Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pitu pitu a tymczasem bot wieczorem w sypialni. 

20220514_205448.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ładnie tak wyciągać na forum publiczne seks taśmy użytkownika spermatello? :<

Opublikowano

??? Bardziej pasuje do twoich wcześniejszych wyczynów :smutas: klapy to są zwierzęta jednak

Opublikowano

Kamilek to był ten co publicznie przyznał się, że nie lubi fajnych gierek czy coś źle pamiętam?

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Kamilek to był ten co publicznie przyznał się, że nie lubi fajnych gierek czy coś źle pamiętam?

tak

W dniu 23.03.2021 o 12:35, PanKamil napisał:

Przebiłem się przez transistory, valiant heartsy itd. i hipsteriada z sojowym latte może się nad tym spuszcza ale jako dorosły człowiek mam mniej czasu na granie więc robię dużą selekcje gier w które gram i nie ma tu miejsca na hipsterowanie z grami z budżetem na poziomie porcji frytek w maca. Rozpływam się w blockbusterach i jedyne indie jakie bym zagrał to hades i może cuphead ale to ze względu na fajny styl i design.

to tak jak nazywać się fanem kina  i chodzić do kina tylko na blockbustery w stylu transformersów czy szybkich i wściekłych

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o ten post z RE, Dishonored, Alienem i Doomami jako chujowymi gierkami, ale jak widać spirala szaleństwa sięga znacznie głębiej

Opublikowano

Musicie go zorzumieć - na tych grach nie ma znaczka sony to skąd miał wiedziec, ze sa dobre

Opublikowano

Ten psychol z marca posty wyciąga :dynia: tak, szkoda mi czasu na indie kupsztyle kiedy tylko sztosów się gotuje. No ale trzeba przekonywać mnie, a zwłaszcza samych siebie, że grzebanie w indyczym worze powoduje, że jest się znawcą gierek:) W zielonym kurwidołku zresztą panują trzy zasady:

-gra jest fajna/zaskakuje na plus kiedy wpada do smiecpassa

-gra jest sztosem kiedy wpada na premiere w smiecpassie

-gra MOŻE być goty tylko jak jest na kurwboxie

Przecież już teraz mogę napisać jakie będą opinie o plague tale 2, atomic heart, scorn, replaced itd. Tutaj nawet na premiere tych gier nie trzeba czekać:pawel:

Opublikowano

Jakby wszyscy tak zmienili nagle hobby to okazałoby się, że plejszmaty schodzi dwie sztuki na miesiąc. Lepiej wpierać sobie i wszystkim wokół bycie ekskluzywną dziwką rajana prawdziwym zagrajmerem

Opublikowano

Kamilek to gość który szkalował nowe wolfensteiny, bo są za trudne i niemcy go bijo :reggie:

No typowy klaperski, nie gra w gry, nie zna się na grach, cały  jego świat to PPE i CW :dunno:

Opublikowano

smutny człowieczek. U klapów to na serio jakiś dziwny team jest

Opublikowano

Kamilek niezły graczyk :dynia: zresztą jak cała ta niebieska ferajna. Odpalą sobie konsole raz na tydzień bo kościele i wielcy c0rwa zagrajmerzy

Opublikowano

Klapki to taki osiemdziesięcioletni dziadek, konar już nie dyga, ale chociaż sobie popatrzą hehehe 

Smutne, że firma Sony kastruje graczy i potem zostają niebiescy gawędziarze, którym Dual Sense na jednym ładowaniu działa miesiąc :dynia:

Opublikowano

Jaka grupa wsparcia i wyparcia:obama: widzę, że próba dygnięcia na kolejne indory/gunwogierki w smiecpassie wymaga naprawdę dużego grupowego wysiłku:kekw:

Opublikowano

czyli tak kamilek najpierw napisał

Cytat

nie ma tu miejsca na hipsterowanie z grami z budżetem na poziomie porcji frytek w maca

a potem okazuje się, że stołuje się tylko w fastfoodzie

Cytat

Rozpływam się w blockbusterach

Opublikowano

Jak tam twoje blokbastery zagrajmerze, setka godzin w miles morelas już pyknęła?

Opublikowano

Kamilek to kuzyn MOPŚcia, w nic nie grają tylko sobie nawzajem gały opierdalają :sonkassie:

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

ja czekam na opinie o Plague 2, może tym razem nie będzie sekcji z chowaniem się za wózkiem 

Ale po co czekać? Opinie botów po wpadnięciu Plague 2 do smiecpassa:

"świetna relacja rodzeństwa"

"wciągająca historia"

"myślałem, że zainstaluje i skasuje, ale nie mogę sie oderwać"

"usunęli wszystkie bolączki jedynki"

"mój kandydat na goty, nigdy się tego nie spodziewałem"

Tu kuwa nie ma na co czekać:kekw: przecież jak gra wpada do smieciary to zielone zwierzeta glupieją jak psy w schronisku w sylwestra :pawel:

Opublikowano

Opinia kamilka gracza o jedynce 

W dniu 23.07.2021 o 20:43, PanKamil napisał:

Gierka zaskoczyła mega na plus. Widać, że inspirowali się the Last uf us. Ciekawe skille i ich wykorzystanie. Są irytujące momenty przy strzelaniu z procy ale chyba brakło budżetu aby to dopracować.  Dualsense mega podbija imersje i wyrywa z kapci. 

No może Ci poprawia strzelanie i będzie ostra martwica mózgowa przy haptyce. 

Opublikowano

Zaskoczyć na plus kiedy spodziewasz się gunwa, a być sztosem to dwie różne sprawy:) Faktem jest duża zasługa dualsense kiedy szczury są blisko to jest masakrartor ale nie dla psa kiełbasa i zielone robale się nie przekonają :cool: Na kurwboxie i tym zabawkowym padziku to -2 do oceny.

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.