Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Wesker, walnij drina dzisiaj za boty. Aż żal patrzeć jak :xboss:ich zrobił już 2 miesiące po premierze. A co będzie zaraz? Przecież jeszcze zakupu Bethesdy nie sfinalizowali. Przejebane. 

Sytuacja będzie analogiczna jak x one, dalej życie marzeniami i czekanie na „narzędzia” i gry, szkoda ich trochę 

Opublikowano

Łisker już najebany, myśli, że na xboxa gier nie można kupować. Tylko game pass. 

Opublikowano

Zobaczymy klapy jak bedziecie spiewac jak wyjdzie P O T E Z N Y  M E D I U M od krakowskich magikow w poteznej usludze abonamentowej dolaczanej nawet do trzywarstwowej reginy ktora boty musza wycierac pitoka za kazdym razem jak widza :xboss:

Opublikowano

Oj, klapy lubią śpiewać. Kolejny najebany. 

Opublikowano

Jak tam xboxowe gnomy? Gold drożeje, zaraz GP i skończy się wasza pieśn haha No i roczny Gold 2 razy droższy od plusa. HAhaahahahahahahaah dymania nie ma końca.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Myśle że boty teraz dzwonią po rodzinie żeby jakąs kaske pożyczyć. 

Opublikowano

Podsumujmy: Ceny obesranych abonamentów na xszrocie wzrastają i wzrosną jeszcze dużo. Wieczne czekanie na exy, zaraz Medium ze spadkami na XSX i 60 na MC, dodatkowo obrońcy z zaburzeniami psychicznymi. Le cabaret.

Opublikowano

Ej a gdzie w ogóle są ludzie od nintendo? Mam wrażenie, że i klapów i botów jebia w dupsko, a oni się cieszą graniem albo zostali tak wyjebani, że nawet tu nie wchodzą?:philosoraptor:

Opublikowano

Chwilę mnie było a tutaj dalej półgłówki myślą, że ktoś na forum opłaca Golda.

Teraz, Sedrak napisał:

Ej a gdzie w ogóle są ludzie od nintendo? Mam wrażenie, że i klapów i botów jebia w dupsko, a oni się cieszą graniem albo zostali tak wyjebani, że nawet tu nie wchodzą?:philosoraptor:

Czekają na kolejnego remastera w cenie 6 miesięcy Golda.

Opublikowano

Chwile Cie tu nie było i nadal półgłówkiem jesteś. 

Mysza, spotkam Cie na głównym za dwa lata jak bedziesz na golda zbierał żeby przycebulić GPU? Pewnie tak. Poznam bo głupim wyrazie twarzy.

Opublikowano
2 minutes ago, Sedrak said:

Fani Nintendo są nie do wyruchania jeśli kupują pudełka. Kupując Nintendo odkładasz kasę na lokatę lub konto oszczędnościowe.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Chwile Cie tu nie było i nadal półgłówkiem jesteś. 

Mysza, spotkam Cie na głównym za dwa lata jak bedziesz na golda zbierał żeby przycebulić GPU? Pewnie tak. Poznam bo głupim wyrazie twarzy.

Nie idź na główny. Podejdź do lustra.

Opublikowano

Kto za 3 lata bedzie sie składał na gpu? :ogor:

Opublikowano

A nie wystarczy zakładać ciągle nowe konto, ale drugie na konsoli i na głównym też działa?:cebula:

Opublikowano

Wystarczy korzystać  konwersji na jednym koncie, da się także kupować gierki na innym regionie jednym kliknięciem, to naprawdę jest proste.

Dla użytkowników Playstation ciężkie do ogarnięcia jak widać. 

Opublikowano

W polsce bot a`la cinkciarz z lat 80 sobie utarł schemat naciągania wszystkich i wszystkiego co go karmi. Teraz kombinowanie wejdzie na nowy poziome. Obstawia zaraz złamane softy i znowu szał piractwa w tym obozie. Następnie pozorne odtrąbienie zwycięstwa bo nagle co drugi kazik ma xboxa bo da sie piracić. Smyczpass przyciągnał wizją typu - mało płać, dużo graj. Ale tylko przcyiągnął. Jednak smyczka jak każda smycz ma ograniczoną długość i zawsze sie skończy. 

Opublikowano

Jeśli ktoś ma wyjebane w abonamenty i golda opłaca tylko po to by móc grać online, to rzeczywiście jest kiepsko i MS ostro tu swoich klientów rucha. 

Sam oczywiście mam smycz pasa, bo to był główny powód zakupu XSX.... tym bardziej z opcją konwersji. 

Teraz jest fajnie, bo zaległości jest od groma, ale kiedyś w końcu się to ogra i zostanie to, co będą wrzucać na bieżąco. Jeśli smycz pas będzie wtedy jeszcze droższy niż powiedzmy te obecne "legitne" 55 zł/miesiąc, no to serio trzeba się będzie nad tym zastanowić, bo bądźmy szczerzy - gier jest dużo, ale ogrywacie wszystko? Ja już się od wielu crapów odbiłem, a niby miały to być fajne gierki i na forumku zachwalali. Gusta są różne i jak ktoś jest wybredny, to odsiew jest spory. 

Opublikowano

Dobrze prawisz ja na razie zajarany, bo w chuj gierek zaległych, ale później będzie pewnie wykupowanie abonamentu na poszczególne miesiące dla konkretnych gierek. Dobrze, że używki na Xa takie tanie ;)

Opublikowano

Też myślałem o kupowaniu GP tylko jak mnie coś zainteresuje, ale boli mnie, że grę tylko wypożyczam. Wolę grać kiedy chcę w swoim tempie i ze wszystkimi DLC.
Dodatkowo spora część tych gier ma mega promocje na cdkeys i mam je na własność.

Opublikowano

Nie dość, że gier nie ma to jeszcze więcej zaczynają wołać za abonament. Faktycznie, szczodry i hojny ten Wasz król. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.