonka spyerdoliła z E3 tylko i wyłącznie z oszczędności.

Gołodupców nie stać było na pokaz na tej imprezie :dynia:

Tak jak niebieskich gołodupców nie stać plejśmieciarę5 :sonkassie:

Opublikowano

Dla śmieciarzy z sony też się oglądało, największa porcja beki :kekw: i co roku ten sam tekst:

klapy - ejj to już koniec? gdzie atomówki i gry?!?!?!!!

yeti -  spokojnie, sony wypadło słabo bo jeszcze zostawiło gry na kolejne dwie imprezy z grami w tym roku

Spoiler

których nigdy nie było :kaz:

Opublikowano

E3 bez Sony i Nintendo? Nie ma racji bytu.

Opublikowano

o kurde to znaczy że xbox już nigdy nie będzie miał szansy zrobić dobrej konfy na e3? ups xD

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Przestań Wezyr, w gry wideo gra się na konsoli, tak było od zawsze. :sonkassie:

Brzmisz jak człowiek po 50tce. 

Opublikowano

Babcia 97 level mi właśnie zmarła także dzisiaj nie popisze :( 

ps. Emotka jest świetna :sonkassie:trzymajcie się się świetnie…

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

Babcia 97 level mi właśnie zmarła także dzisiaj nie popisze :( 

ps. Emotka jest świetna :sonkassie:trzymajcie się się świetnie…

Piękny level, trzymajta się:sonkassie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.