Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Widać poziom intelektualny wypowiedzi odzwierciedla społeczność marki. Ale wzorem z tytułu, w coś wierzyć trzeba.

14 minut temu, lpcl napisał:

Tak oczywiście, że nie mistrzu. Idź się walić chłopie.

Ty pewnie się często walisz, co? Ja mam od tego kobietę, może nie wiesz ale tak też można.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

A co miał Janusz PlayStation sprawdzić? :dunno: Gowno znał się na X360, to samo na XOX i sytuacja identyko na XSX. Typowy niewolnik marki, nie warto nawet tracić czasu na goscia.

Wizir a Ty znowu uprawiasz reotoryke o moim graniu i nie graniu. Jak Ty miałeś 12-13 lata (czaisz 12 - 13 lat!!! nawet Ci kuska wtedy nie stawała) to ja już kręciłem programy z recenzjami gierek. Robiliśmy recki gier z ps2 i xbox. Nie mówiąc już o caałej pierwszej egenracji PSX-a a wcześniej pegazusy, amigi, commodore i atarynki.. Jak kolejny raz przyjdzie Ci to do głowy pisać o czyimś doświadczeniu growym to pomyśl czy znowu się nie ośmieszysz. Wiem że lubisz się ośmieszać ale to już nudne się staje. 

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

Widać poziom intelektualny wypowiedzi odzwierciedla społeczność marki. Ale wzorem z tytułu, w coś wierzyć trzeba.

Ty pewnie się często walisz, co? Ja mam od tego kobietę, może nie wiesz ale tak też można.

Dobra przypierdalasz się to jakiej oczekujesz odpowiedzi? Mistrz z forum o gierkach. Ta masz ale raczej chłopaka. 

Opublikowano
7 minut temu, lpcl napisał:

Dobra przypierdalasz się to jakiej oczekujesz odpowiedzi? Mistrz z forum o gierkach. Ta masz ale raczej chłopaka. 

Geez, serio riposta w stylu: "a ty to gej haha!" , ale czego się więcej spodziewać po bocie? No ale jak pisałem wyżej, ot causalowa grupa, prosta masa o mało wymagającym guście...

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Geez, serio riposta w stylu: "a ty to gej haha!" , ale czego się więcej spodziewać po bocie? No ale jak pisałem wyżej, ot causalowa grupa, prosta masa o mało wymagającym guście...

Może być też gej, wywalone mam na to, szczerze. Tylko niech się tak nie przechwala bo w necie to każdy kozak. A w życiu lamus i faja.

Ale jego komentarze na bardzo wysokim poziomie. Elyta intektualna sony, sól tej ziemi, gratulacje. 

Poza tym jak ktoś nie robi mi osobistych podjazdów to zachowuję kulturę ale widzę, że wam tutaj psycha siada. 

To chyba z nadmiaru tych sztosów na sonke, a może przez pierdzące cewki wam odpierdala. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

kto by pomyślał że na początku 2021, Sot prawie 3 lata po premierze, będzie najlepiej sprzedającą się grą,  obok Cyberpunka, CSa i Hadesa. Prawdziwy fenomen, każdy kolejny rok jest większy niż poprzedni :) 

steam global bestellers.jpg

Opublikowano

Ależ pocieszna menażeria, co to jakiś zlot ofiar marketingu Sony? To się nadaje na pozew zbiorowy :reggie:

Jakoś mnie nie dziwi ta frustracja i agresja klapów. Dymani na gruncie hobby, dymani przez życie, podręcznikowy przykład przegrywa, cóż pozostaje, wyżalić się na forum. Jeden dumny BO MA KOBIETĘ, rozumiecie, ma kobietę, człowiek roku wśród użytkowników PlayStation. Następny, teoretyk gamingu, zna wszystkie hity na Sonkę, przeszedł je na wakacjach, na konsoli (i kolanach)kolegi, takbyło.jpg Kolejny znawca, wie wszystko o PS5, szkoda że samej konsoli na oczy nie widział, ale już za 10 lat, to może może. Na miejscu Sony to bym tym ambasadorom marki zabronił pisania o swoich produktach, trochę jakby antyreklamę robili. Piękny przykład jak zbrodnicza ideologia plejstejszyn może spustoszyć może niezbyt lotne, ale jednak ludzkie umysły :notbad:

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Cóż za epicki ból czterech liter. Idź może lepiej sprawdzić czy Ci gejmpassik nie wygasł.

@Dee, sorry ale to z Waszego zawsze dumnego elektoratu X wyszedł do mnie tekst o waleniu się, także ten tego, chyba ktoś ma deficyt...

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

Cóż za epicki ból czterech liter. Idź może lepiej sprawdzić czy Ci gejmpassik nie wygasł.

Może idź przejdż residenta 500 raz, może dostaniesz za to jakiś medal z ziemniaka?

Jak tym razem? Z opaską na oczach? Na jednej nodze? Czy z kabanosem kaza w mordzie? 

