Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

Maniak jak gra to daje ci czasem pada potrzymac? :pawel:

Do ogrania gier z listy UWAGA PS5 nie jest mi potrzebne wystarcza PRO.

Także :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 godzin temu, ASX napisał:

Killzone 2 jedna z najlepszych gier bo średnia na meta

Halo słabe bo laserki blasterki i średnia na meta nie ma znaczenia  :reggie:

a261rd9pi3w41.png

A czy ja porównywałem obie gry? Napisałem o Killzone 2 jacy jesteście ignoranci i co? Znowu porównania widzę bo Was musiało zaboleć 

Opublikowano

I chyba nie doczekacie się nowych technologii bo Duracell też trzyma mocno smycz

46271634-5F1E-4689-8182-BCA4E67E72F3.jpeg

Opublikowano

Nie chce się śmiać z kochanego xboxa ale te pady na baterie to jest taka beka że to chuy xDDDDD

Opublikowano

Heh, króliki kurwa dalej z jarzmem baterii i smyczpassa.

I dash w 2k jak w 2013

Opublikowano

W moim przypadku do każdej konsoli coś trzeba było dokupywać więc się przyzwyczaiłem. Do Xboxa akumulatory ze stacją dokujacą, do switcha grip bo tej cegły w łapach nie idzie trzymać dłużej niż godzinę, do dual szrotów gumki na analogi bo są tak chu.jowe, że się ścierają od kwasowości potu  :teehee:

Opublikowano

6h to dla nich dwa tygodnie gry, to dlatego im wystarcza.

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

paluszki na 30h grania >> pad na 6h granka

Widzę że wezyr 

Jako to jest smutny widok, kolejna generacja, kolejna edycja CW, 90% postów od pokrak życiowych, zielonych robaków bez gier :yao:

Opublikowano

Whisker, Listunio i Yeti to zielone robaki? Co za dynamika w tym temacie :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Whisker, Listunio i Yeti to zielone robaki? Co za dynamika w tym temacie :obama:

No liść to taki farbowany klap, nawet te łiskery nie biorą go na poważnie z racji tego, że ma xboxa. Tak w ogóle to wojuje tu tylko dlatego, żeby nie zostać wyjebanym z sekty w dziale klapreskim. Bądźmy szczerzy. 

Opublikowano
11 minut temu, lpcl napisał:

No liść to taki farbowany klap, nawet te łiskery nie biorą go na poważnie z racji tego, że ma xboxa. Tak w ogóle to wojuje tu tylko dlatego, żeby nie zostać wyjebanym z sekty w dziale klapreskim. Bądźmy szczerzy. 

Wziąłem Xboxa żeby się przekonać co to za sprzet. Mając go w domu mam pełne prawo go oceniać. Czego nie można powiedzieć o Tobie i Twojej batalii przeciw ps5. Teoretyku

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Wziąłem Xboxa żeby się przekonać co to za sprzet. Mając go w domu mam pełne prawo go oceniać. Czego nie można powiedzieć o Tobie i Twojej batalii przeciw ps5. Teoretyku

Spoko ale co tam oceniać? Dlc do pajonka, w którego grałem na ps4? Demony, w które grałem na ps3? A których nigdy fanem nie byłem. Demo tj. astrobota? Poza tym oceniam ps5 przez pryzmat klapów i jaki marny obraz tej konsoli jej dajecie. 

Yeti i Mendrek nie mają konsoli, w gry na ps4 też nie grają, łisker patologia i alkoholizm, schabek to w ogóle jakaś abstrakcja, no i jeszcze ty kolego, hur dur 200 lat grania, programy itd. a potem 2 gry rocznie a reszta pisana na podstawie jakiś memów i marnych sloganów na poziomie krasnali, latania w forzy itd. No i cały czas pokazujesz jakiś totalny brak znajomości tych gierek i sprzętu, który krytykujesz, gdzie jesteś wyjaśniany non stop ale i tak dalej to samo. Zupełnie jak cirex. 

Opublikowano

Tak, tak. 

