Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Niebieskie frajery jakie podniecone bo remaster gorzej wyglądający od wersji z PS3 wpadnie a tak to bieda od premiery śmiecia4.5 do 2025 :kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapki wciąż w żałobie po tym jak mistrz Kojima wybrał jedyną przyszłościową konsolę, potężnego XSX :dynia:

No sorry, nikt nie chce być kojarzony z tym szajsem jaki wypluło Sony. Nawet klapki nie chcą i dlatego wybierają markę Xbox :asax:

Edytowane przez knotek

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Kurwa żyjcie w tym swoim zajebistym świecie gier. Gdzie kupicie remake remastera 9 letniej gry, kupicie wycięty multiplayer, oraz kolejny remake, tym razem podzielony ta trzy, piękna inwestycja. 

Przecież tylko w tym roku był Horizon 2 który oczywiście wniósł tyle do gier, a za rogiem Ragnarok który wygląda jak dodatek do jedynki. Nie wspominam nawet o GT7 bo to wybitna nowa jakość. 

Oczywiście już niedługo nowości kolejne czyli Spiderman 2. No kurwa pieknie w tym niebieskim królestwie, różowe okulary założone już dawno temu i lecimy. A na Xboxie huj guwno nie ma gier. 

Ja pierdole to już wolę sobie czekać na tego Starfielda i Redfalla, chociaż każda z tych gier będzie miała swoje wady, niż jarać się kurwa jak debil kolejnym reskinem udając że znów Sony zbawi branżę 

boy-school.gif

Opublikowano

Nagle beznadziejny chinol od jednej gierki z PSX-a awansował na boskiego Kojimę:shieeet:

A Knociak minusuje w CW, Ty chłopie zamiast dawać minusy poproś odbyciaka o telefon do psychiatry!

Edytowane przez izon

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Pan Kojima robi duży tytuł na PS5, a to guwno pod chmurę dla knura, to wyjdzie na kolejnego śmieć boxa :dynia:

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Najlepsze jest to, że Pan Kojima robi duży tytuł na PS5,

Tak tak, Abandoned. Tak będzie, nie trać wiary 

Ból dupy usera Izon o minusy na forum :dynia: Ten facet naprawdę musi nadawać z psychiatryka, nie ma innej opcji :sonkassie:

Opublikowano

chciało sie horror od kojimy

macie klapy

Opublikowano
39 minut temu, 20inchDT napisał:

chciało sie horror od kojimy

macie klapy

Spencer gada po polsku? Gorszy burak niż myślałem :)

Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał:

Boty: Phil, załatw Final Fantasy 7 na xboxa

Phil: będzie Final Fantasy 7 na xboxa

Final Fantasy 7 na xboxie

Ukryj zawartość

Przechwytywanie.JPG.e141b3b11727e8808982e46e02e7dfa6.JPG

:kekw:

:kaz:

Opublikowano
5 godzin temu, drozdu7 napisał:

Ja pierdole to już wolę sobie czekać na tego Starfielda i Redfalla, chociaż każda z tych gier będzie miała swoje wady, niż jarać się kurwa jak debil kolejnym reskinem udając że znów Sony zbawi branżę 

Co jest złego w jaraniu się kolejnymi częściami gier? To równie dobrze że wyjazd z tą Forza, ile można. Kolejny racer nie zbawi branży.

Swoją drogą to ten Starfield to wygląda na ubisofciaka i strzelanko, też mi rewolucja 

Edytowane przez aph

Opublikowano

Jaranko starfieldem to jeden z najwyższych poziomów trollingu w historii forum :)

Opublikowano

Pokaz stabilne 15fps a puszczone pewnie na blaszce w cenie samochodu :kekw:

Opublikowano

#15FPStarfield

#kojimasavexbox

:kekw:

Opublikowano

Botom kiedyś wystarczały trailery i obietnice, teraz juz mokro maja jak chinczyk powie dzien dobry:)

Opublikowano

Alę będzie beka z niebieskich kundli bez honoru jak na wiosnę zaczną zagrywać się w Starfielda :reggie:

Możecie sobie tego posta zapisać. I tak już nie możecie upaśc niżej więc nie grozi wam utrata twarzy (a raczej pyska xD)

Opublikowano

Beka juz była jak daddy brał urlop na listopad :kekw:

Opublikowano

Wsród klapów pojęcie "brać urlop" jest nieznane.

Albo bezrobotni na zasiłkach z MOPS, albo nieletni na garnuszku mamusi, albo niepełnosprawni zamknięci w psychiatryku :shieeet:

Opublikowano

Już mam bekę jak pomyślę, co się będzie działo po premierze Bugfielda. Kurwa aż mnie skręca.

- Upocony Odbyciak piszący, że na pewno DLC będzie lepsze i napierdalający post pod postem, że to gra dla koneserów. To ja Ci już teraz powiem - Nie, nie i jeszcze raz nie. To że straciłeś 70h życia na klatkującego śmieciucha z animacją jak w Reksiu  nie czyni z Ciebie konesera - rezerwuj sobie już termin na psychoterapię ( 2023 of course :) ). Czuję największy meltdowon w historii forum.

- Deebil, który będzie twierdził, że to normalne, że gra na premierę tak wygląda i dajmy devom pół roku na patcha, cytuje "tylko prawdziwy koryfeusz gamingu doceni tego motyla, widząc jaką teraz jest poczwarą"

- bezbek asrax piszący posta na dwie strony, że przecież 7/10 to dobra gra, podpierający się 50 minutową analizą Digital Foundry stwierdzającą zaskakujący fakt, że giera jednak prezentuje się lepiej niż Skyrim

I tylko bidny Pioterek zamilknie bo obiecana kopalnia screenów, okaże się największym generatorem memów w historii gamingu.

Będzie się działo w zielonym kurwidole - BEKAFIELD NADCHODZI! :asax:

Edytowane przez izon

Opublikowano

A Ty psycholku będziesz grał w Starfield w konspiracji czy po prostu zrobisz z gęby cholewę i zapomniesz co tu pisałeś? :potter:

Bo grać będziesz :sonkassie:

Opublikowano

Wszystko poniżej 90 MC dla nomanskyfielda będzie porażką. A jeśli dojedzie jakimś cudem do tego 90, to i tak będzie tylko drobnym uderzeniem łebkiem w podeszwę siedzącego na tronie PlayStation. No nie zazdroszczę tej sytuacji botom. Mogą być w totalnej dupie, albo tylko trochę mniej w dupie :reggie:

Opublikowano
28 minut temu, knotek napisał:

A Ty psycholku będziesz grał w Starfield w konspiracji czy po prostu zrobisz z gęby cholewę i zapomniesz co tu pisałeś? :potter:

Bo grać będziesz :sonkassie:

A co pisałem? Ze czekałem na Bugielda? Tak czekałem dopóki nie wydarzyło się klasyczne xboxowe prima aprilis :xboxssie:

Opublikowano

Najbardziej śmieszy że po konferencji MS nagle Sony takie dobre, sony kochane. Ja pierdole kisne od tego "co sonka to sonka". No wiadomka remastery i sequele będą nam ratować branże. Ale w graficzce oczojebnej a to świadczy o tym czy gra jest z pierwszej ligi czy nie. 

Opublikowano

Nie zdziwię się jak FM będzie miała z 96/97 OC MC.  PR ms jest tak dotleniony dolarami w tej generacji, że masakra. Z 5 lat temu za takie coś to by media suchej nitki nie zostawiły na ms po takim pokazie. 

Parodia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.