Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To jak z filmami. Chodzisz do kina na hity a dodatkowo sobie oglądasz netflixa. Spencer debil myślał że zielonym ulungom wystarczy netflix. 

1 minutę temu, ASX napisał:

gry ekskluzywne w dzień premiery dostępne w abonamencie.

:kekw::kekw::kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
47 minut temu, drozdu7 napisał:

Warto nadmienić że jesteśmy świadkami kolejnej rzeczy wprowadzonej przez Microsoft, podchwyconej przez konkurencję. 

Gdzie byłaby branża gdyby nie Xbox? 

Game pass to zrzyna z PS NOW które było pierwsze

14 minut temu, ASX napisał:

zdradzę ci sekret: w GamePassie masz gry ekskluzywne w dzień premiery dostępne w abonamencie.

w tym roku to już chyba żadnej nie będzie :xboxssie:

Opublikowano
3 minutes ago, Figuś said:

Game pass to zrzyna z PS NOW które było pierwsze

w tym roku to już chyba żadnej nie będzie :xboxssie:

PS Now nikt na oczy nie widział

Opublikowano

Nie moja wina że Tusk wtedy w PL rządził jak usługa startowała

:pawel:

fur dojczland

Opublikowano

o zobaczcie, nagle gry w abonamencie, które "kto chciał to już dawno skonczył" są fajne :usmiech: typowe klapy

Opublikowano
15 minut temu, Hubert249 napisał:

TrialStation XDDDD. LIMITOWANE DEMO :dynia: 

FS4bqr3XEAIgzGY?format=jpg&name=900x900

Ze dwa miesiące temu klapy pisały o tysiącach gier do wypróbowania a mamy farming simulator i wwe xD  Ryan sra na mordy klapów jak zawsze  :kekw:

Opublikowano

dopiero zobaczyłem listę gier ps4 i ps5 

:kekw::kekw::kekw:

TYLKO TYLE?

ale bieda

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Ze dwa miesiące temu klapy pisały o tysiącach gier do wypróbowania a mamy farming simulator i wwe xD  Ryan sra na mordy klapów jak zawsze  :kekw:

Tydzien temu, to pisales jak bedziesz grał w listopadzie  w starfield, ale Todd z Philem wzieli cie na dwa baty :xboxssie:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:
Dziwne, że konkurencja jeszcze nie podchwyciła pomysłu niewydawania żadnych gier first party w ciągu roku :kekw:

.
76bc4d992571972126715ff80f3246e0.jpg

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

59 minut temu, Shen napisał:
Może teraz microsoft zgapi cos od Sony i Nintendo i zacznie wydawac gry :kekw:

.
79e865e4112a79ac04796c74be724546.jpg

Opublikowano

Miało być konkurencja dla XGP a wyszło jak zawsze u niebieskich kurew  :) 

FSfWYLIXMAEIroX?format=jpg&name=large

Opublikowano

Wspaniałe to było popołudnie, dzięki panie Jimbo Ryan za tak spektakularna srakę na mordy klaperskich :banderas:

Przewidywania na kolejne posty w CW:

-mendrek, właściciel wypierdzianej PS4 Amator napisze rozprawkę jak to będzie grał na tej konsoli w Returnal 

-najgłupszy człowiek w internecie w przerwie na spacer po parku szpitala w Choroszczy wrzuci fotkę pustego kartonu po PS5, chwaląc się, że dzięki scalpowaniu zarobił na apartament w Miami i jacht 

-panDebilek odkryje, że w gamingu najważniejsze są gry od Ubi i abonament na starocie od Sony

Opublikowano

Ciekaw jestem co taki pakiet Girsów miałby do zaoferowania skoro już oryginały w BC stawiają bardzo wysoko poprzeczkę dla jakiejkolwiek reedycji: jedynka remaster w 60 fps, dwójka w 4k/60 fps, trójka 1440p/60 fps. Żeby to miało jakikolwiek sens, to 2 i 3 musiałyby zostać przeniesione całkowicie do UE4 z nowymi assetami.

