Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Też uważacie że Vizir to strasznhy troll CW. Nie lubi gier i tylko mąci żeby się z kimś pokłócić bo w realu zazwyczaj dostaje z liścia?

Wesker > Vizir, bo chocaż nie siedzi tutaj z nudów tylko z konwecji

No on nawet nie gra w gry, tylko cały dzien nakurwia posty w cw

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 946,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie martw się Liściu, przy 2K stronie robię sobię przerwę do odwołania. Będziecie mogli się z klapami wmawiać, że PlayStation 5 wcale nie przejebało tej generacji, a zacinające się triggery zastąpią potężne braki mocy i technologiczny niedowład względem XSX czy 1st party konkurencyjnej platformy. :rotfl:

Ufff, to już tylko 6:)

Opublikowano

To w co grasz paolo pochwal się forumowiczowi! Pewnie w jakieś gówno jak to boty :( 

Opublikowano

Jeden gra w WoW a drugi w CSa, brakuje jeszcze kogoś od LOLa xD 

co za upadek gracza...

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Byłbym wdzięczny jakbyście się jednak postarali, bo wasz posting jest ostatnio jak sytuacja PS5 - w ciemnej dupie. ;) 

No żeby zielony glonojad, ktory minusuje porządnych forumowiczów wyrzucał komuś słaby posting?

Do Wowa wracać, a nie zrzędzić na forum dla graczy!

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał:

To w co grasz paolo pochwal się forumowiczowi! Pewnie w jakieś gówno jak to boty :( 

PS5: Uncharted 4 remastered, The Last of Us 2

Xbox/PC: Magic the Gathering Arena, World of Warcraft, Halo Infinite, Gears Tactics, Octopath Traveler z XCloud

real: Flesh and Blood i klapom na nerwach :) 

Opublikowano

Nie wiem po co grać w niejapońskie gry ale niech Ci będzie :(

Opublikowano

Czy tylko ja jestem w stanie grać w jedną, może dwie gry jednocześnie? :)

Opublikowano

Rzadko która gra porywa mnie do stopnia który sprawia "OK wszystko inne schodzi na dalszy plan". Generalnie trzymam się tego, że gram w jedną grę singlową i jedną multi, ale często żongluję i kończę po kawałku. Zaś takie Halo czy MtG to dosłownie coś co odpalasz na 30 minut i masz zaliczone kilka gier.

4 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie wiem po co grać w niejapońskie gry ale niech Ci będzie :(

Japoński gamedev? No było to fajne 20 lat temu, ale potem zachód pokazał chińczykom jak robi się Gry.

Opublikowano

??? Przecież tamta generacja należała całkowicie do Japonii. Jedynie ps3/x360 trochę przysneli. Nie ma co się oszukiwać, gry wideo=Japonia od zawsze na zawsze  :)

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PS5: Uncharted 4 remastered, The Last of Us 2

true next gen experience 

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

??? Przecież tamta generacja należała całkowicie do Japonii. Jedynie ps3/x360 trochę przysneli. Nie ma co się oszukiwać, gry wideo=Japonia od zawsze na zawsze  :)

xddd to jest zbyt mocne kolego, ale nie przestawaj

Teraz, messer88 napisał:

true next gen experience 

Innego "next-gena" PS5 nie oferuje. :) 

Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał:

Czy tylko ja jestem w stanie grać w jedną, może dwie gry jednocześnie?

ja też jak zacznę za dużo to mi się grać odechciewa, najlepiej to jedna i dopiero jak skończę coś innego zaczynam 

Opublikowano

Można też w ogóle nie grac w gry, jak czołówka niebieskiego robactwa w CW :shieeet:

Nie jest przypadkiem, że tylko teoretycy gamingu bronia plejśmieciary. GRACZE wybrali zieloną strone mocy :reggie:

Opublikowano
37 minut temu, Lord Protector napisał:

Jeden gra w WoW a drugi w CSa, brakuje jeszcze kogoś od LOLa xD 

co za upadek gracza...

Nie no kurwa mówienie że CS to lipa a gra się w Halo z krasnalami to już wybitna odklejka. Najpopularniejszą gra e -sportowa vs gra która umarła tydzień po premierze. :kekw:

Opublikowano

Cs xD liściu widzę poziom zwykłego wowiarza :kekw:

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

The Last of Us 2

Ty w to grasz od pół roku. Pomóc Ci? Nie ogarniasz strzelania czy nie umiesz kabla przez lampe przerzucić?

Opublikowano

xDDDDD Niebieskie robactwo spierdala na switcha, do CS-a, pewnie niedługo odkurzą"Taniec z Gwiazdami" w TV. Wszystko, byle tylko jak najdalej od plejśmieciary :shieeet:

Co za uposledzone community :kojima:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.