Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przydupas Whiskasa przybył, proponuje zmienić mu ksywę na Kitekat.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
30 minut temu, Whisker napisał:

Zmień se ksywę na „lubię brać do papy od Spencera”

Jak tam Jacuś już wjechał? XD 

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

Jak tam Jacuś już wjechał? XD 

Jutro Jacula wejdzie :D  PS5 już się prosi o paliwo 

ps. Jutro już nastapi wstępne podsumowanie, 2mc użytkowania za mną więc skrobnie się coś więcej

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Jutro Jacula wejdzie :D  PS5 już się prosi o paliwo 

ps. Jutro już nastapi wstępne podsumowanie, 2mc użytkowania za mną więc skrobnie się coś więcej

No nie dziwię się. Na trzeźwo też bym nie odpalił tego szrota. 

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Nie musisz, naprawdę.

Niedługo klapy będą walczył tym AA Returnalem. W gamepassie co miesiąc dziesiątki takich gier.

Opublikowano
6 minutes ago, Whisker said:

Adaptive triggers zmieni wszystko

Zniszczy plastikowe zębatki, by przestały stawiać opór.

Opublikowano
18 godzin temu, Whisker napisał:

I znowu te spadki klatek

8A46DCDF-DB58-4F5A-9DB0-E5779007C4A6.png

dzięki freesync takie spadki są niezauważalne, poważnie

a fani Sony już od czasów PS4 proszą się o tak prostą technologię, ale producent tradycyjne ma wyiebane, bo główny target to mamuśki co kupują kąsole dla swoich bąbelków w markecie i one nawet nie wiedzą że istnieje coś takiego, więc po co to impletować 

Opublikowano
2 godziny temu, Lokomotywa napisał:

dzięki freesync takie spadki są niezauważalne, poważnie

a fani Sony już od czasów PS4 proszą się o tak prostą technologię, ale producent tradycyjne ma wyiebane, bo główny target to mamuśki co kupują kąsole dla swoich bąbelków w markecie i one nawet nie wiedzą że istnieje coś takiego, więc po co to impletować 

Ale bredzisz, matki to kupują chyba zalegającego Xa bo PS5 to mogą tylko popatrzeć, kupiła elita preorderowców i chętnych ogarniętych ludzi, plebs brał Xa mało tego przez pomyłkę brali nawet S hahaha

w sumie co się dziwić, pad ten sam, gry te same, może się pojebać

Mało tego pomimo małej ilości egzemplarzy PS5 Sprzedało się prawie dwa razy więcej się o czym mu tu gadamy

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

My rozmawiamy, Ty pierdolisz głupoty.

Opublikowano

Ale to musi być przykre, taki poranek klapa. Budzisz się skacowany we własnych rzygowinach i odchodach. Boli ciało, ból istnienia też dokucza, patrzysz na tę plastikową kobyłę pod telewizorem i czujesz że nie chcesz żyć, że nie wytrzymasz kolejnego dnia z Moralesem i AstroBotem. Za oknem użytkownicy Xboksów spacerują z psami, biegają, cieszą się życiem a w Klapach narasta ta agresja i żółć. Przerąbane tak być klapem :notbad:

Opublikowano
36 minut temu, MYSZa7 napisał:

My rozmawiamy, Ty pierdolisz głupoty.

Jak dla Ciebie fakty to głupoty to.....

23 minuty temu, dee napisał:

Ale to musi być przykre, taki poranek klapa. Budzisz się skacowany we własnych rzygowinach i odchodach. Boli ciało, ból istnienia też dokucza, patrzysz na tę plastikową kobyłę pod telewizorem i czujesz że nie chcesz żyć, że nie wytrzymasz kolejnego dnia z Moralesem i AstroBotem. Za oknem użytkownicy Xboksów spacerują z psami, biegają, cieszą się życiem a w Klapach narasta ta agresja i żółć. Przerąbane tak być klapem :notbad:

Poranek klapa zawsze wyglada po mistrzowsku a jak Ty pijesz harnasia w zrzutce z innymi menelami (przyzwyczajenia z gejpass) to później na własnym przykładzie opisujesz na forum swoje przeżycia, przykre to. Za oknem to Ty widziałeś...PS5 chyba. Może i użytkownicy Xa chodzą z psami, biegają bo co kurwa mają robić jak nie mają nowych gier? Chyba że biegają na Orlen po baterie do pada :D 

A o agresji też chyba niewiele wiesz No chyba że zostałeś tak zraniony że płakałeś cała noc ściągając tysiące gier na łączu z piździchowa

ps. Nawet poziom reputacji masz psa więc tu chyba do tego piłeś

02E96B67-C2D9-454E-B4EB-469E907A145D.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

erxyitru0aedowl.original.jpg

Topka za 2020 ze Stanów. Jak widać exy są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania konsoli na rynku. Cieszy, że i remak zrobił swoje. 

Wątpię, żeby 2021 przebił ubiegły rok, ale też powinno być nieźle.

Edit - lista dotyczy tylko Playstation ofc, gdyby ktoś źle przeczytał.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Czyli mamy na pierwszych miejscach świetne multi a później exy, świetnie :)  w sumie jeszcze nie ograłem FF z tego zestawienia.

