Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Egzekucja na niebieskim robactwie odłożona?:banderas:

Cudownie, dłużej będzie napyerdalać klaperskich w CW:reggie:

Przechwytywanie.JPG.ff722ee16848b511d9721b122ee6d87f.JPG

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Oj będzie piękny bugfield(albo nie bedzie go w ogóle:kaz:). Gra na silniku gdzie przy wejściu do budynku jest loading, nie można wejść po drabinie ma mieć latanie statkiem kosmicznym i kolonizację planet:kaz:

NA PEW NO TAK BĘ DZIE:kekw:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Przynajmniej macie jaja boty i nie pierdolicie ze obsuwa to nic złego. :drinks:

No i mi tez szkoda tego Starfielda w tym roku. Ważne ze nie delete tylko obsuwa.

Opublikowano

Fajnie było ludzie w końcu się dogadali ze sobą aż tu nagle figaro przyszedł i jebie jakieś smuty xd 

Opublikowano

Horizon 2, GT7, Sifu, Ghost Wire, zaraz Frakcje 2, Forspoken i GOTY 2022 Ragnoraka. Standardowy rok na sonce, a na x-smieciu co tam? MLB od Sony? :kekw:

Ej, czujecie jakim trzeba być przegrywem, żeby mieć xboxa w domu. Bezwartosciowy, kawałek guwna. 

Opublikowano

Z dużych gierek Sony ma Gow2, Forspoken i...Ffxvi? Coś na bank odpadnie xd

Opublikowano

Zapomniałem, że jeszcze rimejk najlepszej gry we wszechświecie, TLoU. Co te Sony :obama:

Opublikowano

Razem z Silent Hill i MGS :kaz:

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

Zapomniałem, że jeszcze rimejk najlepszej gry we wszechświecie, TLoU. Co te Sony :obama:

i najlepszy abonament :banderas: jak konsole to tylko od japonczykow

Opublikowano

Sony w tym roku wydało dwie gry Horizona 2 i GT7 i czekamy na Boga Wojny. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

A co pograsz na tym GPU? W to samo co na Xboxie tylko więcej za prąd zapłacisz. 

TeqcYokA7DzDizuuFkdHBs6mCewJvoIl.jpeg

Opublikowano

Microkurwa czyli jedyny growy wydawca który nie wydaje gier przez cały rok:kekw: Przecież tutaj już nawet kody na smiecpassa w podpaskach nie uratują tego smiecia.

Opublikowano

Przypominam, że mamy rok 2022 i eksy nikogo, nawet najtwardszy klaperski beton :kaz:

Czyli wciąż niebieskie robactwo po uszy w szambie, a dominacja Xboksa silna jak za czasów 360tki:xboss:

Opublikowano

Kamilek dawaj jeszcze raz tą swoją teorią :kekw:

Jak się rok skończy i nic nie wydadzą to pogadamy, przypomnę mamy Maj :sonkassie:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Przypominam, że mamy rok 2022 i eksy nikogo, nawet najtwardszy klaperski beton :kaz:

Czyli wciąż niebieskie robactwo po uszy w szambie, a dominacja Xboksa silna jak za czasów 360tki:xboss:

tutaj juz chyba nawet specjalista nie pomoze na te urojenia.

Opublikowano

No zajebisty jest ten Microsoft

Kupuje, obiecuje cuda na kiju ale jak się człowiek dobrze przyjrzy

To oni biorę tylko kasę co miesiąc i obiecują że w następnym roku będzie lepiej :kekw:

No model biznesowy poziom geniusz,tylko pytanie gdzie oni takich debili znaleźli , przecież wykorzystywanie ludzi psychicznie chorych powinno być zakazane :xboss:

Opublikowano

Ja obstawiam, że bugfield w ogóle nie istnieje, w końcu kurwbox to mistrzowie scamu:kaz: ostatnie materiały jakie widzieliśmy z bugfielda:kekw:

Starfield Leaks AGAIN : r/GamingLeaksAndRumours

A-A-ALE BETHESDA UMIE W MARKETING PÓŁ ROKU PRZED:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw: NA PEWNO PROMOCJA RUSY NA MAXA MATI :kekw:

:kekw::kekw::kekw::kekw:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Strasznie szanuje zielonych, bo jak jest za co krytykować to krytykują, w odróżnieniu do klapow, którzy udają, ze wszystko git kiedy ryan ich rucha w dupsko.

Opublikowano
11 minut temu, wojtas011 napisał:

odruznieniu 

Pewnie chłopaki dumni z takiego komplementu. 

Opublikowano

To jest aż smutne, że najpiękniejszym dniem roku dla niebieskich BEZKONSOLOWCÓW jest dzień opóźnienia Starfielda :reggie: 

Klaperskie? Najbardziej rakowe community w historii gamingu :shieeet:

Opublikowano

Pytają mnie znajomi jak na tym Xboxie. A ja im mówię że stabilnie, stabilnie. Chooyowo ale stabilnie 

Opublikowano

jaki pierwszy samochód kupicie w jedynym exie tego roku, Forzie Motorsport 9? Ja jakąś chondę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.