Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ledwo tylko napisałem, że może się rozejrzę za Xboxem Series S, to dzień potem Spencer dźwignął cenę opłaty za granie online do 4,5 bomby na rok. To chyba przeznaczenie. Sony PlayStation 4ever. Głupio to powiedzieć, ale... Dziękuję Panie Spencer ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wiedziałem, że prędzej czy później Microsoft podniesie ceny. Myślałem tylko, że zaczekają aż gracze kupią z 20 milionów xboxów i wtedy uderzą.

Po tym strzale w kolano  PS5 sprzeda się 4 razy lepiej od nowego xboxa. 

Opublikowano

Ale mi się pozmieniała opinia na temat xboksa i Game Passa. 

Myślę że wielu tutaj jeszcze jest podczas miesiąca miodowego, ale za rok lub dwa jak już ograją sztosy z GP, to będą po prostu czekać do następnego rzutu z nadzieją, że to będzie coś w ich guście. Teraz dla nowych jest to te kilkaset gier, ale za rok dwa to będzie max dwie dobre gry na miesiąc.

Po tej akcji spodziewam się też gier, gdzie najlepsze jej elementy będą w płatnym DLC. Tak sobie Spencer będzie dobijał kasę z darmowych gier. 

Jeszcze wielu graczom ten game pass obrzydzi granie.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

LCPL przeczytaj co Ty piszesz a jak nie ogarniasz to wróć do dyskusji z ciorexem. 

Chłopie wytłilumaczę jeszcze raz. Obecnie możesz dopakować golda na 3 lata za stosunkowo niewielkie pieniądze ok. 600 zeta i zrobić konwersję za 4 zeta do gpu. Wychodzi paczka fajek miesięcznie za gpu. Sam ms zachęca do takich konwersji. Jak cena golda wzrośnie to taka konwersja też będzie już mniej korzystna bo impreza wyjdzie drożej ale i tak pewnie taniej niż standardowa cena gpu na miesiąc czyli 55, czyli taka jaką ty płacisz. 

Prościej się nie da, kumasz? 

Ogólnie to gdybamy sobie czemu ms to robi. Czyli albo skłonienie ludzi do gpu, a ja gdybam, że nie chce żeby to tak tanio wynosiło tj. cena golda dotychczasowa = cenie gpu. 

10 minut temu, Mendrek napisał:

Ledwo tylko napisałem, że może się rozejrzę za Xboxem Series S, to dzień potem Spencer dźwignął cenę opłaty za granie online do 4,5 bomby na rok. To chyba przeznaczenie. Sony PlayStation 4ever. Głupio to powiedzieć, ale... Dziękuję Panie Spencer ;)

Nie udawaj i tak byś tego nie zrobił. Jak ty nawet nie kumasz jak kupić golda za 200 pln. 

Opublikowano

Sony z miłą chęcią przywita ich u siebie, gdzie będą kupować itemy w tych grach F2P z czego mają ok 30% prowizji.

Opublikowano

Ja mam z bratem opłacone GPU na pół. On u siebie w domku korzysta, ja u siebie. Wspołdzielimy się biblioteką gier. 

Cebula? Myślę ze rozsądne rozwiązanie. 

Opublikowano

Ale Kto ma Xboxa a nie ma GPU?

Tylko osoby niedorozwinięte.

Opublikowano

Teraz jest ostatnia szansa wykupić gamepass na 3 lata za 600 złotych bo niedługo tez pewnie podrożeje albo skończy się  upgrade za 4 złote do ulitmate. Mendrek kupuj xboxa series s. Teraz albo nigdy. Też zastanawiam się nad takim zakupem.

Opublikowano
22 minuty temu, Andrew21 napisał:

Teraz jest ostatnia szansa wykupić gamepass na 3 lata za 600 złotych bo niedługo tez pewnie podrożeje albo skończy się  upgrade za 4 złote do ulitmate. Mendrek kupuj xboxa series s. Teraz albo nigdy. Też zastanawiam się nad takim zakupem.

To co wy chcecie na sonce robić jak wy się o 6 bomb zabijacie? 

To w jakieś nowe (stare) gry to pewnie zagracie gdzieś w 2024.

Opublikowano

Teraz Sony ma szansę zrobić podwyżki o tylko 70% i wciąż być tym dobrym.

Coś jak laska, która jest z facetem co ją leje, bo siąsiadkę jej facet leje mocniej.

Opublikowano

Microsoft nie potrafi robić dobrych exów to chociaż za pół darmo można ograć mulitplatformy. 

Opublikowano
5 minut temu, Andrew21 napisał:

Microsoft nie potrafi robić dobrych exów to chociaż za pół darmo można ograć mulitplatformy. 

Przecież powszechnie wiadomo, że takie Destruction będzie zajebistym exem. 

Opublikowano
16 minutes ago, lpcl said:

hqdefault.jpg

Dobrze chociaż, że gra będzie całkowicie za free online....

... a nie, czekaj... :Coolface:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
27 minut temu, lpcl napisał:

Tego akurat nie wiadomo, ale za to wiadomo, że Sony ze swoimi exami to zupełnie inna półka niż Knurzysko ze swoimi żółtymi wymiocinami. 

https://m.facebook.com/groups/TheLastOfUsPart2/permalink/1443914785782220/

:banderas: CO SONKA, TO SONKA :banderas:

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Tego akurat nie wiadomo, ale za to wiadomo, że Sony że swoimi exami to zupełnie inna półka niż Knurzysko że swoimi żółtymi wymiocinami. 

https://m.facebook.com/groups/TheLastOfUsPart2/permalink/1443914785782220/

:banderas: CO SONKA, TO SONKA :banderas:

Nie no pasjonujące jest to wasze gierkowie życie, kiedy ja sobie pykam w h5 i w przerwach piszę to wy tu się pocicie na forum. Nawet nie macie ps5. Dobrzy z was gracze. 

Opublikowano
Godzinę temu, Andrew21 napisał:

Mendrek kupuj xboxa series s. Teraz albo nigdy.

Rozum mówi: "Spoko!". Ale dupa: "no, niezbyt".

Opublikowano

Wyjaśnicie mi jedno, mając GPU nie można grać online? Czy o co chodzi?

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Wyjaśnicie mi jedno, mając GPU nie można grać online? Czy o co chodzi?

Wyjaśnie Tobie to tak. 

To jest tak jakbyś teraz za PS Plusa płacił 450 PLN rocznie. Czyli prawie dwa razy więcej niż na konsoli od Sony za to samo czyli - granie Online i kilka gier za darmo co miesiąc 

Oczywiście niewiele dopłacając dostajesz GPU czyli biblioteke prrawie 300 starych gier i aż żal nie skorzystać bo to tylko kilka PLN więcej. Smyczpass nabiera nowego znaczenia. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No to nieźle dojebali hahahaah ale dobrze, jechać ich równo i doić. Niby na ps5 są gry po 300zł ale możemy wybrać dany tytuł czy chcemy go kupić czy nie a oni na smyczy muszą bulić i liczyć na jakieś gierki np DOOM :D hahaha

Opublikowano

Wesker, walnij drina dzisiaj za boty. Aż żal patrzeć jak :xboss:ich zrobił już 2 miesiące po premierze. A co będzie zaraz? Przecież jeszcze zakupu Bethesdy nie sfinalizowali. Przejebane. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.