Jedna z najlepszych gier generacji pod wieloma względami, sam splatynowalem choć assassyni już dawno mi się przejadły (skończyłem na Unity). Gra której wszyscy zieloni zazdroszczą nazywając ubi kalką. No tutaj to im dupy mocno pieką bo kolejna gra z ocenami 10/10

434ADABA-1831-4A8E-A002-84B49575368D.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Warto odnotować że i w ogólnym rankingu sprzedaży są wysoko.^^ Zdecydowanie posiadacz PS4/PS5 miał czym się zająć w zamkniętym 2020:).

Jedynym mankamentem, do którego mógłbym się przyczepić jest niższa lokata remake Demons Souls, no ale ja to ja 

Opublikowano
A ten znowu o cebuli, nie stać Cię to nie kupuj, nie zaglądaj innym w portfele już Ci nie raz pisałem, ile kosztował Cold War premierowo na XSX? Tyle samo i nikt nie bije piany a ty w kółko to samo
Czy ja patrzę ci w portfel ? Zawsze w odpowiedziach na zje.bana politykę cen gier od Sony(bo kto wyskoczył z takimi cenami ?)pojawia się taka odpowiedź xD...pały z Sony się zesrały jak zobaczyli co oferuje Microsoft i zlecieli z ceną sprzętu by odbić sobie w grach - bo duże produkcję teraz kosztują ! No tak 4 h spondermona mudźyn lekko zasługuje na 400 zł !!
To jest właśnie to klapie ...ten wasz podgatunek graczy który pojawił się w czasach PS2 i Xboxa classic..poczuliście zagrożenie i konkurencję ,zaczęliście sami siać ferment i werbalnymi wysrywami atakować użytkowników innej konsoli bo jak może być coś lepszego od sony.Niewolicy marki którzy przez kolejne generacje najgłośniej krzyczeli w tej wojnie konsol o kasie ,że cię nie stać to kupuj ,że ,,HHEHE NO JA JUŻ MAM ps5 A WY NIE BIEDAKI?TERAZ TYLKO SZUKAM DOBREGO TV 65 CALI ZNACIE JAKIŚ?,,
Każdy przejaw logicznego myślenia i podważania tych zj.ebanych ruchów Sony atakowany jest słowem cebula xD
Skończ pier.dolic i nie wojuj na kasę bo tak robią przedszkolaki a w większości przypadków możesz się tylko zdziwić xD

Opublikowano

Miał rację ten kolega od PC że forum to dom wariatów. Ja bym jeszcze sfrustrowanych dodał.

Opublikowano
Miał rację ten kolega od PC że forum to dom wariatów. Ja bym jeszcze sfrustrowanych dodał.
Tak oczywiście,cały dzień chodzę sfrustrowany i czekam tylko by puścić parę na forum o gierkach PSX EXTREME

xD
Opublikowano
48 minut temu, Whisker napisał:

Czyli mamy na pierwszych miejscach świetne multi a później exy, świetnie :)  w sumie jeszcze nie ograłem FF z tego zestawienia.

Jedna z najlepszych gier generacji pod wieloma względami, sam splatynowalem choć assassyni już dawno mi się przejadły (skończyłem na Unity). Gra której wszyscy zieloni zazdroszczą nazywając ubi kalką. No tutaj to im dupy mocno pieką bo kolejna gra z ocenami 10/10

434ADABA-1831-4A8E-A002-84B49575368D.jpeg

A ten znowu z tym multi. I to wmawianie sobie, że świetne bo innego ten szmelc nie ma tj. na, boxie wybór a na szrocie tylko cody i butterfieldy. Tylko co taki alkoholik mógłby zdziałać w tym codzie dla dzieciaków z adhd? 

Opublikowano

Ja w CoDy nie grywam więc się nie wypowiem, no ale taki nioh2 czy got legends są w porządku.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ilość dobrych gier do multi to Play rządzi(ł).

Nioh: gra generacji dla mnie.

Bijatyki: na Xboksie nie ma nikogo 

Borderlands, Monster Hunter, EDF5, soulsy i podobne też najlepiej na PS4.

Aktualnie PS4 do multi rządzi ze względu na ilość graczy i brak cheaterów względem PC.

Sytuacja się może zmienić dzięki GamePass Ultimate. Każdy będzie miał te same gry za free + online. Dzięki temu każda tradycyjna gra na Xboksa GP ma równe szanse z Fortnite i Destiny.

Opublikowano

Nie dość że gry potrafią lepiej działać i wyglądać nawet na XSS wielkości pada niż śmieciu 4.5 bez gier to pamiętacie jeszcze niebieskie frajery o tym swoim magicznym SSD i cudownych światach tworzonych pod niego? 

Er4EQl0XcAAO8wi?format=jpg&name=large

:kaz:

Klapy wyruchane na dwa baty przez Ryana, oplute przez Kaza, okradzione przez Cernego i wyśmiewane przez Spencera  :) 

Opublikowano

Na xboxie gra sie w jedyną liczaca sie bijatyke, czyli mortal kombat. Npd podaje, że jest na 16 miejscu w 2020 roku, a to gra z poczatku 2019.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.