XsX jest chuyowy wraz z cała ta otoczka. Leje na niego od dłuższego czasu ale posiedziałem tu w CW kilka miechow i postanowiłem spróbować ponownie bo tak tej konsoli bronicie. Bo GP to piękna sprawa. Bo pad idealny. Mogłem sobie na to pozwolić to wziąłem. A to ze Wasze pierdolenie stoi za TV i służy do okazjonalnego grania tylko świadczy o tym ze to słaba, na razie, konsola. Krasnale? Pograłem - żenada. (Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). Forza? Pograłem - nudy. Ori? Ładny ale nie wciągnął. Jednak ja sprawdzam to z czym walczę. Ty nie. I pierdolenie o dlc na 3h jest właśnie tym memem o którym powiedziałeś ze mi służy za oręż. Kup ps5, pograj, pogadamy. Thx

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

paluszki na 30h grania >> pad na 6h granka

Nokia 3310 też starczała na dłużej ale sorry kolego wole nowsze bardziej technologiczne telefony ;)

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. 

XsX jest chuyowy wraz z cała ta otoczka. Leje na niego od dłuższego czasu ale posiedziałem tu w CW kilka miechow i postanowiłem spróbować ponownie bo tak tej konsoli bronicie. Bo GP to piękna sprawa. Bo pad idealny. Mogłem sobie na to pozwolić to wziąłem. A to ze Wasze pierdolenie stoi za TV i służy do okazjonalnego grania tylko świadczy o tym ze to słaba, na razie, konsola. Krasnale? Pograłem - żenada. (Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). Forza? Pograłem - nudy. Ori? Ładny ale nie wciągnął. Jednak ja sprawdzam to z czym walczę. Ty nie. I pierdolenie o dlc na 3h jest właśnie tym memem o którym powiedziałeś ze mi służy za oręż. Kup ps5, pograj, pogadamy. Thx

Ale w co ja mam tam grać? Wymieniłem te exy na ps5 (na razie mocna lipa) a jestem już wymęczony tymi ubisofciakami serwowanymi przez ostatnie 5 lat. A na Xboxie ciągle wracam do h5, do fh4 kupiłem fortune Island i napierdalam, nawet w mp w Gears 5 zacząłem grać mimo, że fanem nigdy nie byłem to jednak w 120 fps ta gierka robi robotę, ograłem Cyberpunka, kiedy ty się czaisz i wypytujesz o niego. A za chwilę medium, control, może jakaś yakuza. A ty piszesz, że nie masz w co grać. 

Nie wiem, może zmień hobby, bo gierki ci się już raczej znudziły. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Krasnale? Pograłem - żenada. (Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). Forza? Pograłem - nudy. Ori? Ładny ale nie wciągnął. 

fakt jest taki, że gdyby któraś z tych gier była po niebieskiej stronie, to w tej chwili byś jej bronił i przytaczał oceny. nie ma jak tego udowodnić, ale gdyby się dało, postawiłbym na to duże pieniądze :)

Opublikowano

Wczoraj to dopiero był bum, nowe gry w plusie, Visage czyli horror w stylu PT (polecam mocno) i doszedł do mnie Watch Dogs Legion co by sprawdzić Ray Tracing no jestem pod wrażeniem jakości

ale kurwa jutro jest piątek a gra już mnie kusi i to na samym początku gry (dobrze że dziś w pracy :D )

40D57A6C-009A-4398-8A30-FB54CEC1DFC7.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

ZM z tym RT w Watch Dogs, bo wygląda jak gówno, czy to na PS5 czy XSX i grafika też czasami nierówna. Wiem, bo przeszedłem. 

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Zaraz sprawdzę to mp o którym mówiłeś). 

Dobra poświęcę ci jeszcze chwilę ale czuję, że nie ma tutaj ratunku. 

Nie wiem co tam lubisz ale ja gram w klasyczny deathmatch, który tutaj nazywa się slayer (zabójcą chyba po pl), więc włącz arenę bo w social to może już nikogo nie być. I zobacz po meczu z kim grałeś, więc jak unranked jesteś to 10 meczy jest testowych ale jak trafisz na coś tak od platyny w górę (diament, onyx) to raczej będzie wpierdol. Ale z jakimiś srebrami to raczej powinieneś sobie pograć. 

5 minut temu, Faka napisał:

ZM z tym RT w Watch Dogs, bo wygląda jak gówno, czy to na PS5 czy XSX i grafika też czasami nierówna. Wiem, bo przeszedłem. 

Łiskerowi już promile zaczęły podskakiwać na sam widok tego screena.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.