Słabi z was zawodnicy klapy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Przejdę jeśli mi zniesiesz ziemniaki do piwnicy, piękny kawalerze.

Opublikowano
3 minuty temu, Nemesis napisał:

Przejdę jeśli mi zniesiesz ziemniaki do piwnicy, piękny kawalerze.

Spoko ale tylko jeśli przejdziesz z wariantem gdzie Kaz trzyma parówkę w twojej japie, zgoda? 

Opublikowano

KOBIETA, powtarzam, KOBIETA, użytkownika Nemesis nie nadąża z gotowaniem bigosu. A jak tam PZW kolego, zarybiajo, nie zarybiajo?

Opublikowano

Wy xboxowe przegrywy, od tych modlitw do Spencera staliście sie niczym starszyzna wierzącą w PiS. Żal.pl

Opublikowano

Wódeczki pod bigosik,  kolego:xboss:. I humor gitówa i nawet pierdzenia cewek nie będzie słychać.

Opublikowano

Ech co ten brak gier robi z ludźmi...

Opublikowano

Witamy niebieskie frajery w 2021, kolejnym roku XBOXa, najpotężniejszej konsoli na świecie, najlepsze exy, najlepsze wersje gier i do tego XGP a nie jak w niebieskim szambie, gówno rozmazane z żółtym na meta za 360zł xD i wyścig klapa byle do piątku zdążyć na pocztę  :kaz:

EqoMCUOVoAAGPOu?format=jpg&name=large

:banderas::banderas::banderas:                             :xboss::xboss::xboss:                                             :fsg::fsg::fsg:

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Ech co ten brak gier robi z ludźmi...

No nieładnie się użytkownik Nemesis zachowuje. Czy to wynik braku gier czy postępującego uzależnienia to sprawa wtórna, pomijalna w tym przypadku. Jednakże stojący na wyższym szczeblu ewolucyjnej drabiny użytkownicy najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości XSX nie żywią urazu do takich pociesznych pokemonów, raczej z politowaniem i troską patrzą na tych biedaków, życząc rychłego powrotu do zdrowia lub przynajmniej stabilizacji objawów chorobowych.

Opublikowano
14 minut temu, Daddy napisał:

Witamy niebieskie frajery w 2021, kolejnym roku XBOXa, najpotężniejszej konsoli na świecie, najlepsze exy, najlepsze wersje gier i do tego XGP a nie jak w niebieskim szambie, gówno rozmazane z żółtym na meta za 360zł xD i wyścig klapa byle do piątku zdążyć na pocztę  :kaz:

:banderas::banderas::banderas:                             :xboss::xboss::xboss:                                             :fsg::fsg::fsg:

Jeśli chcecie wiedzieć jak można w dziedzinie sztuki współczesnej stworzyć obraz zatytuowany "Przerost formy nad treścią", to macie powyżej bardzo przemawiający przykład ;)

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Inch, ch...j Cie to obchodzi. Idz pograj w monster train na nextgenie. Ta konsola się do tego własnie nadaje. 

W monster train gram na laptoku. Na konsolce girsunie 5 teraz. Właśnie skonczylem akt 3, ale petarda i ten hdr :fsg:

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Ładne obrazki. Już się spuściłeś na Spencera?

Opublikowano

Kurde kilka godzin mnie nie było a tu widzę ostro jebanych botów na każdym kroku. Bardzo dobrze, argumenty najważniejsze a tym są gry ale widzę ze tematy osobiste już się wkradają a to już widać desperację botów. Najlepsze to wmawianie innym że ich emocje i zabawa jest gorsza, a jebal was pies, ja tam ogrywam giery i czuje się świetnie, hit za hitem delektując się w najlepszy możliwy sposób.

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Boże co za wiejski kolaż. I ten napis XBOX na końću jakbyśmu musieli się domyślić co ten bot chce przekazać. Brak wyczucia i smaku w kolorze zielonym. 

Opublikowano

Tak, tak. W gry "gracie" tylko w cw, a rzeczywistośc jest taka, że klapy znowu nasłuchuja cewek xDDDD

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Wizir a Ty znowu uprawiasz reotoryke o moim graniu i nie graniu. Jak Ty miałeś 12-13 lata (czaisz 12 - 13 lat!!! nawet Ci kuska wtedy nie stawała) to ja już kręciłem programy z recenzjami gierek. Robiliśmy recki gier z ps2 i xbox. Nie mówiąc już o caałej pierwszej egenracji PSX-a a wcześniej pegazusy, amigi, commodore i atarynki.. Jak kolejny raz przyjdzie Ci to do głowy pisać o czyimś doświadczeniu growym to pomyśl czy znowu się nie ośmieszysz. Wiem że lubisz się ośmieszać ale to już nudne się staje. 

co ten wysryw ma do faktu że chuj wiesz o xboxie od X360 aż po dzień dzisiejszy? twój GT pokazuje ze jesteś wzwyklym Januszem gamingu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.