Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
36 minut temu, l33t napisał:

Akurat te 3 gatunki gier dają największe pole do popisu pececiarzom. Ścigałki przez simracing, erpegi poprzez mody, a FPS-y dzięki przewadze myszki i klawiatury oraz potencjałowi korzystania ze 144Hz ekranów bez żadnej łaski ze strony developerów. Więc nie jestem przekonany, czy aby na pewno Xbox dzierży w tych przypadkach palmę pierwszeństwa.

Owszem dzierży bo PC nikogo.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czaicie być fanem np. racerów, RPG-ów lub FPS-ów i nie posiadać Xboxa? Brzmi jak koszmar. ;//

Ileż to tych cudownych rpg czy fps wyszło na klocka a nie wyszło na plejke?

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Ileż to tych cudownych rpg czy fps wyszło na klocka a nie wyszło na plejke?

Halo, Forza, Girsy.

Opublikowano
6 godzin temu, 20inchDT napisał:

RvJS2ia.jpg

Daily reminder, że xbox to potęga :usmiech:

wydaje mi się że niewielu to zauważa, ale żyjemy w historycznych czasach, bo obiektywnie mówiąc jeszcze nigdy żadna firma, w tak krótkim czasie nie zainwestowała tak wielu środków w gierki wideo. 

Opublikowano
6 godzin temu, l33t napisał:

Akurat te 3 gatunki gier dają największe pole do popisu pececiarzom. Ścigałki przez simracing, erpegi poprzez mody, a FPS-y dzięki przewadze myszki i klawiatury oraz potencjałowi korzystania ze 144Hz ekranów bez żadnej łaski ze strony developerów. Więc nie jestem przekonany, czy aby na pewno Xbox dzierży w tych przypadkach palmę pierwszeństwa.

Zawsze można też zainwestować PC i tak ostatecznie pieniądze trafią na poczet dywizji Xbox. :) @Jakim jeszcze żaden, ale jeśli Ci twórcy faktycznie zostaną w ekosystemie MSu to jest zaorane.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

wydaje mi się że niewielu to zauważa, ale żyjemy w historycznych czasach, bo obiektywnie mówiąc jeszcze nigdy żadna firma, w tak krótkim czasie nie zainwestowała tak wielu środków w gierki wideo. 

Tak ASX, jeszcze nigdy tak wielu nie zawdzięczało tak wiele, tak niewielu...

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tak ASX, jeszcze nigdy tak wielu nie zawdzięczało tak wiele, tak niewielu...

ale z czym ty chcesz tu dyskutować? znasz innego wydawcę który zainwestował więcej niż w ostatnim czasie Microsoft? mam wrażenie że osobista niechęć do xboxa, zakłóca ci trzeźwe spojrzenie

Opublikowano

Ale każdy ma w dupie te inwestycje, do póki się nie zwrócą i nie powstanie przynajmniej 1 dobra gra wykraczająca poza poza Halo/Forza /Gearsy.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

nie powstanie przynajmniej 1 dobra gra wykraczająca poza poza Halo/Forza /Gearsy.

masz racje nie powstała ani jedna taka gra :facepalm:

Opublikowano

No Ty już 3 edycje pierdolisz w CW o inwestycjach MS w studia, ale nikt tu w studia nie gra!

kolejna premiera Nextgenów za nami, a my wciąż czekamy choćby na tą JEDNĄ NOWĄ GRE, dla której warto byłoby kupić Xboxa.

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

No Ty już 3 edycje pierdolisz w CW o inwestycjach MS w studia, ale jak widac nikt tu w studia nie gra, a my wciąż czekamy choćby na tą JEDNĄ GRE.

nie ma JEDNEJ GRY? 

Opublikowano

Przepraszam już się poprawiłem - JEDNĄ NOWĄ GRĘ, z tych super zainwestowanych milionów dolarów.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Przepraszam już się poprawiłem - JEDNĄ NOWĄ GRĘ, z tych super zainwestowanych milionów dolarów.

no to radzę przejrzeć na oczy bo studia Xboxa zdecydowanie zrobiły więcej niż JEDNĄ NOWĄ GRĘ. 

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

ale z czym ty chcesz tu dyskutować? znasz innego wydawcę który zainwestował więcej niż w ostatnim czasie Microsoft? mam wrażenie że osobista niechęć do xboxa, zakłóca ci trzeźwe spojrzenie

Ale ja nie dysktutuje. Czekam aż zaczniesz mówić Veni Vidi Vici

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No - szkoda, ze w większości to są hity pokroju 6/10.

Musimy poczekać, az MS aż kupi jeszcze więcej firm!

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem czemu izi tak szkaluje tego biednego Xboxa skoro (patrząc po GT) i tak ogra każdą większą premierę od XGS. :lapka: 

Bo chciałbym, by MS tez miał jakieś hity, obok których nie można przejść obojętnie poza tymi 3 grami, które już nawet największym fanom się przejadły.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Bo chciałbym, by MS tez miał jakieś hity, obok których nie można przejść obojętnie poza tymi 3 grami, które już nawet największym fanom się przejadły.

a to to już chyba kwestia gustu - patrząc po ocenach obok takiego Horizon ZD też nie można przejść obojętnie, ale ja się z tym nie zgodzę.

Opublikowano

400 gierek w gamepassie a boty od rana nawalają posty w CW...

Opublikowano

Przynajmniej jest co do kawki rano przecytać bo inne tematy śpią o tej godzinie a szambo forumka cały czas pracuje :lapka:

Opublikowano

Jakie granie o tej porze. Mi się z łóżka nie chce wstawac i pracowac na prywaciarza.

Opublikowano

Skończyły się argumenty, wjeżdża więc narracja:"hurrdurr jak śmiecie tu pisać, przestańcie szkalować sonkę". Klaperstwo nieźle odlatuje, chociaż ja ich rozumiem. Po 2 miesiącach masterowania na zmianę AstroBota i Moralesa pęka nawet najtwardsza psychika. Doliczając klapersów teoretycznych, którzy gry na PS5 masterują na YouTube, więc swoją ignorancję nadrabiają agresją, wyłania się smutny obraz degeneracji i upadku moralnego w tej społeczności :xboss:

Opublikowano

Listunio dorabia jako wróżbita na Polsacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.