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

panDebilek odkryje, że w gamingu najważniejsze są gry od Ubi i abonament na starocie od Sony

gry ubi i sony biorą na celownik dokładnie tę samą grupę. Donek się ślinił na far cry 6 i ac valhalla, lisciu też grał w fc6, whisker w obie, kamiś się cieszy z ubi w abonamencie...

Opublikowano

Botom juz tak psycha siadła, że tylko personalne ataki zostają :banderas:

Opublikowano

Klapy miejcie honor i nie zachowujcie się jak chorągiewki podczas wichury :dynia:

Opublikowano

Nie grałem w FC6! Jeszcze! Ale już nie mogę się doczekać:banderas: 

Panie Ryan - szybciutko proszę wrzucać. 

A na xboxie jak tam? Indyki i remaster girsów? 

Przybysze z matplanety na 2023 rozyebaly boty. Ps+ ich zakopało. 

Opublikowano

na xboxie zaraz nowki niesmigane two point campus czy sniper elite 5. na sonce wypierdziane z gamepassa stare gry

Opublikowano

Ale kurwa tak już na poważnie to w tym momencie idealnie się to zgrało dla Sony. Poprzedni rok mieli slaby, wydawało się że Xbox nawet wysuwa się na prowadzenie, sporo ludzi zainwestowało w konsolę MS i abonament. 

A tymczasem Xbox przesuwa premiery (strzelając sobie w stopę potężnie), jednocześnie Sony startuje ze swoim abonamentem. Momentalnie się zmienia optyka. 

W obliczu ostatnich wydarzeń, to ten 12 czerwca naprawdę wydaje się ważnym dniem dla Spencera i spółki. Bez gameplayow, bez dat premier i bez mocnych tytułów do Gamepassa mogą mieć ciężko, na tyle że będzie im ciężko to nadrobić 

Opublikowano

Nie zmienia to jednak faktu że klapy to najbardziej spierdolona grupa pod słońcem, gorsi niż PiSowcy i kibice Realu razem wzięci 

Opublikowano

no konkurencja to dobra sprawa. Xbox i Plejka w przeciwieństwie do poprzedniej generacji gdzie klocek wyraźnie z wielu powodów niedomagał,  to w tej generacji idą łeb w łeb, trochę jak Manchester City Guardioli i Liverpool Kloppa motywując się wzajemnie do jeszcze większych starań i wysiłków w walce o klienta.  

A dla graczy nie ma lepszej sytuacji, gdy dwa wielkie korporacje walczą w ten sposób o klienta. Ja sam mimo, że gram głównie na Xboxie i PC, to podoba mi bardzo ta oferta nowego Plusa  i na pewno z niej skorzystam.

Opublikowano
31 minut temu, drozdu7 napisał:

W obliczu ostatnich wydarzeń, to ten 12 czerwca naprawdę wydaje się ważnym dniem dla Spencera i spółki. Bez gameplayow, bez dat premier i bez mocnych tytułów do Gamepassa mogą mieć ciężko, na tyle że będzie im ciężko to nadrobić 

Cuda na kiju moga obiecac, a potem kilka lat czekania, bo jedyne co maja to plansza z tytułem. MS i Sony to sie powinno uczyc od Nintendo, pokaz gry i cyk, premiera za pare miesiecy. Xenoblade 3 pokazane w lutym, w lipcu bedzie grane. Nie ma potem takiego cyrku jak z cyberpunkiem, tlou 2 czy ostatnio starfield.

Opublikowano

Nintendo to też dobre ananasy i tak samo zdarza im się zapowiadać gry na wiele lat przed premierą, taka Zelda została zapowiedziana w 2019 r. A do dziś nie wyszła. O Metroidzie, zapowiedzianym jako plansza z tytułem pół dekady temu, nawet nie wspominam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.