Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, schabek napisał:

ALE KLAPUW DUPA PIECZE A TO DOPIERO POCZONTEK :obama:

Kurwa bez gier prawie 2 lata na rynku i przez kolejne 2 lata nic sie nie zmieni ale dla bociarskich to dopiero poczatek :kekw: bociarze, wypada zadac pytanie czym uraczycie swiat komedii w przyszlosci. Czy w ogole da sie przeskoczyc tak wysoko zawieszona poprzeczke? Jak nie reskiny serii ktore kiedys tam sie sprawdzily to gierki rehabilitacyjne dla dzieci z porazeniem mozgowym w grafice z cybermychy i zabugowane kurwiszcza od bethesdy z oprawa na poziomie wczesnego ps360 XDDDDDDDD Spencer wariacie nie zmieniaj sie

dobra, ale przyhamujcie, miejmy trochę empatii i spróbujmy wesprzeć naszych zielonych kolegów w kolejnej upokarzającej sytuacji. Łatwo tak dobijać leżącego, szczególnie jak leży już od 2008 roku, ale wspólnymi siłami możemy stworzyć przyjazne środowisko zielonym, by chociaż "czuli" się jak gracze :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

3 jebane grubasy spocone 

Futrowane mounatin dew i doritosami.

Opublikowano
36 minut temu, dee napisał:

Nawet muppeta szkrabka wypuścili, co za MOBILIZACJA

To nie on mówił po pierwszych trailerach MFS na XSX że ta gierka tak wygląda tylko na uber pc reaktorze, a później okazało sie że na XSX jednak w MFS detale ultra? :yao: 

Opublikowano

Ostatnia betonowa trójca:obama: Spermer jednak pokazał, że potrafi to i ten beton skruszy:cool:

Opublikowano
24 minuty temu, Figaro napisał:

BEDZIE DOBRZE CHŁOPAKY 

image.png.8581e96f4ec8224069d2c3e2ebd9fe24.png

Bwq3KvQCQAA9cuL.jpg

Opublikowano
43 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To nie on mówił po pierwszych trailerach MFS na XSX że ta gierka tak wygląda tylko na uber pc reaktorze, a później okazało sie że na XSX jednak w MFS detale ultra? :yao: 

Coś Ci się źle okazało, bo na xsx nie ma żadnych detali na ultra.

Opublikowano

I to "Specner musisz" przed konfą XD

Opublikowano

No boty zdradzone przez Spencera.

Opublikowano

Spencer najlepszy gosc. Tyle dobra w gamepassie za nic :kojima::lapka:

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Spencer najlepszy gosc. Nic dobra w gamepassie za tyle :kojima::lapka:

fixed

Opublikowano

Niebieskie kundle drugi dzień żyją pokazem MS:kaz:

Przez te dwa dni plejśmieciary żaden klaperski nie odpalił nawet. No bo po co w sumie :shieeet:

Opublikowano
31 minut temu, dee napisał:

Niebieskie kundle drugi dzień żyją pokazem MS:kaz:

Przez te dwa dni plejśmieciary żaden klaperski nie odpalił nawet. No bo po co w sumie :shieeet:

No czekają na DLC do Łysego...W przyszłym roku na pierwsze info o Frakcjach i na facetów w latexie w 25. No szału w ilości gierek nie ma chyba że ktoś jedna na rok przechodzi. 

Opublikowano

Podczas lądowania w Ekwadorze zauważyłem sporo płaczących botów w tamtejszych lasach.. Nie wiem dlaczego akurat tam :dunno:

Bez tytułu.png

Opublikowano

DLC do łysego xD 

Czyli cała seria gearsow składa się z DLC xD lubię obie serie więc takie pierdolenie to :kekw:

Opublikowano

Już tylko pierdolenie im zostało. Nie wiem jak ta banda pajaców sie nadal ośmiesza po wczorajszej konfie. Najlepiej pod kamień teraz i niech wyjdą jak kurz po tym syfie opadnie:sonkassie:

Opublikowano

szczerze mówiąc z tym Gears of War to dobry argument bo każda odsłona w sumie identyczna. Ogrywałem ostatnio dwójkę i trójkę i nie było tam żadnych zmian, poza dodaniem robocika, którego możemy dosiadać w trójce. DLC jak nic.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
39 minut temu, Czoperrr napisał:

szczerze mówiąc z tym Gears of War to dobry argument bo każda odsłona w sumie identyczna. Ogrywałem ostatnio dwójkę i trójkę i nie było tam żadnych zmian, poza dodaniem robocika, którego możemy dosiadać w trójce. DLC jak nic.

No to do 5 możesz nie dotrwać bo jest tylko gorzej :( Od czasów One studia Microsoftu osiągnęły jakaś deweloperska impotencję. 

Opublikowano

Było coś o Hollow Knight Silksong? Bo mialbyc rzekomo Ex na Xa? :D 

Starfield to jakaś kopia No Man Sky, kurde liczyłem na lepszy pokaz a premiera chociaż w 2022? Ja pierdole jaka posucha na rynku Xa, dobrze że chociaż wpadną te żółwie nonja 15 czerwca

Opublikowano

Znów brutalne zderzenie botów z rzeczywistością.
6e96d24c6e96db7825b67d540af1113a.jpg

Te ich twarde narkotyki :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.