Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ziomal wyłączył to po godzinie, bo mówi, że nie da się w to grać z tym góvnem :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Akurat haptyka w DL2 mnie wkurwia.

Nie pyerdol tylko wyskakuj z tytułami eksów jakie ogrywasz na sonce. Przecież ogrywasz wszystkie. No dajesz :reggie:

Opublikowano
7 minut temu, Lord Protector napisał:

Ziomal wyłączył to po godzinie, bo mówi, że nie da się w to grać z tym góvnem :kekw:

W niektórych grach jest naprawde spoko i bardziej subtelnie. Ale jak machasz maczetą to naprawde irytuje. 

Opublikowano

Jakiego by tu exa odpalic po ghostwire? Tsushime, czarnego spider mana, returnal a moze horizon 2?:xboss:

Co Sonka to Sonka jednak.

Opublikowano

Może też sobie odpale któregoś z tych EXÓW NOWEJ GENERACJI NA MOIM 9 LETNIM PS4 :kekw:

Opublikowano

To raz a dwa jak się kupuję konsole Sonego w 2022 roku to nie dziwota, że ma się do ogrania nie 2 exy a 4 :kekw:

Tsuhsima? który mamy rok? :kekw:

Opublikowano
25 minut temu, Shen napisał:

returnal

To zdecydowanie czeba odpalić

Opublikowano
11 minut temu, Lord Protector napisał:

który mamy rok? :kekw:

rok bez exów na xsmiecia i z gierkami z komórek w gamepassie :xboxssie:

vampire-survivors-patch-030.thumb.jpg.dcd6ae5cf14c9b4093dedb4b522e2df4.jpg

Opublikowano

Czy w Maju rok się kończy? od ostatniego exa Halo mija 5 miesiąc, jakoś klapy nie płakały jak ostatni ex w tamtym roku na PS5 wyszedł w czerwcu a kolejny pod koniec lutego...ile tu mamy miesięcy? 8 :kekw:

Eh piecze ten gamepass ale zaraz kolejne sztosy wpadają do usługi :banderas:

Opublikowano

Serce sie raduje, czytając takie posty od byłych botów

Przechwytywanie.thumb.JPG.cde0b54a626fb4bd4b1ca4a3cc6ed769.JPG

Opublikowano

Serio tak dla nas napisałeś wezyr?? Przecież ratchet to takie ścierwo jest że szok :/

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

xd 

ale na switchu to pójdzie jak ciepłe bułeczki 

na switchu podobno tnie przy wiekszej ilosci przeciwnikow :kekw:

Opublikowano

Miał wezyr nosa. Będąc botem kupił Sonke "żeby ograć zaległości z ps4" ale został i gra w exiki.

Jeszcze do tego Spencer odyebał dileja i może chłopak spokojnie powiedzieć - wygrałem...

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Wezyra to też już ładnie wciąga niebieskie bagno. Gry dla relaxu, niezbyt wymagające a ładnie wyglądające. 

Miota się chłop nieźle, ja też jestem wkurwiony na te przesunięcia ale still xbox to moje miejsce 

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał:

Gry dla relaxu,

No a po co sa gry? Żeby się spinać? Stresować? Co za typ. 

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

No a po co sa gry? Żeby się spinać? Stresować? Co za typ. 

A kto tu ciągle wypomina, że człowiek sobie pogra w walking sima? Walking sim dobra odskocznia od kolejnych bossów w Elden Ring :sonkassie:

Opublikowano
19 minut temu, drozdu7 napisał:

ale still xbox to moje miejsce 

z ciągot auto destrukcyjnych można wyjść, get some help

Opublikowano
2 minuty temu, cotek napisał:

get some help

Nee chłopak, miałem nawet dwukrotnie ps4 w poprzedniej generacji. Ograłem więcej exów niz naczelne klapy pewnie. Ale zawsze potem przychodził moment ze brakowało mi Xboxa i wracałem bo tam są moje ulubione serie jednak i praktycznie wszystko jest dla mnie fajniejsze, nawet pomimo ze MS odjebie maniane czasem. 

Plejka? Może kiedyś jak będzie w huj tania, żeby pozaliczać tytuły gdy już będzie ich znaczna ilość. I tyle. 

Opublikowano

Ale Was już moco poyebało z tymi exami. Na Sonce masz multi i exy. Jak akurat Ci wchodzi kilka multi pod rząd to nic w tym złego. Jak podejdzie dobry exik to biorę z półki i lecę. Giereczka na VR-a, biorę z półki i lece. 

Wy tego nie zrozumiecie bo jesteście ciemnota zielona. Zamknijcie już mordy o tym kto gra w exy a kto nie bo na xboxie NIE MA EXÓW więc pozostaje tylko gp z:

vampire-survivors-patch-030.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.